рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Про компанію

Златоустівський ливарний завод Метапласт - провідне підприємство на Уралі з виробництва жаростійких і зносостійких точних виливків з високолегованих марок сталі і сплавів за допомогою унікального способу лиття.

Златоустівський ливарний завод Метапласт

Завод був заснований в 1995 році на базі виробництва зварних ланцюгів з прокатної вуглецевої сталі для холодної і пластичної зон мокрого завіси цементних печей. Виробництво цих ланцюгів для ланцюгових фільтрів і завіс холодних ділянок п

ечей продолжается.Раньше в Росії виробляли лише зварені ланцюги, в тому числі для гарячої зони печей з прокату нержавіючих марок сталі типу Х18Н9, які не витримували задані теплові технологічні режими отримання клінкеру. Або набували дорогі ланцюга за кордоном, так як вітчизняного виробництва якісних і дешевих ланцюгів для гарячої зони не існувало. Наявність зварних швів на кожній ланці призводить до зміни хімічного складу в зоні зварного шва і внутрішнім напруженням, з передчасним зносом і обривом ланцюгів, до зупинки печей для позапланового ремонту. В результаті цементні заводи працювали з низьким рівнем рентабельності і низькою продуктивністю, що в нових економічних умовах було невигідно.
Винайдена на Златоустівській ливарному заводі Метапласт і запатентована оригінальна технологія дозволяє виготовляти литі ланцюга без єдиного зварного шва, забезпечуючи наперед задані експлуатаційні умови зносостійкості і жаростійкості теплообмінних пристроїв. Так з'явилося виробництво ланцюгів із сплавів відповідно до вимог по тепловому режиму експлуатації печей, співвідношенню поверхні і маси, призначенню, будь-яких довжин, розмірів і форми ланок.

Завод оснащений сучасним технологічним обладнанням, приладами для вхідного контролю вихідних матеріалів, операційного контролю виготовлення ливарних форм, термічної обробки та приймання готової продукції. Продукція заводу сертифікована, відзначена багатьма дипломами та нагородами, чудово зарекомендувала себе на цементних заводах, ГЗК і ЦБК Росії і країн СНД. У 2006 році отримано черговий патент на спосіб виробництва литих ланцюгів, диплом лауреата державного конкурсу "100 кращих товарів Росії".

У 2010 році завершено етап реконструкції виробництва, в рамках якого встановлена ​​паралельно до існуючої, сучасна технологічна лінія виробництва виливків методом лиття по моделях, що газифікуються, формувальний автомат для виробництва моделей, термообрубной ділянку з термічними печами шахтного типу. Змонтоване обладнання дозволило: освоїти корпус турбіни автомобіля «КАМАЗ» і колосник кальцинатора з кількістю браку 3%; виробляти виливки будь-якого рівня складності для потреб загального машинобудування, нафтогазового комплексу та автомобільної промисловості.


Масштаби виробництва:
Площа земельної ділянки у власності - 62500 м2
Виробничі площі - 15100 м2
Адміністративні площі - 2000 м2
Складські площі - 3000 м2

www.злз-метапласт.рф

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com