рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепти від Юлії Проскуряковою: курячі котлети, сирники дієтичні і фруктовий десерт

  1. Курячі котлетки з кабачками
Юлія Проскурякова та Ігор Ніколаєв з донькою

«Нашої Вероніці скоро виповниться три роки. І, звичайно, в цей день у нас на святковому столі буде і солодке, і борошняне, і красивий торт, прикрашений трьома свічками. Хто ж з дітей не любить десерти? Але ми все-таки намагаємося годувати дочку правильно, особливо з урахуванням того, що Ніка у нас алергік. Тому ми виключили з її щоденного раціону такі продукти, як шоколад і цукор, всілякі цукерки, чіпси, горіхи, будь-яку солодку газовану воду, деякі сорти сиру. Ще з великою обережністю даємо їй мандарини та інші цитрусові, а також полуницю: це теж сильний алерген.

Перший час я готувала для дочки все гіпоалергенні. Відповідні рецепти шукала на спеціалізованих інтернет-форумах, звичайно, радилася з подругами, у яких є маленькі діти, консультувалася з лікарем Ніки. До речі, виявилося, що Вероніка завжди із задоволенням пробує щось нове. Тому розширювати її меню, додаючи ту чи іншу страву, зовсім неважко.

Способів привчити маленьку дитину до здорової їжі дуже багато. У цьому питанні кожна мама підбирає свій варіант, який краще підходить для конкретного малюка.

Наприклад, нам вдалося привчити Ніку до вівсяної каші на молоці. Я подаю її з ягодами - чорницею, малиною, чорницею. Буває, дочка вередує і не хоче снідати кашею. Але варто посадити її за дорослий стіл і почати їсти кашу всім разом - мені, Ігорю, як Ніка тут же бере ложку і наминає вівсянку за обидві щоки!

Ще Ніка дуже любить сирники. Готую я їх з урахуванням здоров'я дочки: без яєць або тільки з білком. Випікаю в духовці або роблю на пару (причому пароварку легко може замінити звичайна каструля з водою і друшляк). Звичайно, сирники виглядають не так апетитно, як зі сковорідки, коли вони «із запалу з жару». Але смак - дуже навіть нічого, особливо якщо їх трохи полити варенням.

До речі, з того ж тіста для дієтичних сирників іноді роблю маффіни або кекси. Замішую тісто, а потім розкладаю його по формах і запікаю - не в духовці, а на нижньому рівні пароварки. Такі кекси готуються від 20 до 30 хвилин.

Дочка ще любить оладки і млинці, із задоволенням їсть борщ, інші супчики, курячі котлетки, які я готую з кабачками, а не з хлібом. Але її найулюбленіші страви на даний момент - макарони з сосискою і салат з огірків і помідорів зі сметаною. Зараз самий сезон овочів, а сметана в Юрмалі, де ми зазвичай проводимо літо, просто відмінна! З недавніх пір дочка полюбила морозиво. Але ми намагаємося балувати їм Ніку нечасто - щоб уникнути алергічної реакції ».

Курячі котлетки з кабачками

Курячі котлетки з кабачками

(6 порцій)

Інгредієнти:

Курячий фарш 700 г Кабачок
700 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Яйце куряче 1 шт. Оливкова олія 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Молоді кабачки натерти на тертці разом з шкіркою і насінням (якщо кабачок застарий, то шкірку зрізати, насіння видалити). Зайву вологу віджати. Цибулю порізати дуже дрібно або прокрутити через м'ясорубку. Половину кропу і петрушки дрібно порубати. Змішати кабачки, зелень і цибулю з курячим фаршем. Посолити, добре перемішати, додати яйце, перемішати. Сформувати котлети і обсмажити на оливковій олії з двох сторін. Подавати, прикрасивши гілочками кропу і петрушки.

Хто ж з дітей не любить десерти?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com