рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У Дніпрі починають видавати довідки про склад сім'ї через iGov

Про це в Facebook написав куратор проекту Дмитро Дубілет.

"У нас перша велика новина на iGov після його передачі державі. Актуально для всіх регіонів. Є така довідка - про склад сім'ї. Її вимагають все, кому не лінь - комунальні служби, соцзахист, суди і багато інших. Тепер у всіх районах Дніпра можна замовити цю довідку через iGov і отримати її в паперовому вигляді поштою ", - зазначив він.

За словами Дубілета, нова процедура буде працювати без очного контакту з чиновником, навіть якщо відомостей про громадянина немає в єдиному реєстрі. Він пояснив, що через iGov можна внести ці дані до реєстру і відразу ж замовити довідку.

Крім того, Дубілет сказав, що в даний час проводиться робота щодо того, щоб держоргани довідку про склад сім'ї "взагалі не вимагали у громадян, а самі робили запит до реєстру".

"Готуємо килимову розсилку офіційних листів по країні з пропозицією безкоштовно запустити її на iGov", - підсумував він.

Готуємо килимову розсилку офіційних листів по країні з пропозицією безкоштовно запустити її на iGov, - підсумував він

  • У листопаді 2016 року повідомлялося, що на iGov вже можна подавати електронні заяви на оформлення пластикових ID-паспортів.
  • У січні 2016 року стало відомо, що за підсумками 2015 року Дніпропетровська область стала лідером за кількістю наданих електронних держпослуг

Підписуйтесь на # Букви в Telegram і Viber . Найважливіші і свіжі новини - ви дізнаєтеся першими!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com