рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати ікру коропа - солона ікра і страви з ікри

  1. простий рецепт
  2. ікра смажена

Ікра - смачний і корисний продукт

Ікра - смачний і корисний продукт. Однак дорожнеча його часом позбавляє нас можливості споживати цей делікатес частіше, ніж у свята. Хорошою альтернативою магазинним вкусностям може стати ікра річкової риби, коропа, наприклад. Як приготувати ікру коропа, відповідь знайдете в цій статті.

Найчастіше рибалка або підводний мисливець просто викидає вміст ястика (ікряним мішечка) разом з потрохами, оскільки просто не знають, як засолити ікру коропа в домашніх умовах.

Маючи під рукою такий доступний продукт, можна побалувати сім'ю і друзів такий вкуснятинка. Причому приготувати ікру коропа зовсім не складно і не потребує особливих кулінарних навичок.

простий рецепт

Ікра коропа приготування зовсім не важко. Крім ікряної маси (700-800 гр) знадобляться наступні продукти:

  • лимон;
  • сіль (дрібного помелу);
  • чорний перець;
  • оливкова олія;
  • вершкове масло;
  • базилік;
  • білок яйця;
  • майонез / сметана.

Ікру коропа краще брати безпосередньо з свіжо видобутої рибини. Її обережно виймають разом з мішечком на окрему страву. Є ікра коропа рецепт, при якому її варять нетривалий час разом з ястиков, але цей метод ми розглядати не будемо, оскільки він вимагає певного досвіду . Для початку візьмемо простий ікра коропа солона рецепт.

Перше: очистимо ікру від залишків плівки - тієї самої, ястичная. Далі виникає питання: мити чи не мити? Різні рецепти припускають різний підхід до цього питання. Є навіть рекомендації в перший раз промивати ікру гарячої кип'яченою водою, а потім - кілька разів холодною.

Головне - не переборщити і дати всій воді стекти.

Солимо. При звичайному посол на 1 кг ікри береться 90-100 грамів солі. Причому останню часто рекомендують йодовану - дрібну, само собою.

Необхідно охолодити продукт - але не сильно - щоб з ним було легше працювати далі і кладемо ікру в холодильник - на 2-3 години. Головне - не заморозити її.

Охолодивши, перекладаємо ікру в керамічний посуд. Наступний етап - додавання масла. Вливши в ікру 2-3 столові ложки олії (оливкова), обережно перемішуємо масу - до тих пір, поки продукт не стане однорідним. Ікра готова!

Обов'язково прикрасьте страву зеленню (базилік) і лимоном.

Якщо простота - не ваш коник, можна спробувати інший рецепт - з кунжутним маслом. Його додають в масу разом з оливковою або соняшниковою. Перед подачею охолоджуємо ікру. Можна полити лимонним соком і поперчити.

Дійсно оригінальний рецепт, як приготувати ікру коропа, передбачає приготування спеціального соусу, який стане чудовим доповненням до вашого страви. Готується він дуже просто: 1 яєчний білок збивається з 1 столовою ложкою сметани (або майонезу). Сіль за смаком. Соусом поливається готову страву.

ікра смажена

Не всі люблять продукти з сирої риби . Для них наступний рецепт - ікра коропа смажена. Для його виконання нам знадобляться:

  • ікра - 400 г;
  • панірувальні сухарі;
  • яйця - 3-4 шт;
  • твердий сир - 150 г;
  • вершки - 100 г;
  • сіль;
  • чорний перець, спеції.

Ікру солимо, додаємо чорний перець. З ікряної маси робляться котлети, які обсмажуються з обох сторін - в паніровці.

Поки обсмажуються ікряні котлети, готується гарнір. На тертці натираємо сир, який потім перемішується з яйцем, збитим з вершками. Цією масою заливається підсмажена вже ікра і відправляється в розігріту до 180 градусів духовку.

Готово страву буде вже через 10-15 хвилин.

Ну дуже смачно! Не забудьте тільки прикрасити зеленню ваш шедевр - так буде не просто апетитно, але і красиво. Ми розглянули, як в домашніх умовах приготувати прості і смачні страви з ікри коропа. Готуйте і насолоджуйтеся!

Далі виникає питання: мити чи не мити?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com