рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кабачки в мультиварці з фаршем. Як приготувати кабачки в мультиварці з фаршем. Рецепти приготування кабачків мультиварці з фаршем

  1. Кабачки в мультиварці з фаршем
  2. Кабачки в мультиварці з фаршем і грибами
  3. Запіканка з кабачків в мультиварці з фаршем

Влітку, коли дуже жарко, готувати на плиті немає бажання. Максимум, на що здатні господині - це легкий салатик і яєчня, але сім'ю таким сніданком не нагодуєш. Ось він - простий і доступний рецепт - кабачки в мультиварці з фаршем.

Зміст статті

Кабачки в мультиварці з фаршем

Кабачки в мультиварці з фаршем

Отже, щоб приготувати кабачки, знадобиться тільки ваше бажання і набір необхідних продуктів. Процес захоплюючий, з більшою частиною роботи мультиварка впорається самостійно.

Продукти для готування:

  • молоді кабачки загальною вагою близько 700 г;
  • фарш власного приготування з суміші яловичини зі свининою - 400 г;
  • рис відварний - 100 г;
  • сметана та вершки (жирність 15 і 9%) - по 100 г;
  • томатна паста - 1 ст.л .;
  • сіль, приправи - за смаком.

Приготування кабачків в мультиварці з фаршем:

  1. Спочатку потрібно приготувати фарш. Можливо, у вас є невеликий шматочок готового фаршу в морозильній камері, потрібно тільки його розморозити. Або приготувати свіжу порцію з нежирної свинини і шматочка яловичини.
  2. Тепер кабачки - знадобляться молоденькі, невеликого розміру. Рис також бажано попередньо відварити до стану напівготовності. Зробити це можна або на плиті, або в мультиварці в режимі «Крупи», «Рис». Тільки тоді час готування продукту потрібно скоротити.
  3. Кабачки хоч і знадобляться молоденькі, але бажано вибирати м'ясисті, щоб м'якоті було побільше. Кожен кабачок потрібно почистити (якщо шкірка зовсім тоненька, тоді можна залишити).
  4. Кожен кабачок необхідно розрізати на 2 рівні частини, можна і на 3. Вийдуть невеликі чурбанчик, з яких ложкою потрібно акуратно вийняти не тільки насіння, але і трохи м'якоті. Скільки забрали м'якоті, стільки і поміститься начинки.
  5. Тепер робимо начинку з фаршу і недовареного рису. Перемішуємо ці компоненти в мисці, додаємо обов'язково сіль і спеції. Обов'язково спробуйте начинку на сіль, так як рис відварюють без солі.
  6. Все, тепер потрібно чайною ложечкою заповнити вільний простір кожного барильця, щедро додаючи начинки зверху, щоб вийшла невелика гірка.
  7. Ось тепер акуратненько необхідно перемістити нафаршировані кабачки в мультиварку, укласти щільно один до одного на бочок, тому що так більше поміститься. А взагалі - спосіб укладання може бути різним.
  8. Готуємо смачний соус з томатної пасти і сметани. З'єднуємо в піалі ці компоненти, добре перемішуємо. Вершки поки не виливаємо, інакше сметана може так і залишитися в соусі грудочками.
  9. Якщо гарненько перемішали соус зі сметаною до однорідності, можна вилити вершки, а також додати чорний мелений перець (і взагалі, будь-які приправи, які вам подобаються) і звичайно ж, сіль. Треба добре перемішати соус, спробувати на смак, щоб розуміти, скільки потрібно додати приправи або солі.
  10. Соусом потрібно щедро полити кабачки, укладені в чашу мультиварки. Ось і все, залишилося тільки поставити потрібний режим приготування і ще трошки потерпіти.
  11. Готувати кабачки в мультиварці з фаршем будемо в режимі «Гасіння» приблизно 40 хвилин. Якщо кабачки зрілі, із щільною м'якоттю, то час готування бажано продовжити ще на 10-15 хвилин.
  12. Стежити за процесом приготування, перевертати барильця, ворушити - нічого цього робити не потрібно. Залишається тільки накрити на стіл і як прозвучить сигнал, дістати кабачки з мультиварки, щоб покласти кожному на тарілочку.
  13. Кожну порцію кабачків, приготованих в мультиварці з фаршем, потрібно полити соусом, який залишився на дні чаші. Все, можна подавати це смачне і ситне блюдо на сніданок або вечерю. До речі, якщо у вас є невеликі піали, то розкладіть готові кабачки по формах - в такому посуді блюдо довше залишається теплим.

Кабачки виходять дуже ніжними, ароматними і, звичайно ж - ситними. А завдяки ніжному вершково-томатного соусу, буквально тануть у роті. Спробуйте обов'язково. Подавати можна як самостійну страву, так і з салатом зі свіжих овочів. Смачного!

Кабачки в мультиварці з фаршем і грибами

Кабачки в мультиварці з фаршем і грибами

І ще один простий і доступний для кожної сім'ї рецепт. На приготування цієї страви виділяється не більше години. Необхідно підготувати молоденькі кабачки, трохи м'ясного фаршу і гриби. Гриби можна брати будь-які: тільки що зібрані в лісі або куплені в магазині.

Підготовка інгредієнтів, що знадобиться:

  • молоденькі кабачки приблизно 5-6 шт .;
  • фарш свинячо-яловичий - 300 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • рис круглозерністий відварений до напівготовності - половина склянки;
  • цибуля з морквою - 2 шт .;
  • масло рослинне - 2 ст.л .;
  • печериці або будь-які інші гриби - 300 г;
  • сіль, спеції і зелень - за бажанням.

Особливості приготування кабачків в мультиварці з фаршем:

  1. Почнемо з підготовки інгредієнтів: чистимо овочі. Лук подрібнити, моркву можна або нашаткувати гострим ножем, або скористатися великої теркою.
  2. Гриби, як і овочі потрібно спочатку прополоскати водою, потім нарізати на невеликі кубики.
  3. У прогріте масло (в режимі «Жарка», досить пари хвилин) висипте відразу цибулю, моркву, а потім і гриби.
  4. Обсмажувати все до сигналу.
  5. Рис відварити попередньо або одночасно, поки обсмажуються овочі з грибами. Тільки мультиварка зайнята, тому рис доведеться відварити на плиті. Або можна зробити це заздалегідь ще до того, як зберетеся готувати кабачки в мультиварці з фаршем.
  6. У миску викладаємо фарш, додаємо сіль, перець, перемішуємо. Якраз, якщо рис відварити заздалегідь, висипаємо половину склянки відвареного рису, гарненько вимішуємо з фаршем. Не забуваємо додати перець чорний мелений і сіль.
  7. Коли начинка буде практично готова, потрібно розбити одне свіже яйце, знову добре вимісити і викласти половину або навіть трохи більше грибів з цибулею і морквою.
  8. Перший етап приготування кабачків в мультиварці з фаршем виконали, тепер підготовка кабачків: овочі потрібно вимити, очистити (якщо це необхідно), розрізати на 2 частини. А тепер озброївшись чайної або десертною ложечкою, потрібно вийняти м'якоть, а в утворену ямку покласти начинку. Заповнюйте плотненько, зверху зробіть невелику «шапочку» з начинки. Так буде смачніше.
  9. Решта серединки або м'якоть кабачка не викидаємо, потрібно подрібнити серединки в блендері, обсмажити в маслі пару хвилин і змішати із заздалегідь приготованими грибами, морквою і цибулею. Можна протушкувати пару хвилин всі інгредієнти в чаші мультиварки. В кінці приготування додати сметану.
  10. Тепер підготуємо чашу, щоб укласти кабачки в мультиварку з фаршем. Зверху потрібно налити соус, додати трохи водички, зовсім трохи на саме денце.
  11. Тепер найцікавіше і довгоочікуване: опускаємо кришку приладу, задаємо потрібний режим готування - це програма «Гасіння», час виставимо на 40 хвилин.

Коли почуєте сигнал - пора пробувати блюдо. Якщо овочі м'які, то можна на цьому і зупинитися, а якщо потрібно ще трохи часу, тоді рекомендуємо продовжити зазначений режим на 10-15 хвилин, щоб кабачки були м'якими. Блюдо дуже цікаве і обов'язково сподобається дітлахам. Подавати кабачки можна як самостійну страву, полив сметанкою і посипавши подрібненою свіжою зеленню.

Запіканка з кабачків в мультиварці з фаршем

Запіканка з кабачків в мультиварці з фаршем

Економія продуктів, сил і часу - так можна коротко сказати про приголомшливо смачне блюді - запіканці. Готувати запіканку можна з будь-якого набору продуктів. У нашому випадку основа - це кабачки і фарш, а решту інгредієнтів будемо додавати з того, що є в холодильнику.

Підготовка продуктів:

  • невеликі середнього розміру молоденькі кабачки - 2 шт .;
  • картопля - 4 шт .;
  • фарш м'ясний (мікс зі свинини і курки) - 0.5 кг;
  • помідори свіжі - 2 шт .;
  • зелена цибуля - пучок;
  • сир твердий - 100 г;
  • масло рослинне - 1 ст.л .;
  • сіль, спеції - на ваш смак.

Для заливки запіканки знадобиться:

  • борошно - 3 ст.л .;
  • сіль і перець чорний мелений - щіпка;
  • сметана - неповна склянка;
  • яйця - 3 шт.

приготування:

  1. Основний інгредієнт вимити і якщо потрібно, то очистити. Картоплю також помити і почистити. Ці овочі потрібно нарізати тонкими слайсами, товщиною 0.5 мм. До речі, кабачки можна нарізати кружечками, товщина яких буде приблизно 1 см, а картопля - 0.5 мм.
  2. Відразу приготуємо заливку, щоб потім не відволікатися: в піалі з'єднуємо сметану з борошном, спеціями і сіллю. До речі, сметану можна замінити майонезом. Додаємо в суміш яйця, збиваємо легенько виделкою.
  3. У чашу мультиварки необхідно налити рослинне масло (будь-яке, яке подобається). Викласти кружечки кабачків. Потрусити сумішшю солі зі спеціями, полити соусом.
  4. тепер нÑ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com