рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Акорд Am на гітарі

Гітара є одним з найпопулярніших музичних інструментів у всьому світі. Навряд чи можна знайти таку людину, яка маючи хоча б телевізор, ніколи не чув про цей інструмент. Вона дуже широко застосовується при аккомпанирования різних пісень. Але для того, щоб це робити, обов'язково потрібно знати хоча б кілька основних акордів. Далі ви дізнаєтеся про один з найголовніших многозвучен для аккомпанирования. Деякі навіть називають його «королем» серед многозвучен.

Ля мінор (Am) - основа основ

Ля мінор - це тональність, у якій тоникой є нота ля. Дана тональність також позначається як a-moll. Також у цій тональності немає ніяких знаків альтерації біля ключа. У даній статті ми розглянемо головний акорд з даної тональності - ля мінор (або Am), і його способи гри на гітарі. Якщо ви не знаєте буквене позначення нот, то в таблиці нижче вони все наведені. А буква m в многозвучен позначає те, що дане акорд є мінорним.

Літерне позначення до ре мі фа соль ля сі-бемоль сі C D E F G A B H

Акорд AМ є одним з найпоширеніших у світі. Дуже багато композиторів, які пишуть сучасні пісні, використовують в своїх творіннях саме тональність ля мінор і, природно, відповідне акорд, так як вони є досить універсальними. Тому даний акорд ви зможете почути мало не в кожній пісні для гри на гітарі. Далі будуть наведені деякі його модифікації, для того, щоб ви змогли застосовувати його для більш насиченого звучання, на майбутнє.

Гітара є одним з найпопулярніших музичних інструментів у всьому світі

Am (версія 1)

Am (версія 1)

Am, версія 2

Am, версія 2

Am, версія 3

Am, версія 3

Am, версія 4

Am, версія 4

Am, версія 5

Am, версія 5

Am, версія 6

Це шість варіантів гри даного акорду. Нумерація ладів знаходиться зверху. Назви нот, які відповідають струнах, знаходяться в лівій частині схем. Нижня струна - це бас (найтовстіша), нота Мі (Е), а струна, яка знаходиться вгорі, є найтоншою на інструменті. Дані схеми трохи нестандартні, але зате вони є більш зручні, так як вони відповідають положенням гітари в руках з трохи поверненою до себе декою. Кружечок з цифрою вказує, де і яку струну потрібно затиснути і яким пальцем. Далі показані позначення пальців в аппликатуре за правилами:

1 - вказівний;
2 - середній;
3 - безіменний;
4 - мізинець.

Якщо кілька струн позначені однією і тією ж цифрою, то такий прийом називається баре. Як його притискати ви можете дізнатися за допомогою інтернету. Порожні (білі) гуртки показують, які струни можна додатково притиснути для більш повного звучання. Струни, позначені червоним хрестиком грати не потрібно.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com