- Рецепт курки з овочами на пару
- Курка на пару в пароварці з овочами
- Курка на пару в мультиварці з овочами
Курка на пару - корисний дієтичний продукт, який можна їсти у великих кількостях людям, що сидять на дієтах. А щоб зробити смак м'яса більш насиченими різноманітним, подайте до нього соуси або свіжі овочі. Давайте розглянемо з вами, як правильно приготувати курку з овочами на пару.
Рецепт курки з овочами на пару
Складові:
- куряча грудка - 300 г;
- кукурудза заморожена - 100 г;
- стручкова квасоля - 100 г;
- зелений горошок - 100 г;
- морква - 1 шт .;
- спеції.
приготування
Підготовлені порційні курячі шматочки викладаємо на решітку пароварки, присипаємо спеціями, покриваємо тертою морквою, кукурудзою, стручкової квасолею і зеленим горошком. Готуємо страва на пару хвилин 20 - 30, в залежності від моделі вашого приладу і об'єму їжі.
Курка на пару в пароварці з овочами
Складові:
- куряче філе - 500 г;
- сир - 100 г;
- помідор - 1 шт .;
- сметана;
- цибулина - 1 шт .;
- картопля - 4 шт .;
- болгарський перець - 1 шт .;
- морква - 1 шт .;
- капуста - 250 г;
- квасоля стручкова - 200 г;
- вода - 1 ст .;
- спеції;
- зелень.
приготування
Картопля, цибулину, моркву, капусту, болгарський перчик чистимо, нарізаємо кубиками і викладаємо в чашу мультиварки-пароварки з невеликою кількістю масла. Потім додаємо стручкову квасолю, подсаливаем до смаку, заправляємо спеціями, перемішуємо і вливаємо воду. Куряче філе розрізаємо порційними шматочками, посипаємо спеціями і викладаємо в контейнер-пароварку, змащену маслом. Філе промазати сметаною, на кожен шматочок кладемо часточку помидорчика і пласт сиру. Встановлюємо контейнер в мультиварку, закриваємо кришку і готуємо страву в режимі «Плов» до сигналу готовності.
Курка на пару в мультиварці з овочами
Складові:
приготування
Отже, курячі грудки промиваємо, обсушуємо, обрізаємо плівочки і шкурочкі. Після цього трохи натираємо їх перцем і сіллю. Тепер беремо пакет для запікання, наливаємо в нього соєвий соус, засипаємо часник і приправи і закладаємо курячі грудки. У форму мультиварки наливаємо кілька склянок води, викладаємо курку, виставляємо режим «Варка на пару» і час - на 40 хвилин. Як тільки ви почуєте сигнал, сміливо виймаємо м'ясо, викладаємо готову ніжну курку на красиве блюдо і подаємо м'ясо гарячим, зі свіжою зеленню, овочами, а зверху поливаємо все соусом з пакета!