рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Картопля в горщиках: рецепти приготування в духовці

  1. Свинина з картоплею в горщиках
  2. Картопля з грибами і з сиром в горщиках
  3. Печеня з картоплі в горщиках
  4. М'ясо в горщиках з картоплею

Картопля в горщиках в духовці виходить особливою на смак. Компоненти страви обмінюються соками і виходить смачне і корисне блюдо. Воно підходить і для повсякденного меню і на святковий стіл.

Рецепт картоплі в горщиках простий, а результат перевершує очікування. Картопля і м'ясо виходять ніжні, розсипчасті і тануть у роті, ніби приготовлені в печі.

Свинина з картоплею в горщиках

Приготувати картоплю в горщиках можна в будь-який час року. Однак, добре вона йде в холодну пору року. Ви можете змінювати кількість інгредієнтів за смаком. Наприклад, якщо додати багато води, то у вас вийде печеня, яке зможе замінити першу страву. Покроково дотримуйтесь рецептом і радуйте домашніх смачними вечерями.

Нам буде потрібно:

  • м'якоть свинини - 1 кг;
  • картопля - 1 кг;
  • цибуля - 2 штуки;
  • морква - 2 штуки;
  • томатна паста - 1 чайна ложка;
  • соняшникова олія;
  • сіль;
  • перець чорний молотий.

Як приготувати:

  1. Почистіть цибулю від лушпиння, вимийте і поріжте кубиками такого розміру, як вам більше подобається.
  2. Морквину вимийте, почистіть і натріть на крупній тертці.
  3. На сковорідці нагрійте масло і обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору.
  4. М'ясо вимити, обсушити. Видаліть зайве: сухожилля, плівки, сало.
  5. Наріжте м'ясо на маленькі шматочки і підсмажте з цибулею і морквою.
  6. Картоплю очистіть від шкірки, вимийте і наріжте на кубики.
  7. О четвертій глиняних горщика порівну розкладіть м'ясо з овочами і додайте спецій.
  8. У кожен горщик покладіть чверть ложки томатної пасти.
  9. Зверху засипте нарізану картоплю. Залийте в горщики кип'ячену воду.
  10. Закрийте горщики кришкою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
  11. Запікайте 40 хвилин. Орієнтуйтеся по готовності картоплі.

Картопля з грибами і з сиром в горщиках

Страви з грибами ситні і смачні. А вже якщо вони і з рум'яною сирною скоринкою, то відбою від бажаючих спробувати не буде. До того ж, картопля і гриби один одного доповнюють.

Нам буде потрібно:

  • свинина - 500гр;
  • картопля - 700гр;
  • печериці - 300 гр;
  • цибуля - 2 штуки;
  • твердий сир - 100 гр;
  • сметана - 150 гр;
  • соняшникова олія;
  • кип'ячена вода;
  • сіль;
  • мелений чорний перець.

Як приготувати:

  1. Лук вимийте, почистіть і висушіть. Гриби мити не обов'язково. Якщо на них немає землі, зніміть з них тонкий шар.
  2. М'ясо промийте у воді і обсушити паперовою серветкою. Наріжте шматочками, приблизно 2 на 2 см.
  3. У сковороді нагрійте масло і обсмажте м'ясо на сильному вогні до апетитною скоринки. За смаком додайте перець і сіль. Викладіть м'ясо по горщикам.
  4. Гриби наріжте тонким пластинками, цибулю тонкими півкільцями. Обсмажте в залишках олії до повного випаровування соку. Додайте перцю і солі. Рівномірно розкладіть в горщики на м'ясо.
  5. Картоплю начистити, вимийте і наріжте дрібними кубиками. Насипте в горщики покривши м'ясо.
  6. Порівну в кожен горщик покладіть сметану і налийте води приблизно на 1/2 горщика.
  7. Твердий сир натріть на тертці і насипте в кожен горщик.
  8. Закрийте горщики кришками або фольгою і відправляйте в холодну духовку.
  9. Встановіть температуру на 200 градусів і готуйте приблизно годину. Через годину зніміть кришку і залиште в духовці ще на 15 хвилин, щоб на сирі утворилася гарна скоринка.
  10. Виймайте з печі і подавайте на стіл. Дітям краще викласти на тарілку, так як страви в горщиках довго залишаються гарячими, а дорослі впораються і так.

Печеня з картоплі в горщиках

М'ясо з картоплею в духовці - це виручалочка, коли продуктів мінімум, а смачним домашніх побалувати хочеться. Чарівний запах часнику розпалить апетит, а соковите м'ясо порадує ніжністю.

Нам буде потрібно:

  • м'якоть яловичини - 400 гр;
  • картопля - 6 штук;
  • цибуля - 1 штука;
  • морква - 1 штука;
  • помідори - 2 штуки;
  • часник - 3 зубці;
  • рослинна олія;
  • сушена зелень;
  • чорний мелений перець;
  • сіль.

Як приготувати:

  1. Підготуйте і наріжте яловичину невеликими шматочками.
  2. У сковорідці розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте в ньому м'ясо до золотистої скоринки.
  3. Зніміть м'ясо зі сковорідки і приберіть в окрему чашку.
  4. Лук і моркву почистіть і вимийте. Лук дрібненько наріжте, моркву натріть на тертці. Обсмажте в маслі, де смажилося м'ясо.
  5. Почистіть картоплю, вимийте і поріжте дрібними кубиками. Викладіть на дно горщиків. Посоліть.
  6. На картоплю викладіть м'ясо. Зверху моркву і цибулю. Присипте сушеної зеленню, сіллю і перцем.
  7. Помідори наріжте тонкими кружечками і викладіть зверху на овочі. Злегка присолите.
  8. Приблизно на третину горщиків налийте кип'яченої води, закрийте кришечками і поставте в розігріту до 180 градусів духовку.
  9. Готуйте годину, при необхідності збільшити час.

М'ясо в горщиках з картоплею

Картопля з куркою - одне з улюблених продуктових сполучень. Приготовлені в горщику, вони набувають оригінальний смак. Таке страва не приїсться, адже якщо міняти спеції і їх кількість, то ви будете кожен раз отримувати нове блюдо.

Нам буде потрібно:

  • куряче філе - 300 гр;
  • картопля - 7 штук;
  • морква - 1 штука (велика);
  • сметана - 2 столові ложки;
  • борошно - 1 столова ложка;
  • соняшникова олія;
  • куркума;
  • сіль;
  • мелений чорний перець.

Як приготувати:

  1. Куряче філе наріжте на великі шматочки. Курка готується швидко, тому можете не бути дріб'язковими.
  2. Морквину порізати тонкими кругляшками.
  3. На сковорідці нагрійте масло і обсмажте разом курку і морква, постійно розмішуючи.
  4. Увімкніть духовку і розігрійте її до 200 градусів.
  5. Поки розігрівається духовка, почистіть і вимийте картоплю. Наріжте великими кубиками.
  6. Зберіть горщики: вниз покладіть нарізану картоплю, в середину курку з морквою і наверх картоплю.
  7. В окремій чашці розведіть борошно, куркуму, сіль і перець зі сметаною. Додайте склянку кип'яченої води і розмішайте.
  8. Залийте в горщики сметанний соус до половини. Закрийте горщики кришками і відправте в духовку на 25 хвилин.
  9. Зніміть кришечки і запікайте картоплю без них ще 15 хвилин.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com