рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Cоннік кави: тлумачення снів

  1. Скажи мені, що тобі сниться ...
  2. Тлумачення дії з кавою
  3. Кавові та кавоварки
  4. Смак важливий всюди

Про те, що сни мають властивість попереджати про небезпеки, передбачати якісь прийдешні події, люди знають давно Про те, що сни мають властивість попереджати про небезпеки, передбачати якісь прийдешні події, люди знають давно. У минулі часи особливими привілеями при дворах царів і королів користувалися люди, які вміють правильно трактувати сновидіння. Відповідно до теорії психоаналізу Фрейда, різні картинки вночі бачать абсолютно все люди. Інша справа, що деякі не запам'ятовують побачене, а хтось не вірить, що сон може мати якесь значення для його «реальної» життя. Але якщо врахувати, що в обіймах Морфея людина проводить досить вагому частину свого життя, то ставитися до сновидінь поблажливо не варто. Адже саме в цей час, в період повного релаксу нашу свідомість "відключається" і перестає проявляти активність, поступаючись місцем більш глибокому і тонкому підсвідомому рівню.

Не всі вміють загадувати віщі сни, як і не всі мають дар їх тлумачити. Адже при визначенні прихованого сенсу, побаченого під час нічного відпочинку, потрібно враховувати абсолютно всі, в тому числі місячний календар, день тижня, розташування небесних світил і ін. Мало хто може похвалитися навичками і знаннями в такому чарах. Але людина на те й людина, щоб максимально спрощувати собі життя. І спеціально для того, щоб прокинувшись з ранку, можна було швиденько дізнатися значення побаченого за ніч, придумали спеціальні книги - тлумачі, в яких є визначення практично кожному явищу і кожного предмета. Правда, враховуючи, що наше життя не стоїть на місці, і деякі предмети і явища з неї безповоротно зникають, а інші з'являються, то сонники іноді «переглядаються» і перевидаються. Наприклад, в минулому столітті мало кому міг наснитися планшет, так як такого предмета і зовсім не існувало. Відповідно в книзі його тлумачення не було. І навпаки якісь предмети минулих епох, які ми сьогодні не використовуємо, прибираються з книги-тлумача сновидінь. Але оскільки кава люди пили і сто років тому, п'ють і сьогодні, і будуть пити навіть років через двісті, в сонник завжди можна знайти тлумачення цього слова. Правда потрібно бути готовим до того, що різний сонник кави трактує по-своєму, і в першу чергу все залежить від сюжету нічних мрій.

Скажи мені, що тобі сниться ...

Перед тим як заглянути в сонник і приступити до тлумачення побаченого вночі, потрібно максимально детально пригадати сюжет свого нічного кіно.

Адже побачити уві сні розчинну каву означає, що в самому найближчому майбутньому ви можете зустріти заздрісного, неприємного і злопам'ятної людини. Навряд чи знайомства можна буде уникнути, але, по крайней мере, ви будете попереджені заздалегідь і зможете захиститися від його згубного впливу.

Якщо ж снитися кава мелена - то це хороший знак, що підтверджує, що навіть з найскладнішими сюрпризами долі людина справиться з честю.

Якщо сняться кавові зерна - вашому сімейному життю нічого не загрожує, як раз навпаки вона буде забезпеченою і далеко не бідною. Кавові зерна - це завжди до прибутку і багатства.

Якщо сниться гуща, то це означає, що незабаром близька людина допоможе вам розібратися з навалилися проблемами і турботами.

Ну а зелена кава попереджає про те, що вороги ваші не дрімають і скоро себе проявлять.

Повернуться до змісту
Повернуться до змісту

Тлумачення дії з кавою

Якщо з тлумаченням самої кави все більш-менш ясно, то є, все залежить від виду сировини, то ось з діями все набагато складніше. Пити каву (на самоті) - означає, що ви не часто прислухаєтеся до порад сторонніх і навіть чините всупереч рекомендаціям. З одного боку це не погано, але тільки якщо не перегинати палицю і не здійснювати вчинки на шкоду власним інтересам, аби комусь дошкулити.

Пити напій в людному місці (ресторані, барі) означає, що у вашому оточенні є нечисті на руку люди. Варто переглянути своє оточення і можливо відмовитися від спілкування з деякими із знайомих. Пити каву, яким вас пригостили - до розчарування. А ось розчаруєтеся ви в собі або в когось - залишається загадкою.

Сон про покупку кави (незалежно від того це кавові зерна або порошок) віщують прибуток і успіх в комерції. А ось продавати кавові зерна - до втрат і збитку.

Якщо в реальному житті варити каву в турці - це до задоволення, то сон, в якому ви його готуєте, попереджає про невдачі. Готувати каву з молоком (коли людина перебуває в обіймах Морфея) означає, що будь-які рішення в життя потрібно приймати обдумано. Напій з молоком, побачений у сні попереджає про те, що ваша гарячність в прийнятті рішень послужить вам погану службу.

Якщо Ви перемелюєте кавові зерна, то сонник попереджає про небезпеку, яка загрожує вашій репутації. Причому постраждати репутація може по вашій же вини. Якщо ж обсмажувати кавові зерна - то це сигналізує про прийдешнє дивовижному, майже казковому везіння.

Повернуться до змісту
Повернуться до змісту

Кавові та кавоварки

Навряд чи сонник минулого століття містив тлумачення кавоварок і різних автоматів для приготування еспрессо. Але в сучасних тлумачів сновидінь можна знайти трактування і для кавомолки, і для кавоварки.

Якщо сниться кавомолка - чекайте, що незабаром ваші надії впадуть. Але! Опускати руки сонник настійно не рекомендує, тому що невдачі мають тимчасовий характер і в самому найближчому майбутньому «морок розсіється і з-за хмар вигляне сонце».

Кавоварка, побачена уві сні говорить, що людина не хоче докладати зусиль для досягнення своїх же цілей. Якщо варити каву в кавоварці, то «зірки» рекомендують переглянути своє ставлення до світу і, можливо, прийшов час стримати свою гординю.
Повернуться до змісту

Смак важливий всюди

Пити несмачний кави неприємно не тільки в реальному житті, але і в «підсвідомої». Якщо довелося пригубити ковток кави, смак якого не приніс задоволення - чекайте неприємностей. І навпаки якщо пощастило пити справжній ароматний напій - це до світлого майбутнього, яке людина зможе вибудувати сам, за своїм бажанням і без будь-яких проблем.

Насправді сонник кави і все, що пов'язано з цим напоєм трактує набагато ширше. Для того, щоб правильно визначити «знаки долі» потрібно враховувати і відео-ряд сну (кольоровий або чорно-білий) і аудіо-супровід. Наприклад, якщо просто молоти кавові зерна - є ризик, що ваша репутація постраждає, а ось якщо при цьому ще й чути звук кавомолки - то це вже до набагато більш серйозних проблем. Якщо варити каву в кавоварці і чути її звук - значить, має бути душевна розмова з другом або подругою.

Якщо варити каву в кавоварці і чути її звук - значить, має бути душевна розмова з другом або подругою

Деякі фахівці з сновидінням, при тлумаченні побаченого вночі, радять навіть враховувати місяць народження людини, який вирішив заглянути в сонник.

Якщо кава з молоком насолоджується людина, народжена в зимові місяці - це до плотських утіх, а якщо в літні - це до духовної радості.

Чи не менше тлумачень має побачена кавова чашка. Залежно від її розмірів, кольору, стану, наповненості та іншого, значення змінюються кардинально:

  • розбита чашка - до обману;
  • тріснута чашка попереджає про небезпеку, яка нависла над вашими близькими;
  • порцелянова чашка - до насолод;
  • глиняна чашка - до скромного життя;
  • маленька чашка сигналізує про те, що запити людини занадто завищені;
  • повна чашка - до прибутку і грошей.

Нічним мріям можна вірити, можна ні, до них можна прислухатися і їх можна ігнорувати. Але головне, що навіть самий віщий сон - це не вирок і необов'язкова до виконання життєва програма. Сновидіння - це плід нашої підсвідомості, яке переосмислює побачене протягом дня, тижня, місяця і навіть кількох років. Якщо розвинути в собі інтуїцію і навчитися розуміти підказки свого «внутрішнього Я», то напевно життя стане більш насиченим і смачніше, як справжній еспресо.
Повернуться до змісту

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com