рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Крем для рук і масло для кутикули від Pena.ua і Ann Sokolova

  1. аромат
  2. Легкий крем для рук
  3. склад
  4. Тверде масло для кутикули
  5. склад
  6. вартість

Це так здорово, коли люди захоплені своєю справою. Тільки в такому випадку, від великої любові, народжуються круті спільні проекти і чудові косметичні продукти, як, наприклад, лімітована лінійка: крем для рук і тверде масло для кутикули від українського бренду натуральної косметики Pena.ua і б'юті-нейл блогера Анни Соколової.

Днями PeNa і Ann Sokolova презентували лімітовану серію косметики для догляду за руками "Франжіпані" з ексклюзивним ароматом від Анни Соколової.

Мені було дуже приємно бути присутнім на заході і підтримати Аню в такому цікавому починанні. Адже подібна співпраця між виробником косметики і б'юті-блогером - перше в Україні. І, що важливо, цей тандем з висококласних фахівців склався, як пазл - ідеально. Аня Соколова - справжній лакоманьяк (в її колекції близько 500 лаків) і круто розбирається в усьому, що пов'язано з відходом за руками і нігтями. Аня проводить майстер-класи, на яких щедро ділиться секретами ідеальних доглянутих рук. PeNa - лідируючий український виробник натуральної косметики, що виробляє засоби для щоденного догляду за шкірою обличчя, тіла і волоссям, використовуючи професійне автоматизоване устаткування. Наташа Петрик, засновниця і технолог PeNa, розробила рецепт легкого крему для рук, спеціально для догляду за шкірою в жаркий літній період. Крім того, довгий час планувався перезапуск популярного твердого масла для нігтів від бренду PeNa, і Анін ексклюзивний аромат органічно вписався в основну композицію з воску і зволожуючих масел.

Як тут можна сумніватися? Таким виробникам тільки сміливо довіряти.

Таким виробникам тільки сміливо довіряти

Наташа Петрик і Аня Соколова

аромат

Легкий крем і тверде масло для кутикули мають приємний аромат екзотичного квітки Франжіпані. Ця квітка росте в країнах Азії. Власне, в подорожах Аня і дізналася про існування такого чудесного аромату, який послужив натхненням для створення літніх новинок для наших ручок. Також в букеті аромату можна почути освіжаючі цитруси - лимон, мандарин і грейпфрут, які прекрасно подружилися з квіткою. Саме ці ноти ми чуємо відразу після нанесення крему. Трохи кокетства дарує ваніль, і все врівноважує ладан, надавши запаху стійкість.

Легкий крем для рук

Легкий крем для рук

Крем відповідає всім заявленим характеристикам - легко засвоюється, не залишає на шкірі відчуття липкості. Запах, яким володіє даний продукт - справжня ароматерапія, що приносить задоволення. Аромат тримається на шкірі близько години, після - плавно випаровується. Крем дуже добре пом'якшує шкіру, роблячи її гладкою, ідеальної на дотик.

склад

Масла авокадо і абрикосової кісточки багаті жирними кислотами, вітамінами і амінокислотами, що дозволяє ефективно зволожити шкіру без ефекту обважнення або липкості.
Масло Ши, крім зволоження, несе окклюзівном дію - утримує вологу в шкірі і захищає її від впливу навколишнього середовища.
Ефірна олія франжипани поєднує в собі регенерирующие, антиоксидантні та протизапальні властивості.

Рекомендується використовувати ввечері перед сном.

Основна дія: зволоження і регенерація.

Місце зберігання: холодильник.

Термін придатності: 3 місяці.

Крем Франжіпані робили при нас, в спеціальному лабораторному реакторі.

Крем Франжіпані робили при нас, в спеціальному лабораторному реакторі

Фінальний етап: рідкий, як молоко, крем розлили в підготовлені баночки з дозатором (в тому вигляді, в якому цей крем продається), через деякий час крем охолов і прийняв звичну кремоподібну консистенцію.

Тверде масло для кутикули

Тверде масло для кутикули

Тепер я набагато частіше зволожують кутикулу, адже до такої баночці руки тягнуться самі, та й аромат Франжіпані хочеться слухати ще і ще. Віск тане від дотику пальців і легко наноситься на нігті і кутикулу.
Масло не створює відчуття липкості, досить швидко вбирається, зволожує і доглядає дію помітно відразу.

склад

Масло Ши, бджолиний віск, масло авокадо, масло солодкого мигдалю, масло оливи, композиція ефірних масел.
Масло зміцнює нігті і захищає нігтьову пластину від шкідливого впливу навколишнього середовища. Масла у складі живлять і зволожують кутикулу, а бджолиний віск пом'якшує шкіру. Ефірна олія франжипани (плюмерии) надає заспокійливу дію на нервову систему, а також протизапальну, антиоксидантну та антимікробну дію на шкіру.

Основна дія: зволоження, зміцнення.

Термін придатності: 3 місяці.

вартість

  • Легкий квітковий крем для рук (100 мл) - 190 грн.
  • Масло для доглядом за нігтями і кутикулою (15 мл) - 140 грн.

Придбати можна на сайті PENA.ua

Анна Суворова і Анна Соколова

Анна Суворова і Анна Соколова

Як тут можна сумніватися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com