рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепти від Юлії Проскуряковою: курячі котлети, сирники дієтичні і фруктовий десерт

  1. Курячі котлетки з кабачками
Юлія Проскурякова та Ігор Ніколаєв з донькою

«Нашої Вероніці скоро виповниться три роки. І, звичайно, в цей день у нас на святковому столі буде і солодке, і борошняне, і красивий торт, прикрашений трьома свічками. Хто ж з дітей не любить десерти? Але ми все-таки намагаємося годувати дочку правильно, особливо з урахуванням того, що Ніка у нас алергік. Тому ми виключили з її щоденного раціону такі продукти, як шоколад і цукор, всілякі цукерки, чіпси, горіхи, будь-яку солодку газовану воду, деякі сорти сиру. Ще з великою обережністю даємо їй мандарини та інші цитрусові, а також полуницю: це теж сильний алерген.

Перший час я готувала для дочки все гіпоалергенні. Відповідні рецепти шукала на спеціалізованих інтернет-форумах, звичайно, радилася з подругами, у яких є маленькі діти, консультувалася з лікарем Ніки. До речі, виявилося, що Вероніка завжди із задоволенням пробує щось нове. Тому розширювати її меню, додаючи ту чи іншу страву, зовсім неважко.

Способів привчити маленьку дитину до здорової їжі дуже багато. У цьому питанні кожна мама підбирає свій варіант, який краще підходить для конкретного малюка.

Наприклад, нам вдалося привчити Ніку до вівсяної каші на молоці. Я подаю її з ягодами - чорницею, малиною, чорницею. Буває, дочка вередує і не хоче снідати кашею. Але варто посадити її за дорослий стіл і почати їсти кашу всім разом - мені, Ігорю, як Ніка тут же бере ложку і наминає вівсянку за обидві щоки!

Ще Ніка дуже любить сирники. Готую я їх з урахуванням здоров'я дочки: без яєць або тільки з білком. Випікаю в духовці або роблю на пару (причому пароварку легко може замінити звичайна каструля з водою і друшляк). Звичайно, сирники виглядають не так апетитно, як зі сковорідки, коли вони «із запалу з жару». Але смак - дуже навіть нічого, особливо якщо їх трохи полити варенням.

До речі, з того ж тіста для дієтичних сирників іноді роблю маффіни або кекси. Замішую тісто, а потім розкладаю його по формах і запікаю - не в духовці, а на нижньому рівні пароварки. Такі кекси готуються від 20 до 30 хвилин.

Дочка ще любить оладки і млинці, із задоволенням їсть борщ, інші супчики, курячі котлетки, які я готую з кабачками, а не з хлібом. Але її найулюбленіші страви на даний момент - макарони з сосискою і салат з огірків і помідорів зі сметаною. Зараз самий сезон овочів, а сметана в Юрмалі, де ми зазвичай проводимо літо, просто відмінна! З недавніх пір дочка полюбила морозиво. Але ми намагаємося балувати їм Ніку нечасто - щоб уникнути алергічної реакції ».

Курячі котлетки з кабачками

Курячі котлетки з кабачками

(6 порцій)

Інгредієнти:

Курячий фарш 700 г Кабачок
700 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Яйце куряче 1 шт. Оливкова олія 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Молоді кабачки натерти на тертці разом з шкіркою і насінням (якщо кабачок застарий, то шкірку зрізати, насіння видалити). Зайву вологу віджати. Цибулю порізати дуже дрібно або прокрутити через м'ясорубку. Половину кропу і петрушки дрібно порубати. Змішати кабачки, зелень і цибулю з курячим фаршем. Посолити, добре перемішати, додати яйце, перемішати. Сформувати котлети і обсмажити на оливковій олії з двох сторін. Подавати, прикрасивши гілочками кропу і петрушки.

Хто ж з дітей не любить десерти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com