рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жирне волосся - причини, догляд та хитрості

  1. Чому волосся стає жирним?
  2. У кого є схильність до жирності волосся?
  3. Чому не можна часто мити голову?
  4. Як боротися з жирним волоссям?
  5. Міні-поради:

Що робити з жирним волоссям і чому часте миття голови може погіршити ситуацію?

Чому волосся стає жирним?

Жирне волосся виглядають зовсім неестетично, і ми постійно намагаємося боротися з цією проблемою. Насправді ж природна мастило волосся в помірних кількостях корисна. По-науковому вона називається «шкірним салом», і воно, як ви могли вже здогадатися, проводиться сальними залозами, які знаходяться в шкірі голови і з'єднані з волосяними фолікулами. Ще одна причина сальних волосся - це забруднення навколишнього середовища. Пил осідає на волоссі, що робить їх тьмяними і важкими. Жирне волосся виглядають зовсім неестетично, і ми постійно намагаємося боротися з цією проблемою

У кого є схильність до жирності волосся?

Шкірне сало забезпечує необхідну гідратацію як для шкіри голови, так і для волосся. Кількість секреції, що виділяється залозами, варіює залежно від природних особливостей людини. Ось чому деяким доводиться мити голову щодня, а інші можуть обійтися без шампуню і кондиціонера тиждень.

Кількість шкірного сала залежить від текстури вашого волосся, етнічної приналежність, гормонів і генетики. Так, володарки прямих і / або тонкого волосся частіше страждають від жирності волосся, ніж дівчата з жорсткими, пористими і / або кучерявим волоссям. А все тому, що другі довше вбирають натуральні масла, тому виглядають не такими жирними, як прямі / тонкі.

Читайте також: МИ ЇХ ВТРАЧАЄМО: ЯК ДОЛАТИ З ВИПАДАННЯМ ВОЛОССЯ В МІЖСЕЗОННЯ

Чому не можна часто мити голову?

Якщо ваше волосся швидко втрачають свіжість, здається, що єдиним логічним рішення буде більш активна експлуатація шампуню, але все відбувається з точністю до навпаки. Через те, що ви занадто часто миєте голову, шкірне сало вимивається, а залози починають працюють з подвоєною силою. Це перетворюється в замкнуте коло - ваше волосся стає жирним, ви миєте голову, вони знову стають жирним. Якщо ваше волосся швидко втрачають свіжість, здається, що єдиним логічним рішення буде більш активна експлуатація шампуню, але все відбувається з точністю до навпаки

Як боротися з жирним волоссям?

В ідеалі ми повинні мити голову один-два рази на тиждень, що практично неймовірно для більшості жінок. Трюк полягає в тому, щоб позбавити волосся і шкіру голови від залежності. Залежно від шампуню. Стиліст по волоссю Кортні Нішан радить потроху відучитися від звички мити голову кожен день. Спочатку робіть це через день, потім через два і так ви вийдете на один раз в тиждень. Вам буде потрібно три тижні раніше, ніж ви помітите результат.

Читайте також: СТОП-ЛИСТ: 8 НЕПРАВИЛЬНИХ ДІЙ, ЯКІ ПСУЮТЬ ВОЛОССЯ

Міні-поради:

1. Можливо, причина проблем з волоссям лежить на поверхні - ви недостатньо ретельно змиваєте шампунь і кондиціонер. Процедуру варто проводити в кілька етапів і витрачати на неї не менше хвилини.

2. Змивайте шампунь холодною водою, так як гаряча вода може стимулювати виробництво шкірного сала.

3. Це ж правило стосується фена. Високі температури активізують роботу сальних залоз, тому намагайтеся сушити волосся природним шляхом.

4. Привчіть себе не торкатися до волосся. Ви переносити шкірне сало, частинки крему і бруд з рук на волосся.

5. Двічі на місяць використовуйте очищаючий шампунь. У волоссі накопичуються надлишки коштів для догляду, пил і шкірне сало, які простим шампунем не видалити.

6. Тепер сухий шампунь повинен стати вашим найкращим другом. Якщо ваше волосся виглядають непрезентабельно вже на другий день після миття, але ви твердо вирішили змінити свій режим, тоді використовуйте сухий шампунь - він вбирає жир, надає локонам обсяг і усуває сторонні запахи.

7. Експериментуйте з зачісками. Кінський хвіст, коса чи пучок замаскують проблему, і про неї будете знати тільки ви.

Догляд за жирним волоссям

Сподобалася стаття? Оцініть:

Чому волосся стає жирним?
У кого є схильність до жирності волосся?
Чому не можна часто мити голову?
Як боротися з жирним волоссям?
Чому волосся стає жирним?
У кого є схильність до жирності волосся?
Як боротися з жирним волоссям?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com