рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати картоплю з м'ясом в мультиварці з покрокового рецептом з фото

  1. Смажена картопля з м'ясом (класичний рецепт)
  2. складові
  3. Процес приготування
  4. Картопля з м'ясом і баклажанами
  5. Відеорецепт картоплі з баклажанами і м'ясом

Всі ми любимо картоплю. Її можна посмажити, зварити, запікати і тушкувати. Це можна робити в сковороді і в духовці, в каструлі і в мультиварці. Всі звикли, що в мультиварці картопля зазвичай гаситься або вариться, але сьогодні я розповім, як можна зробити смажену картоплю з м'ясом в мультиварці. Завдяки цим кухонним помічниці блюдо дуже швидке і просте в приготуванні, а шанси, що картопля підгорить або не вийде, близькі до нуля. Я люблю готувати картоплю з м'ясом в мультиварці тому, що він виходить дуже ситним, і я можу нагодувати всіх членів своєї родини. Іноді я додаю до картоплі інші овочі, тому серед рецептів ви побачите варіант приготування картоплі з баклажанами і м'ясом в мультиварці. А ще одним моїм недавнім відкриттям стало те, що в мультиварці можна навіть запекти картоплю і м'ясо, і вони виходять дуже соковитими і насиченими на смак. Ці страви можна приготувати як зі свининою, так і з яловичиною. Тому дивіться рецепти, а в коментарях пропонуйте свої варіанти.

Смажена картопля з м'ясом (класичний рецепт)

Кухонна техніка: ніж, ложка, мультиварка.

складові

Картопля 0,5 кг Філе свинини 0,5 кг Сіль За смаком Перець За смаком

Процес приготування

  1. Перший етап: картопля, м'ясо. Помийте, почистіть картоплю і наріжте невеликими шматочками. Всі ми любимо картоплю
  2. Філе промийте і теж наріжте шматочками.
  3. Другий етап: картопля, м'ясо. Налийте трохи рослинного масла в мультиварку. Помістіть в неї картоплю і м'ясо, додайте спеції і перемішайте.
  4. Увімкніть режим «М'ясо» або «Жарка» на 20-25 хвилин із закритою кришкою. Час від часу помішуйте блюдо. Можете додати зелень або лист салату перед подачею.

Запечена картопля з м'ясом

  • Час приготування: 50 хвилин.
  • Кількість порцій: 6-7 порцій.
  • Кухонна техніка: тарілка, ніж, мультиварка.

складові

  • 4 великих картоплі.
  • 400 г яловичини.
  • 200 г грибів.
  • Один помідор.
  • Одна цибулина.
  • 100 г майонезу.
  • 20 г гірчиці.
  • Сіль, перець, базилік.

Процес приготування

  1. Перший етап: яловичина - 400 г, цибуля, майонез, спеції. М'ясо наріжте спочатку на шматочки і добре відбийте, потім наріжте його соломкою. Лук наріжте крупною соломкою. Змішайте цибулю, м'ясо, майонез і спеції. Добре перемішайте.
  2. Другий етап: картопля, помідор, гриби, м'ясо, базилік. Всі овочі потрібно помити, картоплю почистити і нарізати тонкими слайсами. Налийте в мультиварку трохи рослинного масла. На дно викладіть тонкий шар картоплі, додайте сіль і перець.
  3. Зверху викладіть шар м'яса з цибулею, потім шар грибів, шар базиліка і шар помідорів.
  4. У кожен шар не забувайте додавати сіль і перець. Повторіть шари ще раз. Увімкніть режим «Випічка» і через півгодини насолоджуйтеся приголомшливим готовим блюдом.

Відеорецепт запеченої картоплі

Щоб точно все зробити правильно і нічого не наплутати, подивіться це відео як приготувати печена картопля. Молода людина покроково демонструє весь процес приготування запеченої картоплі. Все просто і зрозуміло!

Картопля з м'ясом і баклажанами

  • Час приготування: 1 година 20 хвилин.
  • Кількість порцій: 6-7 порцій.
  • Кухонна техніка: ніж, ложка, мультиварка.

складові

  • 400 г баклажан.
  • 350 г картоплі.
  • 500 г свинини.
  • 200 мл томатного соку.
  • Один помідор.
  • Один солодкий перець.
  • 2 цибулини.
  • Пару морквин.
  • 3 зубчики часнику.
  • Оливкова олія.
  • Спеції, зелень.

Процес приготування

  1. Перший етап: баклажан, м'ясо. Помийте баклажан і наріжте великими шматками. Посоліть, перемішайте і відставте в сторону.
  2. М'ясо наріжте середніми шматочками. Увімкніть режим «Жарка» на 30-40 хвилин, налийте олію, викладіть м'ясо і залиште його смажитися.
  3. Другий етап: овочі. Помийте всі овочі і наріжте великими шматками. Коли м'ясо досмажити, додайте до нього всі овочі, спеції і перемішайте. Вилийте до них чашку окропу (200 мл) і поставте в режим «Гасіння» на 50 хвилин.
  4. Третій етап: томатний сік, зелень. Через 25 хвилин від початку циклу додайте томатний сік і тушкуйте до кінця. Коли мультиварка перейде в режим підігріву, насипте подрібнену зелень і залиште ще на 15 хвилин.

З чим подають картоплю в мультварке

  • Картопля - це основне блюдо. До нього не потрібно подавати ще щось м'ясне або рибне, так як м'ясо вже в його складі. Якщо вам здається, що цього не достатньо, то можете додати до картоплі смажене або тушковане м'ясо.
  • Додайте до неї свіжих овочів, салат або консервовані помідори.
  • Не забудьте покласти свіжий хліб або лаваш, щоб ніхто точно не залишився голодним.

пару рад

  • Якщо ви підготували картоплю заздалегідь, не забудьте залити її водою, щоб уберегти від чернения.
  • Спеції та трави підбирайте так, щоб всі їх любили, інакше це може зіпсувати смак всього страви для кого-то з членів сім'ї.
  • Зайвий жир від м'яса краще відокремити, хоча якщо його зовсім небагато, то він не зашкодить.

Інші варіанти

Варіантів приготування картоплі безліч. Якщо вам сподобалася запечена в мультиварці картопля, спробуйте запекти її ще в духовці з сирною скоринкою . Їли ви любите смажену картоплю, то додайте до неї гриби, вийде смажена на сковороді картопля з грибами і отримаєте новий смак. Більш корисним варіантом буде тушкована картопля з грибами , А більш швидким картопля, приготована в мікрохвильовій печі . У неї можна додавати різне м'ясо, фарш, овочі, спеції і трави, а результат все одно один - смачний і ситний вечеря.

Відеорецепт картоплі з баклажанами і м'ясом

У цьому відео під динамічну музику показані всі етапи приготування картоплі. Якщо хочете щось уточнити або подивитися, що повинно вийти в результаті, то обов'язково подивіться це відео.

Розкажіть як ви підбираєте час і режими на своїй мультиварці? Які спеції додаєте, а чого уникаєте? Напишіть про це в коментарях і Убережіть інших від помилок.

Інші рецепти страв з картоплі

Розкажіть як ви підбираєте час і режими на своїй мультиварці?
Які спеції додаєте, а чого уникаєте?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com