Коментарів поки що немає Прочитано 17 раз (a).
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(2 голоси, в середньому: 5 з 5)
Рецепт кролика в духовці в смачній томатної підливі - це мій перший набіг на «кролячу американську кулінарію». Я побачила цей простий рецепт тушкованого кролика з яєчної локшиною в американському кулінарному журналі «Гурме» за травень 2003 року, який випадково потрапив мені на очі в приймальні одного лікаря. Мені сподобався метод, при якому шматки м'яса обсмажувалися на сковороді, а потім повільно гасилися в каструлі ...
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(3 голоси, в середньому: 5 з 5)
Цей торт з ягодами - істинний десерт початку літа. Він виготовлений з легкого пухкого бісквіту, просоченого вином (вірніше, пуншем) «Сангрія», прошарками легким кремом зі збитих вершків і перекладений свіжими ягодами і фруктами. Просто вибух смаку і аромату! «Сангрія» - це пунш з червоного вина, води, фруктово-ягідного соку. У нас його називають «вином». Насправді, це освіжаючий слабоалкогольний напій - всього ...
Коментарів поки що немає Прочитано 114 раз (a).
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(2 голоси, в середньому: 5 з 5)
Булочки з корицею з дріжджового тіста прикрасять стіл не тільки на свято, але стане в нагоді для сніданку на ранок або як перекус в школу і на роботу. Булочки з корицею і цукром - завжди особливий рецепт. Але якщо до начинки додати трохи покупного марципану - вийде зовсім приголомшливо (марципанова паста - це суміш мигдального борошна з цукром і яєчним білком, її можна приготувати самостійно, а можна купити ...
Коментарів поки що немає Прочитано 968 раз (a).
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(2 голоси, в середньому: 5 з 5)
Гарбузовий хліб - це власне бездріжджовий солодкий кекс, випечений з додаванням гарбузового пюре. Це робить його текстуру вологою, важкої і ароматною. Моя бабуся вирізала цей рецепт гарбузового хліба з журналу «Крестьянка» понад 50 років тому, і він став у нас улюбленим сімейним рецептом. Одне з моїх найяскравіших дитячих спогадів - це випікання бабусею хліба з гарбузом, а потім поїздка на якийсь районний ...
Коментарів поки що немає Прочитано 852 раз (a).
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(4 голоси, в середньому: 5 з 5)
Сьогодні печемо булочки сіннабон, рецепт в домашніх умовах - кращий, який я знаю. Вони дбають перед Різдвом в Америці. Американці в великих містах (особливо несімейні!) Харчуються найчастіше в кафе. Перед Різдвом булочки сіннабон випікають у всіх пекарнях і кафешках, щоб обов'язково подати на сніданок тим, кого не пригостять на власній кухні обов'язкової традиційної випічкою, і хто снідає в ...
Коментарів поки що немає Прочитано 553 раз (a).
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(2 голоси, в середньому: 5 з 5)
Як приготувати перловку в мультиварці, я зацікавилася практично відразу, тільки-но отримала прилад в своє розпорядження. Справа в тому, що мені ніколи не вдавалося приготувати смачну перловку на звичайній плиті. Я завжди любила цю кашу - ще зі студентських часів. Тоді ми часто їли її в радянських їдалень. Вона незаслужено займала місце найпростішої, дешевої і нехитрою їжі (досить сказати, що солдати ...
Коментарів поки що немає Прочитано 625 раз (a).
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(3 голоси, в середньому: 5 з 5)
Салат з авокадо - гарне блюдо для пісного меню. Я намагаюся їсти більше сирих овочів (щоб зменшити вагу, намагаюся їсти здорову їжу, бігати тощо). Так що, це салат, який я роблю для себе на обід на роботі. Також він годиться для сніданку - якщо ви снідаєте. Приготувати його можна за 10 хвилин - вистачить, щоб все нарізати і змішати. Плюс ще 5 хвилин для упаковки, якщо берете його на роботу, як я. Якщо ...
Коментарів поки що немає Прочитано 2907 раз (a).
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(2 голоси, в середньому: 4.5 out of 5)
Батат (або солодка картопля), приготований як рагу з яловичиною - ось «герой» сьогоднішнього рецепта. Я люблю пробувати різні нові продукти, хоча іноді важко відійти від звичної схеми готування. Мене зацікавив батат, рецепти приготування з нього. З рецептами виявилося нескладно - солодка картопля добре представлений в Мережі, з нього готують у багатьох країнах, в деяких він виступає як основна ...
Коментарів поки що немає Прочитано 1009 раз (a).
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(10 голосів, в середньому: 5 з 5)
Чізкейк, класичний рецепт якого ви бачите нижче, - це дуже простий і в той же час дуже смачний шоколадний чізкейк в мультиварці. Він підходить як для повсякденного, так і для святкового столу. Продукти для нього потрібні найпростіші, але одночасно пам'ятайте, що чим більш якісні ви підберете інгредієнти, тим більше смачна випічка вийде у вас на виході. Для основи я раджу імпортне шоколадне ...
Коментарів поки що немає Прочитано одна тисяча вісімсот вісімдесят один раз (a).
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(8 голосів, в середньому: 5 з 5)
Бефстроганов з яловичини в мультиварці, який ви бачите на цій сторінці, я віднесу до американської кухні, хоча спочатку бефстроганов - блюдо російсько-французьке (про його походження можна прочитати ТУТ). Однак бефстроганов з грибами в мультиварці, рецепт якого наведений тут, - це версія знаменитого американського кухаря Ендрю Ціммерн. Телеведучий, шеф-кухар, письменник і учитель кулінарних шкіл, він ...
Коментарів поки що немає Прочитано 2080 раз (a).
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
(10 голосів, в середньому: 4.6 out of 5)
Рецепт французького багета узятий мною з американського журналу «Мистецтво хліба». Можливо, це не істинно французький хліб, але, по крайней мере, це рецепт французького багета, як його уявляють собі американці. Вчора я взяла з холодильника іншу половину тіста (з першої половини, нагадаю, я спекла простий білий хліб) і вирішила, що французький багет - найбільш підходящий варіант, адже він включає ті ж ...