рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Стейк зі свинини на сковороді і смажена картопля на вечерю

  1. склад продуктів

Відмінний варіант вечері для всієї родини: стейк зі свинини на сковороді, з смаженою картоплею на гарнір.

Щоб стейк зі смаженою картоплею був ідеальним, збризніть картопля домашнім ароматизованим оцтом: він додасть нашому хрусткому картоплі додатковий аромат. Стейк - це великий смажений шматок м'яса. Правильно приготовлена ​​страва дуже соковите і ароматне, особливо з жирної свинини. Не так давно стейки готували тільки з яловичого м'яса, але прогрес не стоїть на місці і тепер використовується абсолютно будь-який вид тварини. Стейк в найкращому маринаді виходить неймовірно м'яким, ніжним і ароматним. А від рум'яної смаженої картоплі з часничком просто неможливо відірватися: настільки вона смачна.

склад продуктів

  • один кілограм свинини для стейків;
  • дві столові ложки томатної пасти;
  • дві столові ложки соєвого соусу;
  • дві столові ложки рафінованої олії (краще оливкової, але можна і якісне соняшникова);
  • одна столова ложка гірчиці;
  • 6-7 зубчиків часнику;
  • 100 мілілітрів теплої кип'яченої води;
  • спеції за смаком: червоний солодкий перець, кмин, чорний мелений перець, морська сіль.

для картоплі

  • дрібні бульби картоплі (кількість з розрахунку на вашу сім'ю);
  • рафінована рослинна олія;
  • кілька зубчиків часнику (за смаком);
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Покроковий процес приготування


  1. Спочатку приготуємо маринад для м'яса. Для цього всі спеції і лавровий лист перетираємо в ступці.
  2. додаємо до них пропущений через прес часник, томатну пасту, соєвий соус, рослинна олія і готову гірчицю. Ретельно перетираємо до однорідності.
  3. Порада. Як приготувати смачну і корисну домашню гірчицю на будь-який смак, дивіться рецепти на нашому сайті.
  4. Потім вливаємо теплу кип'ячену воду, добре розмішуємо - і маринад готовий. Такий маринад підходить не тільки для свинини, а й для яловичини, для курки.
  5. Стейки зі свинини перекладаємо в глибоку миску, заливаємо отриманим соусом, добре перемішуємо руками, відправляємо на одну годину в холодильник.
  6. Викладаємо стейки на добре розігріту суху сковороду, можна скористатися сковородою гриль.
  7. Накриваємо кришкою (вірніше, притискаємо кришкою) і обсмажуємо з кожного боку по 3-4 хвилини.
  8. Розрізаємо стейки на порційні шматочки і подаємо з чудовою смаженою картоплею і свіжими помідорами (або будь-якими іншими овочами).
  9. Картоплю можете приготувати по-своєму коханому рецептом, а я вам хочу розповісти про свій спосіб.
  10. Для цієї страви нам знадобиться дуже дрібна картопля: та, яку ви зазвичай викидаєте, бо ліньки чистити.
  11. Дуже дрібну картоплю (розміром з волоський горіх) ретельно промиваємо під проточною водою. Можна скористатися щіткою. Обсушуємо її на паперових рушниках.
  12. Картоплю від шкірки не очищати !!! Потім беремо вилку, робимо зубчиками борозни на кожній бульбі.
  13. У глибоку сковороду наливаємо достатню кількість рослинного масла, розігріваємо його.
  14. Викладаємо картопля одним шаром, накриваємо сковорідку кришкою і на повільному вогні обсмажуємо до золотистого кольору.
  15. Потім кришку знімаємо, картопля перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.
  16. Готову картоплю виймаємо на блюдо, солимо і перчимо до смаку, посипаємо подрібненим часником. Часник можна пропустити через прес або натерти на дрібній тертці.
  17. Подаємо таку картоплю зі стейками з свинини і чудовим осіннім салатом з капусти і овочів, рецепт якого дивіться за посиланням.

Подаємо таку картоплю зі стейками з свинини і   чудовим осіннім салатом з капусти і овочів, рецепт   якого дивіться за посиланням

Смачного.

Тисни «Подобається» і отримуй тільки кращі пости в Facebook ↓

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com