рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вирощування і розведення гусей на дачі

  1. Ще по темі:
Навігація
Вирощування і розведення гусей на дачі не клопітка справа і до того ж не потрібно від вас великих грошових витрат. Оскільки гуси з ранньої весни переходять на підніжний корм, то до пізньої осені особливо не потребують годівлі. Їм не страшні холоди і вони невибагливі в побуті. Однак одним з головних умов їх утримання на дачі, є наявність товстої підстилки (близько тридцяти сантиметрів).
Також відгородите в відведеному для них приміщенні кілька приміщень. Це необхідно для того, щоб розділити старих гусей з гуски від молодняка. При цьому, на 4 гусок, в основному, залишають одного гусака. Чи не впоралися зі своїми «обов'язками» гусей, восени забивають на м'ясо.
Якщо ж гусак виправдав очікування, то протягом восьми - десяти років він продовжує виконувати свої обов'язки і «топче» гусок. Для того щоб гуси жили дружно, в зимовий час гусок годують окремо від гусей.
По весні, створивши сім'ю, гуси тримаються і харчуються відокремлено від інших сімей. В кінці зими - початку весни починається кладка яєць. В цей час гусок потрібно якомога частіше вигулювати, щоб відкладених яєць було більше.
"Урожай" знесених яєць необхідно зберігати при температурі близько 10 градусів за Цельсієм, регулярно перекладаючи їх. Яйця, підкладаємо під гуску - квочку, не повинні бути старше десяти днів. Всієї отари гусок, для отримання одночасного виводка рекомендується висиджувати яйця одночасно. Виводок з'явиться через місяць.
Давши обсохнути, гусенят забирають від матері - гуски. Через десять днів їм слід дати розчин, слабо забарвлений марганцівкою. Годують їх в основному меленої кукурудзою або пшеницею з додаванням варених яєць. Після появи потомства, утворивши дружне стадо, все сім'ї об'єднуються.

Дорослим гусям під час годівлі на дачі дають вологі мішанки не рідше трьох разів на день. На ніч їх краще годувати подрібненою зеленою кормом. Для того щоб привчити гусей щодня приходити додому ночувати, їх з весни до осені, годують один раз на добу - тільки ввечері.
Вони охоче харчуються вночі. Добовий раціон звичайного гусака складається з трьохсот грамів трав'яного борошна, п'ятисот грамів коренеплодів і овочів, а також семисот грамів зелених кормів.
Для того щоб гуски добре неслися їх потрібно обмежувати в харчуванні, інакше можуть ожиріти. Тільки при правильному змісті і годівлі гусок вони дають до п'ятдесяти гусенят за сезон, що виправдовує розведення гусей на м'ясо.
Олександр, www.kak-sdelat.su

Google

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.


Ще по темі:



» Роздрукувати .. » Відгуки і коментарі (0) »
Популярне

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com