рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски від прищів які реально допомагають

  1. Робимо косметичні процедури вдома
  2. Маски для обличчя, які ніжно очищають шкіру
  3. Маски для шкіри, яка постраждала від стресів
  4. Домашня маска, нищівна блиск
  5. Маска для проблемної шкіри - очищає і омолоджує шкіру
  6. Маска, добре підсушує шкіру
  7. Маска для проблемної шкіри. японський варіант
  8. Маска для очищення комбінованої і жирної шкіри
  9. Маски, заспокійливі роздратовану шкіру
  10. Ефективні маски з соди, яйця, меду і вівсяних пластівців
  11. Аспіринова маска від прищів
  12. Маски з глини
  13. Бодяга - відмінний засіб від вугрів

Важко уявити, скільки зусиль доводиться докладати людям, щоб позбутися від негарних прищів на обличчі . Але можна звести до мінімуму клопоти і переживання. Для цього досить звикнути періодично робити маски від прищів. Звичайно, буде потрібно застосувати наполегливість і навіть деяку силу волі. Але найприємніше в цьому занятті його необтяжливість, можливість не виходити з дому.

Робимо косметичні процедури вдома

Якщо ви вирішили, що прийшов час зайнятися масками від прищів в домашніх умовах, ви зробили правильний вибір. У вас буде можливість самостійно експериментувати, пробувати всякі комбінації, щоб знайти своє індивідуальне засіб. Як показує практика, такий спосіб, дійсно, дуже ефективний для позбавлення від чорних крапок і вугрів. Навіть професійні косметологи вважають, що домашні маски нічим не поступаються салонним косметичним засобам, а іноді результати бувають навіть краще.

З рецептами ніяких труднощів не буде. Існують десятки, якщо не сотні всіляких рекомендацій, перевірених часом. Для початку давайте розглянемо вісім найбільш популярних, серед яких є відповідні для будь-якого типу шкіри.

Маски для обличчя, які ніжно очищають шкіру

Для приготування маски для обличчя від прищів будуть потрібні два яєчних жовтки і одна ч. Ложка оливкової масла . Змішуємо їх, з'єднує з однією столовою ложкою йогурту і чайною ложкою меду. Ретельно все перемішуємо, вичавлюємо в суміш сік від четвертинки лимона. Ця маска м'яко очистить суху шкіру від прищиків і відновить її структуру.

Маски для шкіри, яка постраждала від стресів

Косметологи кажуть, що рецепт цієї маски від прищів запозичений в країнах Сходу.

Робимо суміш з подрібненого плоду стиглої хурми і яєчного жовтка. Додаємо в неї живильний крем (2 ст. Ложки) і молоко (1ст. Ложка), все перемішуємо. Це народний засіб наносимо на 25 хвилин і змиваємо. Така маска не тільки знищує вугри, але і заспокоює запалену шкіру.

Домашня маска, нищівна блиск

В не солоній воді відварюємо рис. Як тільки на поверхні з'являється пінка, її потрібно зібрати і змішати з рисовим борошном. Маса повинна мати консистенцію крему. Наносимо маску на обличчя, через півгодини змиваємо її прохолодною водою.

Ця маска відмінно звільняє шкіру від надлишків жиру, підсушує її. Можна використовувати як профілактичний засіб від чорних крапок .

Маска для проблемної шкіри - очищає і омолоджує шкіру

Робимо кашоподібну суміш з вівсянки і молока, додаємо в неї одну ложку меду, бажано липового. Легкими рухами маска проти прищів накладається на обличчя. Через 20 хвилин змиваємо її і наносимо крем.

Маска, добре підсушує шкіру

Змішуємо мильний крем (1 ст. Ложка) з 0,5 чайних ложок солі і соди. Цю суміш наносимо на шкіру обличчя, підсушують і змиваємо. Якщо шкіра жирна, після маски крем не буде потрібно. При нормальному типі шкіри потрібно нанести зволожуючий крем. При сухій шкіра такою маскою краще не користуватися.

Маска для проблемної шкіри. японський варіант

Для цієї маски будуть потрібні морські водорості (200 грамів). Потрібно зварити їх на водяній бані, додати в водорості лимонний сік (1 ч. Ложку) і розтерти всю масу до кремоподібного стану. Придатною до використання ця маска буде після триденного перебування в холодильнику. 20 хвилин тримаємо цю маску на обличчі, а потім вмивалися. Далі зберігати цю суміш можна тільки в морозильній камері.

Маска для очищення комбінованої і жирної шкіри

Беремо по 1 столовій ложці дріжджів, йогурту і води, додаємо 1 ч. Ложку соди. Все перемішуємо і наносимо масу на обличчя. Через 20 хвилин її треба змити. На шкіру нанести знежирений зволожуючий крем.

Маски, заспокійливі роздратовану шкіру

Робимо суміш з трьох столових ложок меду і десяти крапель лимонного соку. Цю маску відразу ж наносимо на обличчя. Зверху кладемо тонкі скибочки свіжого огірка. Такі народні маски від прищів дають швидкий ефект: через 15 хвилин шкіра набуває рівний колір, а осередки вугрової висипки помітно скорочуються.

Ефективні маски з соди, яйця, меду і вівсяних пластівців

Це всього лише вісім рецептів народної медицини, які найчастіше рекомендують косметологи. Але є ще маса рад з приготування масок на основі відомих продуктів.

наприклад, сода і вода - два інгредієнта, які прекрасно підсушують шкіру. Особливо цей рецепт рекомендований підліткам з проблемною шкірою. Для приготування маски змішуємо по одній столовій ложці харчової соди і мильної води. Бажано, щоб шкіра обличчя була розпарені. Ватним диском обережно наносимо содову масу на обличчя, але не розтираємо. Через десять хвилин маску змиваємо і наносимо свій звичайний крем.

Це домашнє косметичний засіб за 10 хвилин добре підсушить прищі . Рекомендується її застосовувати два рази на тиждень, не частіше.

Але маска з соди від прищів не годиться, якщо на обличчі є дозрілі або розкриті прищі, а також при запущеній формі акне. У таких випадках вся надія - на примочки, які випише лікар-дерматолог.

Справжньою коморою корисних речовин можна назвати курячі яйця. Вони дуже добре сприяють боротьбі з висипом на обличчі. Ось, наприклад, така маска від прищів з яйця. Зварити круто яйце, дрібно його покришити і нанести на обличчя. Всі ранки і шрами, які залишилися після вугрів, швидко почнуть гоїтися.

Різні джерела часто знайомлять з білкової маскою, яка здатна дати відмінний ефект. Яєчний білок збивається в пишну піну, вона наноситься на очищену шкіру. Маска змивається через двадцять хвилин. Це дуже хороша маска від слідів прищів і для освітлення плям. Крім того, вона помітно звужує пори шкіри. Різні джерела часто знайомлять з білкової маскою, яка здатна дати відмінний ефект

Не обходиться народна терапія і без цілющого меду, який є незамінним помічником при лікуванні багатьох хвороб. В даному випадку потрібно взяти по чотири столові ложки меду і оливкового масла, перемішати з яєчним жовтком. Цю суміш накласти на шию, обличчя, область декольте. Через 20 хвилин можна змивати.

Така медова косметична маска - просто ідеальний варіант для знищення дрібних прищів , Чорних крапок, червоних плям, а також для повернення здорового кольору обличчя і зміцнення загального тонусу шкіри.

Вівсянка. Цей простий продукт вже кілька століть допомагає людині в дієтології та косметології. Для боротьби з прищами зробіть ніжну маску із суміші трьох столових ложок вівсяних пластівців і п'яти столових ложок окропу. Нехай ця маса настоїться. Через 10 хвилин її температура дозволить нанести маску на обличчя товстим шаром. Через чверть години суміш підсохне, її можна змити, а на обличчя нанести звичайний крем. Ви тут же побачите ефект: прищики помітно підсохли, а шкіра набула приємного колір.

Такі домашні маски від прищів бажано робити через день, щоб активізувати їх дію на шкіру.

Аспіринова маска від прищів

Аспіринова маска від прищів є поки ще новинкою в домашній косметології, хоча приготувати її досить просто. У складі аспірину - самого активного інгредієнта в «масці від прищів» - є саліцилова кислота, яка здатна підтримати здоров'я шкіри, обмежити поширення запалень, ліквідувати почервоніння і набряки.

Склад цього засобу такий:

  • 3 - 4 таблетки аспірину;
  • по 0,5 чайної ложки води і масла жожоба;
  • 1 ст. ложка меду.

Мед, масло і воду перемішати і потримати на водяній бані. В цей час розтерти таблетки до порошкоподібного стану і додати в медову суміш. Консистенція не повинна бути дуже густою.

На розпарену шкіру обличчя обережно нанести маску від прищів. Тримайте її протягом 15 хвилин, потім змийте і промокніть обличчя чистою серветкою.

Цим засобом можна зловживати, досить одного сеансу в тиждень.

Маска від прищів з аспірином на сьогоднішній день вважається однією з найбільш затребуваних. Але вона протипоказана людям, у яких є алергічна реакція на цей препарат. Маска від прищів з аспірином на сьогоднішній день вважається однією з найбільш затребуваних

Маски з глини

Це засіб також високо оцінений косметологами і людьми, яким воно допомогло позбутися від дефектів шкіри. Особливо маска з глини від прищів корисна при жирній шкірі. Вона знищує прищі, чорні цятки і жирний блиск шкіри, має антибактеріальну дію.

Спробуйте самостійно зробити маску. Для цього будуть потрібні молоко і Біла глина (По дві чайних ложки) і чайна ложка тальку. Все змішати і нанести на шкіру. Дуже допомагає підліткам, що страждають від висипу на обличчі.

Добре відгукуються і про маску з рожевої глини. У неї склад теж простий: по 3 чайних ложки відвару календули і рожевої глини і розбавити кількома краплями масла чайного дерева .

Косметичні засоби із застосуванням глини потрібно застосовувати один раз на тиждень. Перед цим - розпарити обличчя трав'яний ванночкою і зробити пілінг, і тільки потім на півгодини накласти глиняну маску, яка добре очистить шкіру, видалить з неї бруд. На завершення процедури особа потрібно протерти шматочками льоду і потім нанести крем.

Бодяга - відмінний засіб від вугрів

Порошок цієї прісноводної губки змішують з перекисом водню до консистенції сметани. Коли суміш почне світлішати і покриватися піною, можна використовувати її в якості маски, енергійно втирати в місця з прищами. Наостанок накладають ще один, верхній шар. маска з бодяги від прищів не повинна покривати повіки, губи, шкіру під очима, так як в складі бодяги є кремнезем, який викликає сильне роздратування.

Маса повинна бути гарячою, накритою папером для компресів і махровим рушником. Після повного висихання косметичний засіб змивають гарячою водою. Після цієї процедури особа може покритися червоністю з - за різких припливів крові. Дотик до шкіри викликає хворобливі поколювання. Ці неприємні симптоми пройдуть через день - два. Але маска з бодяги вимагає обережності, цілком достатньо двох процедур на тиждень.

Вибір домашніх масок надзвичайно великий. Народна медицина пропонує використовувати для боротьби з прищами різні рослини, молочні продукти і багато іншого. Наприклад, що може бути легше, ніж зробити огіркову маску? Всього-то й треба, що натерти неочищений свіжий огірок. Три столові ложки цієї маси залити двома склянками окропу. Після того, як огіркова суміш настоялась, накладіть її на очищену шкіру обличчя.

Ефект від застосування таких косметичних засобів досить відчутний, ви придбаєте «чисте» особа, якщо будете застосовувати їх систематично.

Звичайно, багато хто воліє не витрачати час на домашні маски, скористатися послугами спеціалізованих салонів. Природно, там за звістку процес відповідальний майстер, який підбере відповідну косметичну програму, що включає використання масок. Яким способом позбуватися від прищів - кожен вирішує сам.

[Vimeo] 104467549 [/ vimeo]

Наприклад, що може бути легше, ніж зробити огіркову маску?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com