рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Квасолевий суп рецепт з червоної квасолі консервованої

  1. складові

Цей суп відноситься до гострих супів з великим вмістом солодкого перцю - паприки

Цей суп відноситься до гострих супів з великим вмістом солодкого перцю - паприки. Чи не використовуючи томати, ми отримуємо приємний червонуватий відтінок у готового блюда. Такі супи поширені на півдні Європи і в Латинській Америці. За океаном, в суп з квасолею обов'язково додадуть трохи кукурудзи. Ми теж додамо її в складі мексиканської овочевої суміші. Квасоля, яка продається в сухому вигляді, буває декількох сортів. Основні сорти - це біла квасоля і червона квасоля. І та, і інша містять багато білка і інших корисних речовин. Але ці бобові настільки тверді, що їх неможливо зварити за розумний час, відведений для приготування супу з квасолею. Квасоля потребує замочуванні, бажано годин на 7-8. Якщо часу не вистачає - до ваших послуг консервована квасоля. Вона цілком їстівна і завжди може виручити при приготуванні квасолевих страв. Подивимося як варити квасолевий суп, рецепт з червоної квасолі буде на курячому бульйоні.

  • Автор рецепта: Іван Назаров
  • Після приготування ви отримаєте 4 порцій
  • Час приготування: 1 година

складові

  • курка (костисті частини, шия, жир, спина, шкірка) - 400 г;
  • капуста свіжа - 200 г;
  • овочева суміш «Мексика» - 1.5 склянки;
  • перець чилі гострий - 1 шт .;
  • паприка мелена - 1 упаковка;
  • квасоля червона консервована - 1 банка;
  • рослинне масло 1 ст. л .;
  • картопля середній - 2 шт .;
  • часник, зубчики - 3 шт .;
  • цибуля ріпчаста - 0.5 шт .;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування

  • Приступаємо до приготування супу з квасолею і перцем
    • Приготуємо курячі деталі, які залишилися після розбирання її тулуба і кінцівок на другі страви. Ми маємо ребра з шиєю, частина спини, багато кісток, жир і шкірку. Це саме те, що нам потрібно для приготування відмінного жирного курячого бульйону. Який ляже в основу квасоляного супу по мексиканським мотивами. Наллємо в каструлю 1.5 літра води, додамо трохи солі і зваримо курячий бульйон. На це піде 40 хвилин. Курячі частини краще прибрати з каструлі, а бульйон процідити.
    • Приготуємо мексиканську овочеву суміш, дві картоплини, трохи свіжої капусти і половину головки ріпчастої цибулі.
    • Капусту потрібно нарізати тонкою соломкою і опустити в киплячий курячий бульйон.
    • Почистимо половину великий головки цибулі й наріжемо його якомога дрібніше.
    • В окремій сковорідці нагріємо рослинне масло і обсмажити цибулю до появи прозорості і золотистого кольору по краях.
    • Промиємо, почистимо картоплю і нарізаємо його невеликими кубиками. Наріжемо гострий перець чилі, насіння і сік не викидаємо, вони дадуть нашій квасолевий супу більшої гостроти. Додаємо перець з картоплею в суп. Через 10 хвилин варіння картоплі, туди ж закладаємо заправку з обсмаженого лука.
    • Закладаємо консервовану червону квасолю і висипаємо в суп червону мелену паприку. Суп моментально змінює свій колір і набуває цікавий папріковий запах. Кілька зубчиків часнику необхідно очистити від шкірки і дрібно покришити. Часник посилить аромат мексиканського квасоляного супу. Після закладки часнику суп практично відразу знімається з вогню.
    • Суп з квасолею по мексиканським мотивами готовий. Він ароматний і має середню ступінь пекучості. У непідготовленої людини може перехопити подих, тому пробувати такий гострий суп потрібно обережно. Подаємо його в глибоких тарілках. Прикрашаємо зеленню.
    • Категорія: Гострі основні блюда

      Харчова цінність:

      • Калорії: 58 ккал. ,
      • Білки: 5,1 м
      • Жири: 2,1 м
      • Вуглеводи: 5 м

      Смачного!

Всі рецепти розділу «Рецепти основних страв з перцем

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com