рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ підлогового ЗМІСТУ ПТАХИ - Продукція ТОВ «УРАЛТЕХНОМАШ ПЛЮС» - це птицеводческое обладнання (або обладнання для птахівництва) :: Клітинні батареї для вирощування бройлерів і ремонтного молодняку. Системи напування і годування (вузли кормораздачи кліткового обладнання). Стрічкова система пометоудаленія. Система водопідготовки з медікатором.

  1. Габаритні розміри однієї гніздовий осередки

Продукція ТОВ «УРАЛТЕХНОМАШ ПЛЮС» - це обладнання для птахівництва. Комплект клітинних батарей «УРАЛ» для вирощування бройлерів і ремонтного молодняку ​​- це три- або чотириповерховий конвеєр, що дозволяє за 37 днів виростити 70000 добірних бройлерів. ТОВ «УРАЛТЕХНОМАШ ПЛЮС» випускає також обладнання підлогового утримання птиці, системи напування перепелів, контейнери для обіду і сніданку механізаторів. На птахофабриках, що експлуатують застарілі зразки обладнання для птахівництва, ТОВ «УРАЛТЕХНОМАШ ПЛЮС» проводить модернізацію кліткового обладнання. Для населення ТОВ «УРАЛТЕХНОМАШ ПЛЮС» випускає клітки для утримання бройлерів в домашніх умовах, кашпо квіткове для домогосподарок, набори «Садовод» для поливу садових ділянок, модульні полиці, дозатори ліків, контейнери для обіду і сніданку і ін.

Підприємство ТОВ «УРАЛТЕХНОМАШ ПЛЮС» має можливість виготовляти запасні частини на імпортне та вітчизняне обладнання для птахівництва, а також металоконструкції або мет.изделия за заявками замовника (шестерні, зірочки, шківи, ​​шафи і т.д.). (За зразком або ескізом замовника).

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ підлогового ЗМІСТУ ПТАХИ

Одним з перспективних напрямків в птахівництві є технологія вирощування птиці на глибокій підстилці або на комбінованих підлогах.
Технологія вирощування ремонтного молодняку ​​і дорослої птиці батьківського стада бройлерів, бройлерів полягає в методиці годування: роздільному дозованому або досита (для бройлерів).
У зв'язку з цим пропонуються різноманітні проекти оснащення пташників системами годування, які можуть комплектуватися ланцюговим або спіральним кормораздатчиком, що дозволяє зменшити час роздачі корму, реалізувати принцип дозованого годування при вирощуванні ремонтного молодняку ​​і забезпечити роздільне годування курей і півників при утриманні батьківського стада, а так само забезпечити одночасний доступ птиці до корму.

Габаритні розміри однієї гніздовий осередки

без урахування підставки, мм: 287 × тисячу сто тридцять дві × 1428
Матеріал будиночка - модифікований пропилен
Матеріал даху - сталь оцинкована
Ціна однієї гніздовий осередки - 440 рублів з ПДВ
Будиночок призначений для підлогового утримання батьківського стада курей.
Дана конструкція найбільш повно враховує фізіологію птиці.
Ефективність її застосування полягає в комфортабельності, зручність обслуговування,
можливості отримання чистих яєць.
На одну гніздову осередок доводиться 7-8 курей.

Вид гніздового будиночка спереду і ззаду можна подивитися на фото. Тисніть на фото, щоб збільшити.

Гніздовий будиночок. Збір яєць ручної, здійснюється з боку входу в гніздо.

Збір яєць ручної, здійснюється з заднього боку.

Ще серію фото гніздового будиночка дивіться на сторінці ФОТОГАЛЕРЕЯ .

Устаткування для розміщення курей під час яйцекладки

З метою виключення несення курми яєць на підлозі пропонуються «теплі» гніздові будиночки з полімерних матеріалів з ручним яйцесбора. Кожен гніздовий будиночок являє собою модуль, зібраний воєдино з гніздових осередків, встановлений на металевій підставці і має спільний дах з оцинкованого матеріалу. Залежно від розмірів будівлі і поголів'я гніздові будиночки можуть бути зібрані з різною кількістю гніздових осередків в будь-якій комбінації. Гніздовий будиночок двоповерховий, як правило двосторонній. У кожній гніздовий осередку в гніздо вкладена м'яка пластикова решітка. Яйце з решітки по схилу потрапляє на пластикову сітку, що закладалася спереду гніздового будиночка під сходами гніздових осередків. Сходинка служить так само і «дверцятами» гніздовий осередки. Гніздо в другій половині дня закривається підняттям сходинки, що не дає можливість курці спати всередині гнізда. На одну гніздову осередок доводиться 4-5 курей. Нахил гніздового будиночка в бік центрального проходу дозволяє збирати яйця, переміщаючи візок по центральному проходу, не заходячи в проходу між гніздовими будиночками. Пропонується уздовж центру залу розташовувати 2 лінії гніздових будиночків з центральним проходом 1,2 м. Конструкція гніздового будиночка дозволяє монтувати автоматичний транспортер ізраїльської фірми «ТАМА» для виносу яйця за межі залу.
Габаритні розміри однієї гніздовий осередки без урахування підставки, мм: 287 × 1132 × 1428.

Замість підстилки для птиці батьківських стад застосовується протівонамінная самоочіщающаюся решітка з модифікованого поліпропілену з розмірами осередку 27 × 27 мм. Грати виготовляються розміром 458 × 458 × 15 мм. Чотири решітки збираються в квадратний блок розміром 920 × 920 мм. Блоки решіток укладаються на металевий каркас, який піднімається на 0,5 м над рівнем підлоги, за рахунок чого утворюється пометной простір. На гратах монтується звичайне підлогове обладнання. З одного боку каркас оснащений шарнірами, що дозволяють піднімати його шляхом повороту разом з рештками, що полегшує прибирання посліду з пташника.

Розміри, як виглядає решітка для підлоги і як її збирати показано на серії фото:
(Тисніть на фото, щоб збільшити)


Запрошуємо до взаємовигідної співпраці
Гарантуємо індивідуальний підхід до покупця

Читайте і дивіться також сторінки:


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com