рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що зробити з кислого молока

  1. Як використовувати кисле покупне молоко
  2. Застосування домашнього кислого молока

Стає дуже прикро, коли виявляєш, що молоко, що зберігалося в холодильнику, початок скисати. Настрій зіпсовано, а чашка улюбленої кави без молока не приносить повноцінного задоволення.

Не поспішайте засмучуватися, адже у нас є чим вас порадувати. Тим, у кого зіпсувалося непастеризоване, домашнє молоко, «З Смаком» допоможе більше, але і для магазинного кислого молока ми знайшли застосування.

Як використовувати кисле покупне молоко

  1. Якщо молоко має однорідну структуру без грудочок, воно цілком зійде для приготування млинців або іншої випічки. Тільки варто спробувати його на смак: продукція деяких виробників може гірчити.
  2. Таке молоко підійде для добрива рослин в саду, адже їм необхідний кальцій. Просто додайте кілька столових ложок кислого молока в воду для поливу.
  3. Додайте склянку молока в ванну - ви здивуєтеся, наскільки ваша шкіра стане м'якше і шовковистою. Що стосується запаху, то його легко усуне ваше улюблене ефірне масло.

Що стосується запаху, то його легко усуне ваше улюблене ефірне масло

Застосування домашнього кислого молока

  1. На основі домашнього кислого молока виходять пухкі оладки , Млинці і навіть пироги - в загальному, вся випічка, де кефір можна замінити кислим молоком.
  2. З непастеризованого кислого молока можна робити живильні маски для обличчя та волосся. Просто нанесіть продукт на обличчя або втирайте в шкіру голови, через 15-20 хвилин змийте теплою водою. Волосся після такої процедури стають міцнішими, об'ємніше і швидше ростуть.
  3. Домашнє молоко зійде для приготування сиру, а потім і домашнього сиру . Дайте молоку добре скиснути. Коли відокремиться сироватка, прогрійте його на водяній бані мінімум годину, потім відкиньте вміст каструлі на марлю і дайте сироватці стекти. Цей процес займає тривалий час, тому краще залишити майбутній сир в марлі на всю ніч.
  4. Скисле молоко зазвичай люблять домашні вихованці! Запропонуйте свого чотириногого друга такі ласощі.
  5. Таке молоко все ще згодиться для приготування вершкових соусів, маринадів для пом'якшення м'яса і заправок для салатів. Особливо добре воно поєднується з помідорами.

Особливо добре воно поєднується з помідорами

Як бачите, є маса ситуацій, де скисле молоко може стати в нагоді. А деяким цей продукт може припасти до смаку в чистому вигляді: якщо молоко скисло не більше ніж два дні тому, воно цілком зійде як доповнення до молодого відварного картоплі з кропом.

А деяким цей продукт може припасти до смаку в чистому вигляді: якщо молоко скисло не більше ніж два дні тому, воно цілком зійде як доповнення до молодого відварного картоплі з кропом

Як вам такі ідеї? Якщо сподобалися, не забудьте поділитися з друзями!

Як вам такі ідеї?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com