рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лікування пігментних плям в Хімках

  1. Лікування пігментації лазером
  2. мезотерапія
  3. пілінги

Проблема появи пігментних плям турбує безліч людей, особливо часто небажана пігментація з'являється після 40 років. До причин неоднорідності кольору шкіри можна віднести надмірне перебування на сонці, гормональні перебудови в організмі, порушення обміну речовин, запальні процеси, генетичну схильність. Крім того, прийом деяких лікарських препаратів (антибіотики, гормони) може спровокувати появу неестетичних пігментних плям на обличчі і тілі.

До небажаної пігментації можна віднести:

  • вікові пігментні плями
  • веснянки, «сонячні» плями
  • пігментовані рубці
  • себорейний кератоз
  • епідермальні родимки
  • травматичну пігментацію

Перед складанням програми лікування пацієнт проходить огляд у лікаря-дерматокосметолога, при необхідності додаткову консультацію проводить лікар-ендокринолог. Програма лікування складається індивідуально, в залежності від причин прояви надмірної пігментації і індивідуальних особливостей кожного пацієнта.

Лікування пігментації лазером

Видалення пігментації лазером   є одним з ефективних методів боротьби з даною проблемою Видалення пігментації лазером є одним з ефективних методів боротьби з даною проблемою. Процедура основа на послойном руйнуванні пігменту шляхом впливу лазерного променя на частки меланіну. Лікування пігментних плям за допомогою лазера проводиться не частіше 1 разу на 2-3 тижні, так як після процедури оброблена зона повинна відновитися (на шкірі утворюється тонка скориночка, яка сама заживає протягом тижня, не залишаючи слідів). Під скоринкою утворюються нові молоді клітини, які містять вже не зайве, а нормальна кількість меланіну. Ефект від лазерної терапії відзначається вже після першої процедури, пляма світлішає і стає менш помітним. Якщо кількість пігментних плям невелика, то достатньо 1-2 сеансів, проте в деяких випадках може знадобитися і 3-4 процедури. Після лікування лазером турбують вас пігментні плями безслідно зникнуть, залишаючи замість себе чисту і красиву шкіру.

мезотерапія

мезотерапія - це інвазивний метод введення мезококтейль шляхом підшкірних ін'єкцій в проблемні зони обличчя, шиї, декольте і тильної частини кистей.

Лікарі клініки Б'юті Парк активно використовують ін'єкції плацентарних препаратів Лаеннека і Курас для лікування пігментації різного походження. До складу цих унікальних мезококтейль входить плацента людини, а також різні активні речовини: низькомолекулярні пептиди, фактори росту, амінокислоти, цитокіни, вітаміни, мінерали, нуклеїнові кислоти і ін. Завдяки такому багатому складу плацентарні препарати в короткі терміни активують всі обмінні процеси всередині клітин, що призводить до їх оновленню та відновлення.

Курс мезотерапії з Кураса допомагає домогтися вираженого ефекту освітлення шкіри - пігментні плями поступово зменшуються і зникають Курс мезотерапії з Кураса допомагає домогтися вираженого ефекту освітлення шкіри - пігментні плями поступово зменшуються і зникають. Кураса помітно підтягує овал обличчя, розгладжує зморшки, відновлює еластичність і зволоженість шкірних покривів. Таким чином, пошкоджена ультрафіолетом шкіра не тільки отбеливается, але і відновлюється за всіма параметрами зсередини і зовні. Мезотерапія з використанням препарату Лаеннека не тільки чудово відновлює пігментовану шкіру, але і нормалізує роботу печінки, жовчного міхура, покращує гормональний фон, що в свою чергу також сприяє швидкому й ефективному лікуванню гіперпігментації. У клініці Б'юті Парк ставляться як крапельниці з Лаеннека, так і практикується введення Лаеннека по біологічно активних точок.

пілінги

Ще одним ефективним методом боротьби з небажаною пігментацією є хімічні пілінги . Особливою повагою у клієнтів нашої клініки користується пілінг Джесснера, його ще називають «Голлівудський пілінг». До його складу входять молочна і саліцилова кислоти, а також резорцин. Молочна кислота значно легше і м'якше за своїм складом, ніж ряд інших фруктових кислот, саме тому продукти з її змістом рекомендуються навіть людям з чутливою шкірою. Пілінг Джесснера надає чудову оновлююче вплив: він відлущує старі клітини шкіри, має виражену відбілюючий вплив, стимулює активний синтез молодого колагену і еластину, підтримує оптимальний баланс зволоженості шкіри.

Важливо! Видалення пігментних плям в Куркино в клініці Б'юті Парк проводять сертифіковані лікарі з великим досвідом роботи в дерматокосметології.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com