рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

американська кухня

Коментарів поки що немає Прочитано 17 раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоси, в середньому: 5 з 5) (2 голоси, в середньому: 5 з 5)

Рецепт кролика в духовці в смачній томатної підливі - це мій перший набіг на «кролячу американську кулінарію». Я побачила цей простий рецепт тушкованого кролика з яєчної локшиною в американському кулінарному журналі «Гурме» за травень 2003 року, який випадково потрапив мені на очі в приймальні одного лікаря. Мені сподобався метод, при якому шматки м'яса обсмажувалися на сковороді, а потім повільно гасилися в каструлі ...

Коментарів поки що немає Прочитано 170 раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(3 голоси, в середньому: 5 з 5) (3 голоси, в середньому: 5 з 5)

Цей торт з ягодами - істинний десерт початку літа. Він виготовлений з легкого пухкого бісквіту, просоченого вином (вірніше, пуншем) «Сангрія», прошарками легким кремом зі збитих вершків і перекладений свіжими ягодами і фруктами. Просто вибух смаку і аромату! «Сангрія» - це пунш з червоного вина, води, фруктово-ягідного соку. У нас його називають «вином». Насправді, це освіжаючий слабоалкогольний напій - всього ...

Коментарів поки що немає Прочитано 114 раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоси, в середньому: 5 з 5) (2 голоси, в середньому: 5 з 5)

Булочки з корицею з дріжджового тіста прикрасять стіл не тільки на свято, але стане в нагоді для сніданку на ранок або як перекус в школу і на роботу. Булочки з корицею і цукром - завжди особливий рецепт. Але якщо до начинки додати трохи покупного марципану - вийде зовсім приголомшливо (марципанова паста - це суміш мигдального борошна з цукром і яєчним білком, її можна приготувати самостійно, а можна купити ...

Коментарів поки що немає Прочитано 968 раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоси, в середньому: 5 з 5) (2 голоси, в середньому: 5 з 5)

Гарбузовий хліб - це власне бездріжджовий солодкий кекс, випечений з додаванням гарбузового пюре. Це робить його текстуру вологою, важкої і ароматною. Моя бабуся вирізала цей рецепт гарбузового хліба з журналу «Крестьянка» понад 50 років тому, і він став у нас улюбленим сімейним рецептом. Одне з моїх найяскравіших дитячих спогадів - це випікання бабусею хліба з гарбузом, а потім поїздка на якийсь районний ...

Коментарів поки що немає Прочитано 852 раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(4 голоси, в середньому: 5 з 5) (4 голоси, в середньому: 5 з 5)

Сьогодні печемо булочки сіннабон, рецепт в домашніх умовах - кращий, який я знаю. Вони дбають перед Різдвом в Америці. Американці в великих містах (особливо несімейні!) Харчуються найчастіше в кафе. Перед Різдвом булочки сіннабон випікають у всіх пекарнях і кафешках, щоб обов'язково подати на сніданок тим, кого не пригостять на власній кухні обов'язкової традиційної випічкою, і хто снідає в ...

Коментарів поки що немає Прочитано 553 раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоси, в середньому: 5 з 5) (2 голоси, в середньому: 5 з 5)

Як приготувати перловку в мультиварці, я зацікавилася практично відразу, тільки-но отримала прилад в своє розпорядження. Справа в тому, що мені ніколи не вдавалося приготувати смачну перловку на звичайній плиті. Я завжди любила цю кашу - ще зі студентських часів. Тоді ми часто їли її в радянських їдалень. Вона незаслужено займала місце найпростішої, дешевої і нехитрою їжі (досить сказати, що солдати ...

Коментарів поки що немає Прочитано 625 раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(3 голоси, в середньому: 5 з 5) (3 голоси, в середньому: 5 з 5)

Салат з авокадо - гарне блюдо для пісного меню. Я намагаюся їсти більше сирих овочів (щоб зменшити вагу, намагаюся їсти здорову їжу, бігати тощо). Так що, це салат, який я роблю для себе на обід на роботі. Також він годиться для сніданку - якщо ви снідаєте. Приготувати його можна за 10 хвилин - вистачить, щоб все нарізати і змішати. Плюс ще 5 хвилин для упаковки, якщо берете його на роботу, як я. Якщо ...

Коментарів поки що немає Прочитано 2907 раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(2 голоси, в середньому: 4.5 out of 5) (2 голоси, в середньому: 4

Батат (або солодка картопля), приготований як рагу з яловичиною - ось «герой» сьогоднішнього рецепта. Я люблю пробувати різні нові продукти, хоча іноді важко відійти від звичної схеми готування. Мене зацікавив батат, рецепти приготування з нього. З рецептами виявилося нескладно - солодка картопля добре представлений в Мережі, з нього готують у багатьох країнах, в деяких він виступає як основна ...

Коментарів поки що немає Прочитано 1009 раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(10 голосів, в середньому: 5 з 5) (10 голосів, в середньому: 5 з 5)

Чізкейк, класичний рецепт якого ви бачите нижче, - це дуже простий і в той же час дуже смачний шоколадний чізкейк в мультиварці. Він підходить як для повсякденного, так і для святкового столу. Продукти для нього потрібні найпростіші, але одночасно пам'ятайте, що чим більш якісні ви підберете інгредієнти, тим більше смачна випічка вийде у вас на виході. Для основи я раджу імпортне шоколадне ...

Коментарів поки що немає Прочитано одна тисяча вісімсот вісімдесят один раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(8 голосів, в середньому: 5 з 5) (8 голосів, в середньому: 5 з 5)

Бефстроганов з яловичини в мультиварці, який ви бачите на цій сторінці, я віднесу до американської кухні, хоча спочатку бефстроганов - блюдо російсько-французьке (про його походження можна прочитати ТУТ). Однак бефстроганов з грибами в мультиварці, рецепт якого наведений тут, - це версія знаменитого американського кухаря Ендрю Ціммерн. Телеведучий, шеф-кухар, письменник і учитель кулінарних шкіл, він ...

Коментарів поки що немає Прочитано 2080 раз (a).

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(10 голосів, в середньому: 4.6 out of 5) (10 голосів, в середньому: 4

Рецепт французького багета узятий мною з американського журналу «Мистецтво хліба». Можливо, це не істинно французький хліб, але, по крайней мере, це рецепт французького багета, як його уявляють собі американці. Вчора я взяла з холодильника іншу половину тіста (з першої половини, нагадаю, я спекла простий білий хліб) і вирішила, що французький багет - найбільш підходящий варіант, адже він включає ті ж ...


Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com