рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

стерлядь рецепти

  1. Стерлядь «Царська» в вершковому соусі, запечена цілком
  2. Стерлядь з грибами і рисом
  3. Юшка із стерляді

Стерлядь - це риба з родини осетрових, зі стародавніх часів вважалася царської рибою, і рецепти її приготування дійшли до наших днів. Вважалося, що подаючи стерлядь на стіл, господар таким чином проявляємо до гостей повагу і бажає їм достатку і доброго здоров'я. Правда, не всі початківці кулінари знають, як правильно готувати цю рибу і скільки часу потрібно на приготування страв. Риба стерлядь не вимагає особливої ​​кулінарної обробки, і її досить просто випатрати і запекти. Зіпсувати стерлядь невмілими діями неможливо, так як навіть у недосвідченої господині блюдо вийде смачним.

Стерлядь - недешева рибка, яка вважається делікатесної. Але до якогось свята чи торжества можна розщедритися і порадувати гостей і домочадців своєї стряпнёй. Існує велика кількість рецептів приготування страв з стерляді, ми ж пропонуємо ознайомитися з деякими з них.

Як правильно почистити стерлядь.

Перед приготуванням рибу потрібно підготувати. Для цього добре промиваємо тушку, зскрібає слиз. Потім зрізаємо так звані жучки, намагаючись не вколотися. Надрізаємо черево і ретельно вичищаємо його, акуратно видаляємо візігу (чорна смужка, яка проходить по всьому хребту). Її можна витягнути, проткнув хребет ножем. З голови витягуємо зябра і очі, добре промиваємо тушку і обсушуємо паперовими рушниками.

Стерлядь «Царська» в вершковому соусі, запечена цілком

Цю розкішну рибу ми пропонуємо запекти цілком у духовці, використовуючи різні інгредієнти, які додадуть страві вишуканість, чудовий смак і незрівнянний аромат. Перед запіканням риба повинна промаринуватися. Цю розкішну рибу ми пропонуємо запекти цілком у духовці, використовуючи різні інгредієнти, які додадуть страві вишуканість, чудовий смак і незрівнянний аромат

Використовувані продукти:

  • Тушка стерляді вагою близько двох кілограмів.
  • Масло «Селянське» - 100 г.
  • Вершки 20% - 1 стакан.
  • Борошно - одна щіпка.
  • Один лимон.
  • Маслини без кісточок - на ваш смак.
  • Біле сухе столове вино - ¼ склянки.
  • Спеції / сіль / перець.

Як правильно приготувати стерлядь:

  • Цю рибу очищати від луски не потрібно, але необхідно видалити верхній плавник, який схожий на колючий хребет. Акуратно зрізаємо його, намагаючись не проколоти пальці. З голови видалити зябра, а з черева - нутрощі. Гарненько промиваємо стерлядь і обсушуємо її паперовими рушниками.
  • Настала черга маринування тушки. Для цього потрібно підготувати спеції. Їх можна зробити самостійно, промолов в блендері перець горошком і велику сіль. Деякі господині беруть морську сіль, але вона може додати страві запах йоду. Щоб не помилитися, купіть в супермаркеті спеціальну ароматну суміш для риби, куди входять крім перцю і солі, також і мелена зелень.
  • З усіх боків ароматної сумішшю обмазуємо тушку стерляді.
  • Розтоплюємо масло, виливаємо його на фольгу, на якій буде запікатися риба.
  • Кладемо стерлядь на деко; на ньому вже лежить фольга з маслом.
  • Рибу поливаємо залишилися розтопленим маслом так, щоб спеції чи не змило. При необхідності тушку змастіть руками: вона не повинна залишатися сухою.
  • Акуратно загортаємо стерлядь в фольгу: покладіть її на середину листа і з усіх боків зробіть защипи руками. Порожнеч не може бути!
  • Духовка повинна бути підігріта до середньої температури, приблизно 150 градусів.
  • Рибу ставимо в духовку і випікаємо протягом 10 - 12 хвилин. Це ще не все.
  • За цей час ми встигаємо приготувати вершковий соус. Борошно розводимо вершками і ставимо на слабкий вогонь. Постійно перемішуючи, чекаємо, поки соус не загусне. Вимикаємо, подсаливаем і перчимо.
  • Після десяти хвилин дістаємо рибу з духовки, перевертаємо тушку на спинку, і заливаємо в черевце вершковий соус. Перекладаємо на новий лист фольги, загортаємо також, як в першому випадку і відправляємо в духовку ще на 10 - 15 хвилин. Якщо необхідно, щоб риба була злегка підсушеної, на п'ять хвилин залиште її запікатися у відкритій фользі.
  • Дістаємо готову стерлядь, прикрашаємо її скибочками лимона і маслинами. Пора до столу!

Стерлядь з грибами і рисом

Цей рецепт приготування полягає в тому, що тушки риби потрібно начинити і відправити запікатися в духовку. Начинкою можуть служити будь-які продукти, але найбільш поширеними є гриби та овочі. Ми пропонуємо вашій увазі рецепт стерляді з грибами і рисом. Цей рецепт приготування полягає в тому, що тушки риби потрібно начинити і відправити запікатися в духовку

Склад продуктів:

  • Тушка стерляді - 2 штучки, невеликі.
  • Один стакан рису.
  • Білий йогурт «Класичний» - 100 г.
  • Свіжі печериці - 800 г.
  • Масло пряжене вершкове - 15 г.
  • Ріпчасту луг - 150 г.
  • Сіль / спеції для риби / перець / зелень.

Послідовність приготування страви:

  • Почищену і потрошённую рибу зверху і зсередини натираємо сіллю і спеціями і на час залишаємо її без уваги.
  • Гриби нарізаємо вздовж, щоб вийшли платівки.
  • Увага! Печериці мити не потрібно, інакше вони вберуть воду і при смаженні перетворяться в кашу. Візьміть кухонний рушник і витріть їх, якщо побачите забруднені місця.
  • Рис потрібно промити, залити водою, щоб вона покрила рис до половини чайної ложки. Варити до готовності рису.
  • Цибулю чистимо і дуже дрібно ріжемо. У розігріте на сковороді масло висипаємо цибулю до тих пір, поки він не стане прозорим, а потім висипаємо гриби. В кінці смаження додаємо сіль і перець.
  • Охолоджений рис змішуємо з цибулею і грибами. Це буде начинка.
  • На деко кладемо лист фольги, викладаємо акуратно на нього стерлядь черевцем вгору. Кожну рибку начиняє і сколюємо черевце кожної рибки зубочистками. Намагайтеся не заляпати фольгу начинкою.
  • Тепер потрібно примудритися і перевернути стерлядь спинкою вгору. Відправляємо рибу в духовку, розігріту до ста вісімдесяти градусів. Стерлядь будуть готові через півгодини.

Юшка із стерляді

Цей рецепт юшки з стерляді досить простий і швидкий в приготуванні. Адже, як відомо, вуха тим і відрізняється від рибного супу, що овочі не потрібно обсмажувати, а картопля додавати - «вуха псувати». Цей рецепт юшки з стерляді досить простий і швидкий в приготуванні

Склад необхідних продуктів:

  • Риба стерлядь - близько 1 кг.
  • Коріння петрушки і селери - по 20 г.
  • Кріп - на ваш розсуд.
  • Лук - 150 г.
  • Спеції, сіль, перець - на смак.

Як готувати:

  • Підготовлені тушки риби добре промити, висушити і залишаємо до пори, до часу.
  • Чистимо коріння селери і петрушки і подрібнюємо їх у блендері.
  • Лук очищаємо від лушпиння, але не ріжемо: він буде вариться в бульйоні цілком.
  • Рибу розрізаємо на порційні шматочки, заливаємо холодною водою і даємо воді закипіти. Протягом варіння постійно знімаємо піну, щоб бульйон був прозорим.
  • Через дві - три хвилини після закипання риби в бульйон відправляємо подрібнені петрушку і селеру, цибулю і продовжуємо варити до готовності.
  • Потім каструлю з юшкою вимикаємо і кладемо шматочок вершкового масла для пікантного аромату.
  • Перед подачею на стіл, юшку посипаємо рубаним кропом. Неймовірно смачна страва, спробуйте!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com