рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Beauty ONE LOVE: Бюджетна косметика

Вітання! З легкої руки курсу валют, бюджетна косметика в нашій країні перемістилася з категорії «до 500 рублів за продукт» в категорію «до 1000 рублів за продукт». Або навіть трохи дорожче. Тому MAC, наприклад, в цьому пості ви не знайдете, а от продукти від Nyx є.

Перебуваючи взимку в Росії, я грунтовно «пограбувала» парфумерний супермаркет «Золоте яблуко» і поповнила косметичку. Ніде правди діти, частина коштів була куплена через опредленія хайпа в блогерської середовищі, і мені вже дуже хотілося спробувати все саме обговорюване. Тут я хочу розповісти лише про кращих продуктах.

  • Кушон L'Oreal - Nude Magique Cushion

Напевно, єдиний кушон в цьому ціновому сегменті, здатний за якістю конкурувати з оригінальними корейськими. Якщо ви поправляте макіяж протягом дня, любите свіжий і кілька вологий фініш і дуже тонке покриття-вуаль. Упаковка компактна, але на 2-3 місяці щоденного використання вам його вистачить.

  • Пудра Rimmel - Stay Matte

Краща матуюча пудра, причому не тільки серед відносно недорогий косметики. Часто є свідком, як їй користуються дівчата, у яких в косметичка виключно люкс. Великий плюс - хороша для мас-маркету лінійка тонів, можна без зусиль підібрати свій.

  • Тональний крем L'Oreal - Nude Magique Liquid Powder

Мій улюблений бюджетний тональний крем. З чуток, знятий з продажу в Росії (мабуть, дистриб'ютори хочуть підняти продажі вищезгаданого кушон, або ж продажу були не дуже вражаючими, що для мене дивно).

Справжній хіт серед подібних продуктів. Запустити знову, бренд Lumene ще і поліпшив багато формули. СС крем тепер не поступається за якістю люксу.

  • Тональний крем Rimmel - Match Perfection

Продукт на кожен день: середнє покриття, матовий фініш, непомітно на обличчі. Для зйомок не підійде, та й довгої шкарпетки не витримує - ніс починає блищати години через 4-5, але виграє широкою лінійкою тонів і легким нанесенням.

  • Праймер Art-Visage - Skin Primer

«Темна конячка» цього бренду. Всього 170 рублів, і у вас на руках кращий праймер серед мас-маркету. Увага: буває розкуплений на стендах марки, бо не тільки я одна знаю про це чудо-продукті.

  • Праймер Nyx Studio Perfect Photo-Loving Primer

Цей «товариш» подорожче, але дуже схожий на легендарний Photo Finish від Smashbox.

  • Універсальний олівець Nyx - Wonder Pencil

Продукт 3 в 1 (а що може бути краще, щоб не переповнювати косметичку або в подорожах, правда?): Консилер (приховує почервоніння і прищики), олівець для водної лінії очі (білий виглядає часто дуже блідо), а також контурний олівець для губ . Купіть його і не витрачайте гроші на олівці до кожної нової помаді.

  • Хайлайтер в стик Maybelline - Master strobing stick

Так і хочеться покрити хайлайтер наступну фразу: «Відмінний хайлайтер!» Чи завдасть будь-який (а не тільки гуру макіяжу), тримається довго, ваше обличчя не виглядає як диско-куля, а сам продукт не відрізнити від люкосвих аналогів. Один мінус: у нього два тони, і здається вам знадобляться обидва.

Бюджетна альтерантіва Gimme Brow від Benefit. Дуже маленька упаковка, але це обман, всередині продукту більш ніж достатньо. Вам вистачить надовго. PS: відмінно підходить тим, у кого неслухняні брови і довгі волоски, тримає «мертвою хваткою» все на місці.

  • Олівці Catrice - Eye & Brow

Недорогий олівець для брів з приємною палітрою кольорів (блондинки і руді, зверніть увагу) і відмінною щіточкою.

  • Помада для брів Maybelline - Brow Drama Pomade Crayon

У «сім'ї» Brow Drama поповнення відбуваються кожен сезон. Туш, олівці, стіки, а тепер ось - помада. З нею брови виходять дуже натуральними і ніжними, а намалювати їх - справа 30 секунд. Один мінус - продукту в упаковці мало.

  • Туш Maybelline - Lash Sensational

Легендарна туш від Maybelline, що стала сенсацією 2016 ого і утеревшая носа усім люксовим аналогам. Чутками вірити: розділяє, подовжує, вії Дюймовочки вам забезпечені.

Серед величезного вибору тіней Nyx придивіться саме до «одинички»: в палітрі є багато цікавих і дорогих відтінків.

  • Тіні Maybelline - Color Tattoo 24hr

Уже відомий усім продукт в цьому сезоні знову на піку популярності в зв'язку з модою на металік. До речі, компанія недавно перезапустила лінійку, додавши нових відтінків. Той випадок, коли одним кольором можна зробити все віко, і коли тіні (навіть без праймера) нікуди не «втечуть» з особи. PS: в палітрі є дуже красиві відтінки, зверніть увагу на 40 - Permament Taupe і 101 - Breathless. Останній з досить великими частинками виглядає на століттях як патина - дуже модно.

  • Туш Vivienne Sabo - Cabaret

Краща і сама бюджетна туш. Чи не на кожен день, але якщо ви хочете вразити всіх і кожного своїми віями, беремо її і go ahead.

  • Лаки для нігтів Anny

Очі розбігаються від палітри Anny, кожен сезон у них нові кольори (до сих пір згадую карколомну різдвяну колекцію), тримаються на нігтях довше очікуваного, гущі Essie і легше наносяться, - одним словом, шик-блиск-краса!

  • Рідка матова помада Nyx Soft Matte Lip Cream

Хіт компанії Nyx. Якщо вам завжди хотілося спробувати матову помаду, але ви боялися непростого завдання і не хочете сухості губ - це ваш варіант. Ніжна муссовая текстура, приємна віддушка, добре тримається, засихає на губах протягом 3-4 хвилин. Мій улюблений тон Cannes якось зазначила у себе в Instagram Кайлі Дженнер як улюблену матову помаду і ідеальний нюд, після чого він став sold out по всьому світу.

  • Помада-олівець для губ Sleek

Дуже приємні і недорогі зволожуючі помади у вигляді олівців з ефектом збільшення губ. Ефект не особливо помітний, а ось палітра і стійкість їх радують.

  • Олівець для губ Essence - Lipliner 11 In The Nude

Саме цей тон. Якщо ви давно хотіли нюдовие губи, але не знали, що вибрати в цьому різноманітті олівців і помад, він стане вашим порятунком. Максимально натуральний колір.

  • Матова помада Essence - Matt Matt Matt

Радує своєю ціною і палітрою відтінків бюджетна матова помада. Для тих, хто хоче погратися з трендом, але не готовий витрачати кошти на продукти від MAC або Bobby Brown. Зверніть увагу на нюдовие тони.

Не будемо забувати, що це особистий блог, я не експет, і моя думка апріорі суб'єктивно. Якщо вам щось не підійшло, шукайте те, що підійде.

І так, якщо вам сподобався мій пост, дайте мені про це знати. Мені завжди приємна ваша зворотній зв'язок в будь-якій формі: від лайка і репоста в соцмережах, до коментаря.

Цілу, ваш косметос-фанат Даша

А що може бути краще, щоб не переповнювати косметичку або в подорожах, правда?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com