рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Погані Новорічні прикмети

Новий рік традиційно асоціюється з радістю, веселощами, танцями. І кожна людина тридцять першого грудня намагається помітити що-небудь, що передвіщає благополуччя і процвітання. Правда, мало хто знає про існування поганих прикмет на Новий рік. Саме вони дозволяють отримати попередження про неприємні події в прийдешньому.

У кожному куточку світу свята оточені забобонами і прикметами , Які визначаються світоглядом живуть там людей. Але є погані прикмети на Новий рік, актуальні для більшості народів:

  • Похорон тридцять першого грудня. Значить, незабаром доведеться зіткнутися з черговою смертю кого-небудь з близьких.
  • Винос сміття в переддень Нового року. Прикмета віщує бідність, фінансові проблеми, злидні.
  • Зустріч свята в старому одязі. Людина, яка не підготував наряду, не зможе порадувати себе обновками в наступному році.
  • Порожні кишені святкового одягу. Весь наступний рік буде пов'язаний з нестачею ресурсів. Можна покласти в кишені амулет, що притягує удачу, гроші або любов: в святкову ніч його могутність посилиться.
  • Убогий стіл. Мала кількість страв обіцяє матеріальні втрати. Особливо прикмета актуальна, якщо господиня не подбала про наявність серед частувань горіхів, фруктів, рису.
  • Тихе святкування. Чим веселіше буде зустрінутий Новий рік, тим вдалішим і радісним він буде. Не можна сумувати, економити на розвагах і згадувати про існуючі проблеми: добре проведене свято «віддячить» людей усілякими благами.
  • Азартні ігри. Доля набуває особливої ​​влада в момент зміни старого року новим. Програвся в карти за святковим столом зарекомендуєте невдахою на найближчі дванадцять місяців.
  • Давати в борг. Будь-який інший день підходить краще для того, щоб позичити що-небудь, як тридцять перше грудня. Особливо не слід віддавати з дому сірники, запальнички та все, пов'язане з вогнем: є шанс прогнати зі свого помешкання щастя.
  • Повертати борги. Розплачуватися за своїми зобов'язаннями на Новий рік буде робити це впродовж всіх дванадцяти наступних місяців.
  • Багато працювати. Велика кількість роботи в святковий час не обіцяє нічого, крім аналогічних турбот в майбутньому. Необхідно розслабитися: забирати з собою в новий рік фізичну і моральну втому не варто.

ясновидиця Світлана не радить зациклюватися на поганому, вишукуючи в навколишньому світі погані прикмети. Куди краще зберігати благодушний настрій: якщо передбачення має значення, воно обов'язково кинеться в очі і не залишиться непоміченим. А виготовлений магом амулет на успіх допоможе зберегти позитивний настрій!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com