рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Французька кухня | Їжа XXI століття. Кулінарний блог Тимошина Олексія.

  1. Приємного Вам апетиту, Ваш Тимошин Олексій !!!

Франція є законодавицею кулінарного мистецтва. Французи дуже вибагливі у виборі їжі, вони дуже тонко підходять до вибору їжі, і їм, далеко не все одно, що є, тому їх кухня так вишукана.

Представники французької національності, дуже прискіпливі до якості продуктів. Вони дуже довго дивляться, порівнюють, вибирають і тільки потім купують.

Також цього народу належить етикет застілля. У французького народу існує схема класичного обіду. На початку подають супи , Потім закуски, пізніше - страви після закусок - це головне блюдо або смажені страви, і останніми - легкі страви та десерт .

Дуже важливо, як поводиться людина за столом або на кухні біля плити. Ось, наприклад, був такий випадок у Франції, повар який служив однією королівської сім'ї, не встиг обслужити столик з двадцяти чотирьох чоловік, і через це повісився. Ось, це відповідальність !!!
Страви французької кухні вважаються найвишуканішими і гармонійними. Незважаючи на те, що в світі захоплюються такими кухнями, як китайська, японська, східна, все ж виграшними стравами, вважаються французькі.

Більшість людей вважають, що страви французької кухні складаються з жаб, але це помилкова думка. Кулінари Франції придумали безліч соусів, наприклад, такі як, іспанська, англійська, німецька та інші. Кожному соусу давалася назва, пов'язане з певною країною, в якій за збігом обставин цей соус був придуманий.

Колись, один з кухарів Франції, придумав салат і назвав його на честь свого прізвища, «Олів'є». Салат включав в себе безліч різних продуктів таких як: паюсная ікра, рябчики, телячий язик, відварні раки, соя кабуль, свіжі огірки , Листя свіжого салату, овочі, майонез і інші інгредієнти. Так з'явився на світ всіма улюблений салат «Олів'є». Ця страва стало популярним в багатьох країнах світу, далеко за межами Франції. Але за часів Радянського Союзу салат зазнав кардинальних змін, практично всі інгредієнти були замінені радянськими кулінарами, що, правда, не зробило салат менш популярним, особливо в Росії. Завдяки кухарям, у людей з'явилася традиція, готувати цей салат взимку, тому що він є дуже ситним блюдом, і тепер не один новорічний стіл не обходиться без салату «Олів'є». (Як, Ви бачите, в рецептурі цієї страви немає жаб !!!)

Вважається, що більшість гурманів проживає у Франції. Якщо там, більшістю кухарів є чоловіки, то у нас в Росії, навпаки - жінки.

Основу французької кухні складають сири . Найвідомішими вважаються: Канталь (Cantal), Бле Д`оверньє (Bleud'Auvergne), Рокфор (Roquefort), камамбер і інші. Французькі кухарі, використовують сири в основних блюдах, але також подають їх і на десерт.

Французькі кухарі, використовують сири в основних блюдах, але також подають їх і на десерт

Не мале місце у французів займає паштет , Його роблять з гусячої, свинячий, курячої печінки, а також з м'яса кролика і качки.

Не мале місце у французів займає   паштет   , Його роблять з гусячої, свинячий, курячої печінки, а також з м'яса   кролика   і качки

Див. Рецепт - Печінковий паштет з овочами (з печінки кролика). Покроковий рецепт з фото.

Крім відомих салатів і сирів, у французів дуже багато смачних і відомих всьому світу страв.

наприклад:

Рататуй - блюдо, винайдене в Провансі, з таких смачних овочів як: баклажан , кабачок , Перець, помідор .

Кіш - пиріг з відкритим верхом з пісочного тіста з різноманітною начинкою.

Кіш - пиріг з відкритим верхом з пісочного тіста з різноманітною начинкою

Всім відомий французький багет є символом Франції,

Всім відомий французький багет є символом Франції,

Також не менш відомий круасан - кондитерський виріб з листкового тіста , Дуже популярне, і не тільки у французів.

Також не менш відомий круасан - кондитерський виріб з   листкового тіста   , Дуже популярне, і не тільки у французів

Французький цибульний суп - класика французької кухні. Тільки французи можуть з нічого приготувати шедевр.

Винятком не є французькі вина. Тут, ціна виправдовує свою якість, тому що даний напій недешевий. На смак, вина, привезені з Франції, незабутні! Але про це в іншій статті !!

Приємного Вам апетиту, Ваш Тимошин Олексій !!!

Також Ви можете прочитати:

  1. Національні страви країн Європи.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com