рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Циганська магія змови

  1. Циганська магія Змови на любов
  2. Циганська магія Змова на повернення коханої людини
  3. Значення амулетів в циганської магії

Підбірка статей по темі Змови і заклинання
Попередня стаття :: Наступна стаття >>

Наталя Флоринская


циганські змови

Циганська магія Змови на любов

Циганська громада одна з найзагадковіших і незрозумілих для простої людини. Циганська магія змови, привороти, обряди - все це викликає непідробний інтерес, але ретельно оберігається від сторонніх, передаючись із покоління в покоління. Серед всіх магічних напрямків особливе місце займає любовна магія. Кажуть, що цигани дуже процвітали по даній частині чарівництва.

Одне погано - серед цієї частини населення настільки важко буває знайти справжнього мага, що часом робити це вкрай небезпечно. Адже серед людей, що видають себе за магів, нерідко зустрічаються шарлатани. Що й казати про циган, які також можуть промишляти шахрайством?

Тому спробуємо вивчити деякі магічні дії самостійно і спробувати їх на ділі. Правда, не варто наївно вважати, що все здійсниться миттєво. Зазвичай для виконання бажаного потрібно потерпіти певний проміжок часу - від тижня до декількох місяців.

До змов відносять такі магічні засоби, які здатні здійснити бажання.

Перше, що ми повинні забезпечити для здійснення обряду, це цілковита самотність, тиша і спокій. Майте на увазі, що будь-яка розмова на цю тему з будь-ким, навіть згадка про бажаному обряді, послаблює його дію. Так що запасіться терпінням і нікому ні про що не розповідайте.

Щоб бажання здійснилося, потрібно сконцентруватися на ньому, а всі дії, необхідні для ритуалу, виконувати, в точності дотримуючись описам. По завершенню магічного обряду постарайтеся подумки відпустити бажання, давши йому можливість для самостійного розвитку.


Циганська любовна магія

Циганська магія Змова на повернення коханої людини

Оскільки цигани - народ, що кочує, нерідко двох люблячих людей осягала розлука. Тому в циганської магії змови на повернення улюбленого вважаються досить дієвими. Ось один з них.

Беремо половинку шкаралупи волоського горіха і проробляємо в ній маленьку дірочку. Шматок нитки червоного кольору (краще вовняної) протягуємо через отвір в шкаралупі і зав'язуємо нитку на вузол.

Потім нам знадобиться звичайне відро з водою. Шкаралупу опускаємо на воду, притримуючи рукою нитку. Вказівний палець опускаємо в воду і повільно прокручуємо кола, намотуючи нитку на палець. При цьому вимовляємо такі слова:

"Через гори і моря до мене прийди,
До мене вернись, зі мною залишись.
Любов'ю Гани заклинаю,
Нехай нерозлучні, будемо ми ".

Проробляємо процедуру тричі, поступово звужуючи описувану траєкторію. З кожним вимовленим заклинанням нитка повинна намотатися навколо пальця, утворюючи в цілому три витка.

Потім виймаємо за нитку шкаралупу з води і вирушаємо на вулицю. Нитка розмотує і укладаємо її в шкаралуп'яну виїмку. Шкаралупу необхідно закопати під порогом будинку.

Значення амулетів в циганської магії

Цигани велике значення надають різним талісманам і амулетам. Найчастіше вони являють собою пластини певної геометричної форми з гравіюванням будь-яких знаків, які носять на шиї. Такі талісмани можуть виконуватися самостійно, або на замовлення. Ну а мета у них також може бути різна: одні привертають багатство, інші - любов, треті - оберігають від неприємностей і т.д.

Для того, щоб залучити удачу, цигани рекомендують носити в кишені, або в спеціальному мішечку на шиї суху лапчатку. Перстач можна замінити лавровим листом, який також на думку циган має властивість привертає удачу і любов.

Також, цигани стверджують, що якщо непомітно покласти в кишеню коханої людини жолудь, пристрасний секс Вам буде забезпечений. Тим же властивістю володіє магнітний залізняк. Якщо покласти один його шматочок до себе в кишеню, а інший - в кишеню до коханої людини. Ніщо не зможе розлучити вас.

Ще один вид циганських амулетів - камінь. Вважається, що будь-який кам'яно округлої форми з природним отвором, "курячий бог", володіє магічними властивостями, що привертають удачу і захищають здоров'я. Також такі камені повертають і збільшують потенцію. Для того, щоб потенція завжди була в нормі також використовується камінь подовженої форми, що має круглий перетин. Тільки його потрібно не шукати спеціально, а він повинен потрапити під руку випадково. Тільки в цьому випадку такий камінь стане справжнім дієвим амулетом.

Підбірка статей по темі Змови і заклинання
Попередня стаття :: Наступна стаття >>

Наш сайт регулярно поповнюється цікавими і унікальними матеріалами і статтями по темам Маги і магія, Змови і заклинання, Магія в поняттях і термінах, Любовна магія, Магія і символіка, Захист від чаклунства, Міфічні істоти. Якщо ви бажаєте отримувати інформацію про це, підпишіться на розсилку новин нашого сайту. Гарантується непередача вашої адреси третім особам.

Що й казати про циган, які також можуть промишляти шахрайством?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com