рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Каррі - рецепти соусу, індійського, тайського і японського блюда

  1. Соус каррі - рецепт
  2. Індійське блюдо каррі
  3. тайське каррі

Каррі - рецепт індійського страви з тушкованого м'яса або овочів, які щедро приправляють в процесі приготування багатокомпонентних міксом прянощів і спецій, набуваючи характерний пікантний смак. Незмінним супроводжуючим гарніром даного кулінарного творіння є рис.

Приготування каррі здійснюється шляхом томління компонентів в пікантному гострому соусі, наповнення якого залежить від складу обраного рецепта, але як мінімум містить класичне асорті з індійських прянощів каррі.

  1. Для насиченого смаку і м'ясо, і овочеву основу попередньо обсмажують на жиру.
  2. Блюдо каррі готується найчастіше на воді або бульйоні (м'ясному або овочевому), в який додається кокосове молоко або вершки.
  3. Крім класичної приправи каррі для додання потрібних відтінків в смаку використовують імбир і часник.

Соус каррі - рецепт

Паста каррі готується з традиційного набору пікантних компонентів і використовується в якості приправи до рису або основи для створення складних страв з м'ясом, рибою, морепродуктами, овочами. Представлену класичну версію часто доповнюють меленим коріандром, рідше - корицею, фенхелем, кмином.

Складові:

  • молоко кокосове - 1 банка;
  • масло - 85 мл;
  • гірчиця в зернах - 2 ч. ложки;
  • імбир - 30 г;
  • листя каррі - 1 пучок;
  • пажитник, куркума, паприка і сіль - по 1 ч. ложці;
  • цибуля і чилі - по 3 шт .;
  • помідори - 6 шт .;
  • вода - 250 мл.

приготування

  1. У сотейник з маслом закладають гірчицю, каррі, пажитник, імбир, чилі.
  2. Додають цибулю, куркуму і паприку, прогрівають 2 хвилини, вводять помідори.
  3. Вливають воду, молоко, підсолюють соус і тушкують 5-7 хвилин.

Індійське блюдо каррі

Каррі, рецепт якого буде представлений таким, часто готують на своїй кухні індійські господині. Як м'ясної основи можна взяти курятину, баранину, кролятину, від чого час томління страви може варіюватися в залежності від обраного виду м'яса. Подають готове блюдо з відвареним рисом.

Складові:

  • м'ясо - 500 г;
  • молоко кокосове або вершки - 200 мл;
  • паста каррі - 150 г;
  • масло - 40 мл;
  • цибуля - 2 шт .;
  • помідори - 200 г;
  • вода - 100 мл;
  • сіль.

приготування

  1. Обсмажують на олії цибулю.
  2. Перемішують скибочки м'яса з пастою каррі, викладають до цибулі, обсмажують.
  3. Додають томати, воду, молоко, сіль.
  4. Млоять індійське каррі до м'якості м'яса.

тайське каррі

Каррі з кокосовим молоком, овочами і червоною пастою, приготоване за рекомендаціями, представленим далі, дозволить оцінити переваги тайської кухні, яка рясніє спеціями і натуральними смаковими добавками. Серед таких традиційно сік лайма, коричневий цукор, рибний соус і тайський базилік.

Складові:

  • куряче філе - 400 г;
  • молоко кокосове - 250 мл;
  • червона паста каррі - 100 г;
  • масло - 40 мл;
  • цибуля - 1 шт .;
  • часник - 5 зубків;
  • морква і болгарський перець - по 1 шт .;
  • суцвіття брокколі - 4-5 шт .;
  • соус рибний - 1 ч. ложка;
  • сік лайма - 1 ст. ложка;
  • цукор тростинний - 0,5-1 ч. ложка;
  • листя тайського базиліка - 10-15 шт .;
  • сіль.

приготування

  1. У маслі смажать цибулю і часник.
  2. Додають пасту, курятину, смажать 4 хвилини.
  3. Закладають морква, перець, брокколі, вливають молоко і 200 мл води.
  4. Млоять блюдо 5 хвилин.
  5. Додають рибний соус, сік лайма, цукор, сіль, перемішують.

японське каррі

Японське блюдо каррі схоже за складом з іншими його аналогами. М'ясо тут поєднується з овочами: цибулею, морквою, картоплею. За бажанням в кінці гасіння страви можна додати до компонентів перетерте яблуко, трохи кетчупу, мÐ

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com