Статьи
Герб Баварії голограма k0732
Наявність: немає в наявності
Коло діаметром 15 мм. Колір срібний.
Офіційне затвердження герб Баварії отримав в 1950 році. По центру на гербі голограма k0732, виконана на наклейці круглої форми з фоном срібного дзеркала, четирехчастного щита розташований маленький щит, він розділений ромбообразно (за принципом веретена) на срібний і райдужний кольору. Перша чверть покрита дзеркальним, і на його тлі розташувався голографічний лев, в його лапах знаходиться зброя і висунутий язик. По діагоналі в правій нижній чверті переливається всіма кольорами веселки щит, і зображені три леопарда зі зброєю і висунутими язиками. Права верхня чверть розділена ламаною лінією на срібну і переливається частина. У третій частині срібна основа щита і на ньому райдужного кольору пантера з гордо висунутим язиком. Поверх великого щита голографічна корона, на ній знаходяться прикраси з самоцвітів, що переливаються всіма кольорами веселки. З двох сторін щита розташовується по райдужному леву, вони спираються на основний герб. Від графів фон Богеном герб поступово по роду перейшов до офіційного символу Баварії. Чотири частини на гербі символізують території Баварії.
Герб Баварії голограма k0732 є райдужної переливається голографічну наклейку. Матеріал: полвінілхлоріда (ПВХ) з клейовим шаром. Голограми поставляються на аркушах силиконизированной паперу розміром близько 155х160 мм.
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus