рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як розслабитися без алкоголю

Рідкісний чоловік в нашій країні може назвати навскидку хоч один ефективний спосіб розслаблення крім алкоголю

Рідкісний чоловік в нашій країні може назвати навскидку хоч один ефективний спосіб розслаблення крім алкоголю. А їх - безліч! Алкогольні градуси впливають на чоловічу психіку не краще, ніж гормони.

Саме тому наркологи і психіатри всієї країни закликають сильну половину людства знаходити нешкідливі способи релаксації.

1. Спорт

Повірте, немає кращого способу зняти напругу психічне, ніж напруга м'язове. Всю негативну енергію, накопичену під час трудових буднів, можна віддати вдячному залізу, а шкідливі речовини, з'їдені в стресовому режимі з фаст-фудом, безболісно покинуть ваше тіло з потом.

Спорт досить швидко дає чоловікові головне, в чому він потребує все життя, - задоволення собою. Підтягнута фігура і царська постава - стануть приємними бонусами.

2. Сеанс агресії

У чоловіка - це не тільки втома, що накопичилася, але ще і агресія. Якщо ви не хочете, щоб від цього постраждали ви і ваші близькі, від неї потрібно позбавлятися. Для цього гарні всі мирні і умовно мирні способи.

Побийте боксерську грушу або, на худий кінець, - подушку. Бийте з насолодою, з почуттям, з толком і розстановкою, згадуючи всі свої негативні емоції, яким свого часу не дали виходу. Багатьом допомагає рекомендований психіатрами спосіб - як слід прокричати. Тільки робити це краще на природі, далеко від сусідів і міліції.

І кричати доведеться не лайливі слова, а простий, наповненою силою століть звук «А-А-А-А !!!». Кричати у всю міць, майже до хрипоти - поки не з'явиться відчуття порожнечі і свободи від емоцій. Після цього з почуттям виконаного обов'язку - закривайте рот, походіть серед дерев і повертайтеся додому, де вас люблять і чекають.

3. Улюблена справа

Згадайте, що ви любили до того, як почали розслаблятися випивкою. Будь то більярд, боулінг, «різанина» з друзями у дворі в доміно або вишивка хрестиком - якщо це заняття приносить вам радість, кращого способу зняти стрес годі й шукати.

Якщо повертатися в минуле немає бажання, можна заглянути в майбутнє. Не бійтеся освоїти і що-небудь нове - підйом на скеледромі і спуск по гірській річці дадуть вам набагато більше вражень, ніж полбутилочкі алкояда.

4. Відкриття

До речі, про нове. Прекрасний спосіб розслабитися - зробити те, чого ніколи не робили. Здивуйте себе та інших осіб! Відчуйте себе дитиною!

Прийміть участь в якомусь смішному флеш-мобі, поаплодуйте разом з однодумцями фонтану в ГУМі, подаруйте трояндочку незнайомій дівчині, купіть зв'язку надувних кульок і розвісьте їх у під'їзді ... Та хіба мало чого може придумати людина з розвиненою фантазією!

Та хіба мало чого може придумати людина з розвиненою фантазією

5. Медитація

Спосіб аж ніяк не тільки для гурманів. Існують досить легкі, розраховані на щоденне застосування техніки медитації. Наприклад: закрити очі, зосередитися на диханні, вважати дихальні рухи: по 10 вдихів і видихів - і знову починаємо рахунок. З 1 до 10. І знову.

І знову - поки все думки не підуть в невідомому напрямку. І останнє. Вчіться розслаблятися кожен день. Починайте день з маленького релаксу. Встаньте, потягніться, позіхніть як слід. Покрутіть головою, кистями, розімніть пальці. А чого точно не варто робити, так це вечорами «витріщатися» в телевізор або в монітор комп'ютера. До

ажущееся розслаблення лише більше втомить Вашу нервову систему. Тільки коли ви зможете скидати стрес маленькими порціями, сила і величина його ніколи не перейде до загрозливих значень. А задоволений і розслаблений чоловік може, як то кажуть, брати від життя все найкраще.

А меншого нам адже не треба! Правда?

джерело

Правда?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com