рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Герб Баварії голограма k0732

Наявність:

немає в наявності

Коло діаметром 15 мм. Колір срібний.
Офіційне затвердження герб Баварії отримав в 1950 році. По центру на гербі голограма k0732, виконана на наклейці круглої форми з фоном срібного дзеркала, четирехчастного щита розташований маленький щит, він розділений ромбообразно (за принципом веретена) на срібний і райдужний кольору. Перша чверть покрита дзеркальним, і на його тлі розташувався голографічний лев, в його лапах знаходиться зброя і висунутий язик. По діагоналі в правій нижній чверті переливається всіма кольорами веселки щит, і зображені три леопарда зі зброєю і висунутими язиками. Права верхня чверть розділена ламаною лінією на срібну і переливається частина. У третій частині срібна основа щита і на ньому райдужного кольору пантера з гордо висунутим язиком. Поверх великого щита голографічна корона, на ній знаходяться прикраси з самоцвітів, що переливаються всіма кольорами веселки. З двох сторін щита розташовується по райдужному леву, вони спираються на основний герб. Від графів фон Богеном герб поступово по роду перейшов до офіційного символу Баварії. Чотири частини на гербі символізують території Баварії.

Герб Баварії голограма k0732 є райдужної переливається голографічну наклейку. Матеріал: полвінілхлоріда (ПВХ) з клейовим шаром. Голограми поставляються на аркушах силиконизированной паперу розміром близько 155х160 мм.

Голограми поставляються на аркушах силиконизированной паперу розміром близько 155х160 мм

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com