рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шотландська висловуха (скоттиш-фолд)

Перший представник цієї породи кішок був отриманий випадково в результаті випадкової мутації Перший представник цієї породи кішок був отриманий випадково в результаті випадкової мутації. Свою історію порода бере з одного з шотландських ферм, де в 1961 році народилася перша висловуха біла кішка, дивовижну кішку помітили Вільям і Мері Росс, які і стали згодом основоположниками нової породи кішок. Цю кішку схрестили з британським короткошерстим котом і були отримані перші кошенята, які успадкували ген «вислоухости». Після цієї вдалої в'язки почалася кропітка робота над створенням нової породи кішок, виявилося, що далеко не всі кошенята успадковують цей дивовижний ознака. Оскільки, історія породи почалася всього з одного представника без «припливу» крові, подальше розведення було неможливо і кров британських висловухих котів «підливалася» до останнього часу, але з 2004 року такі в'язки строго заборонили і всіх кошенят народилися від таких «шлюбів», після цього року стали вважати метисами (безпородними).

В результаті селекції стало очевидно, комерційна цінність такого роду кішок і попутно стали працювати як над короткошерстим, так і довгошерстим варіантами.

Якщо Ви вирішили завести таку кішку, Вам слід знати, що кошенята народжуються зі звичайними вушками, але до 4 тижнів вушка лягають (виставкові особини) чи ні (домашні улюбленці). Кошенята з лежачими вушками вважаються виставковими, але ось такі кошенята народжуються далеко не завжди.

Характер у цих кішок просто дивовижний Характер у цих кішок просто дивовижний. Вони дуже спокійні і виконані почуттям власної гідності, але при цьому завжди готові приєднатися до активних ігор і обожнюють свого господаря. По частині ігор з задоволенням складуть компанію дітям, причому ніколи не заподіють їм шкоди. Кішки хоч і прив'язуються до господарів, але при цьому не погано переносять самотність і переїзди, а ось пі зміні господаря можуть стати не довірливими. Кішки прекрасно навчаються і виховання кошеня справа зовсім не клопітка.

У догляді ці кішки не примхливі, необхідно не часто розчісувати шерсть і балансувати раціон за поживними речовинами.

Розведенням таких кішок слід займатися фахівцям, так як зустрічаються випадки різного роду аномалій кошенят, яких пов'язують з генотипом. Слід купувати кошенят тільки в перевірених розплідниках і не в якому разі не на ринку.

Стандарт породи.

Голова: добре округлена, з твердим підборіддям і розвиненими щелепами. Мордочка повинна мати помітні і добре округлені подушечки Вібріс. Голова плавно переходить в коротку сильну шию. Відмінно розвинені щоки, особливо у котів.

Очі: широко відкриті з приємним, солодким виразом. Великі, добре округлі, широко посаджені. Колір очей відповідає забарвленню шерсті. Різний колір очей допускається для білого забарвлення, біколорів і ванів.

Ніс: широкий з незначним переходом. Невеликий стоп допускається, але помітний стоп розглядається як недолік. Профіль м'який, помірно обтічний.

Вуха: складені вперед і вниз Вуха: складені вперед і вниз. Маленькі, чим менше, тим краще. Маленькі, добре складений вуха краще. Вуха повинні бути посаджені таким чином, щоб підкреслити округлий череп. Кінчики вух повинні бути закруглені.

Тіло: середнього розміру, округле, пропорційно на рівні плечей і крупа. Кішка міцного, щільного складання, однак без натяку на розгодована або недолік рухливості через коротких грубих кінцівок. Лапки дуже охайні і добре округлені, з п'ятьма пальцями на передніх лапах і чотирма на задніх. Кішка повинна справляти враження добре збалансованого тваринного, із середнім кістяком. Кішки можуть бути трохи менше котів.

Хвіст: від середнього до довгого, але пропорційний тілу. Хвіст повинен бути гнучкий, звужується до кінчика. Кращий довший, рівномірно звужується хвіст.

Шерсть (коротка): щільна, плюшева, однорідна. М'якої структури, наповнена. Віддалена від тіла через щільний підшерстя, що не прилягає. Текстура вовни може варіювати в залежності від забарвлення і / або регіональних / сезонних змін.

Шерсть (довга): від середньо-довгою до довгої. Рясна рослинність на мордочці і на тілі бажана, однак на мордочці і кінцівках допускається коротка шерсть. «Штанці», опушення хвоста, пучки шерсті між пальцями і опушення вух повинні бути ясно видимі, бажаний комір. Серйозним недоліком дорослих тварин є ватяна шерсть.

Схрещування: припустимо аутокросс з породами: Британська короткошерста, Американська короткошерста.

Недоліки: виражені надбрівні дуги.

Діскваліфіція: недостатньо гнучкий хвіст з-за надзвичайно потовщених хребців, хвіст з заломами або укорочений. Вивернуті пальці, некоректне кількість пальців. Будь-які ознаки хвороби або слабкого здоров'я. Пальпуються стоп. Будь-яке забарвлення або малюнок, що демонструє очевидність схрещування, яка виявляється в забарвленнях шоколад, лаванда, пойнтового малюнком, або комбінацією цих забарвлень з білим.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com