рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що можна приготувати з перепелиних яєць?

  1. Перепелині яйця по-шотландськи
  2. Салат з томатів, моцарелли і перепелиних яєць
  3. Хлібні кошики на сніданок
  4. Салат з соєю, томатами та перепелиними яйцями

Перепелині яйця - це надзвичайно корисний дієтичний продукт Перепелині яйця - це надзвичайно корисний дієтичний продукт. Про користь цих невеликих яєць людям було відомо ще багато тисячоліть тому. Яйця перепела по своїй користі істотно перевершують курячі. При однаковій масі перепелине яйце має в своєму складі в 4,5 р. більше заліза, в 5 р. більше калію і в 2,5 р. - вітаміну B, ніж курячі яйця.

Від перепелиних яєць не виникає алергія, не буває діатезу, також від них неможливо підхопити сальмонельоз. Страви з перепелиних яєць досить охоче їдять діти, вони допомагають організму подолати безліч хвороб.

зазвичай перепелині яйця не часто водяться в побуті у господинь, тому сьогодні ми розповімо кілька простих рецептів, які допоможуть вам і вашій родині полюбити цей смачний і корисний продукт.

Перепелині яйця по-шотландськи

Яйця по-шотландськи можна подавати на шпажках в якості гарячої або холодної міні-закуски. У будь-якому стані вони будуть надзвичайно смачними, а розрізаними навпіл - виглядати набагато ефектніше.

На 12 порцій: 12 перепелиних яєць, 300 г філе курки, 1 зубок часнику, 2-3 столових л. борошна, 125 г панірувальних сухарів, 1 куряче яйце, 1 ч. л. гірчиці (діжонськой), пару гілочок свіжої петрушки, сіль, перець, 0,5 л рослинного масла.

У чашу блендера закладаємо нарізане на невеликі шматочки філе, петрушку, гірчицю, часник, перець, сіль. Подрібнюємо. Заливаємо перепелині яйця в каструлі холодною водою, доводимо до кипіння і варимо 3-5 хвилини. Знімаємо з яєць шкаралупу. В окремій посудині збиваємо виделкою куряче яйце, в неглибокі тарілки сипем панірувальні сухарі і борошно. Поділяємо фарш на 12 рівних частин. Беремо в руки одну частину, формуємо з неї корж, на середину кладемо перепелине яйце, і скочується в кульку. Повторюємо процес. Кульки занурюємо в борошно, потім в яйце і сухарики. У глибокій сковороді або каструлі розпалює масло, викладаємо кульки і обсмажуємо з усіх боків 7-8 хвилин, після чого кладемо на паперові рушники, щоб ввібрати зайвий жир. До столу подаємо теплими або охолодженими.

Салат з томатів, моцарелли і перепелиних яєць

Цей салат сміливо можна віднести до розряду експрес-страв, які вимагають на своє приготування зовсім мало часу. Такий смачний і простий салат можна подати до столу, коли на порозі опинилися раптові гості.

На 4 порції: 10 яєць перепела, 1-2 великих помідора або 300 г помідорів чері, 0,5 червоної цибулини, 1 кульку моцарелли, качан латуку. Заправка: перець, 3 ст. ложки олії оливкової, 2 ч. ложки зернистої гірчиці, перець, сіль.

Помідори черрі розрізаємо навпіл. Більші помідори розрізаємо на дольки. Перепелині яйця кладемо в каструлю, наливаємо води, кип'ятимо і відварюємо 3-4 хвилини. Чистимо від шкарлупок і ріжемо на половинки. Цибулю нарізаємо тонкими скибочками, моцарелу - невеликими кубиками. Латук дрібно нариваємо руками і розкладаємо на тарілки, потім кладемо яйця, цибуля, сир, помідори. Зверху поливаємо заправкою і подаємо.

Хлібні кошики на сніданок

Відмінна ситна гаряча закуска, який добре підійде в якості сніданку і є чудовою альтернативою звичному омлету.

На 2 порції: 4 шматочки хліба для тостів, 2 сосиски або шинка, 4 перепелиних яйця, 4 скибочки сиру, 1/2 солодкого перцю, 50 г печериць.

Обрізаємо з хліба скориночки, змащуємо оливковою олією і трохи розгортаємо качалкою. Акуратно укладаємо хліб в форми для кексів і ставимо в духовку. Печемо, поки не стануть золотистими. Сосиски нарізаємо кружечками, шампіньйони - пластинками, перець - квадратиками і перемішуємо. Розкладаємо компоненти в кошики, накриваємо зверху шматочком сиру і відправляємо в гарячу духовку на 4-6 хв. На сковорідці з перепелиних яєць смажимо яєчню. Дістаємо кошики з духовки і накриваємо зверху яєчнею. Подаємо до столу.

Салат з соєю, томатами та перепелиними яйцями

Цей свіжий хрусткий салат не тільки смачний, але і дуже корисний. Він відмінно зійде як закуска або як самостійну страву завдяки високому вмісту клітковини і білків.

На 6 порцій: 3 середніх томата, 100 г маринованих паростків сої, 3 середніх томата, 14 варених перепелиних яєць, 4 ст. ложки масла оливок, сіль, 2 столових л. бальзамічного оцту.

Очищаємо яйця і ріжемо їх на половинки, помідори нарізаємо скибочками середнього розміру, салат нарізаємо або нариваємо дрібними шматочками. Перекладаємо все компоненти в салатник, солимо за смаком і заправляємо салат олією і оцтом.


Читайте також:

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com