рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вітаміни для птахів при стресах і линьки. Інтернет магазин.

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ
1. Радостін Антистрес (Radostin Antistress) лікарський засіб для профілактики гіповітамінозів і порушень білкового обміну у голубів, декоративних і співочих птахів в період линьки, вакцинації, при стресах. 2. У своєму складі препарат містить діючі речовини в 1 мл: вітаміну А 400 МО, вітаміну В1 0,2 мг, вітаміну В2 0,25 мг, вітаміну В12 1 мкг, вітаміну С 5 мг, вітаміну D3 0,8 МО; вітаміну Е 1,25 мг, вітаміну Н 0,01 мкг, вітаміну К 0,05 мг, метіоніну 0,05 мг, а також допоміжний компонент: воду дистильовану. 3. Препарат являє собою однорідну опалесцирующую рідина від жовтого до темно-оранжевого кольору. 4. Випускають розфасованим по 1 і 5 мл в полімерні піпетки-крапельниці, по 10, 15, 20, 25 і 40 мл в полімерні флакони-крапельниці, флакони з механічними розпилювальними головками і захисними ковпачками упаковані в картонні коробки; по 100 і 200 мл у скляні флакони відповідної місткості, закупорені гумовими пробками і обкатані алюмінієвими ковпачками. Кожен флакон, флакон-крапельницю і флакон з механічною розпилювальної головкою маркують із зазначенням найменування організації-виробника та її товарного знака, назви і призначення препарату, назви і змісту вітамінів в 1 мл препарату, обсягу препарату у флаконі, номера серії і терміну придатності, умов зберігання, позначення СТО, написи «Для тварин»; кожну піпетку-крапельницю - із зазначенням назви препарату, обсягу препарату в піпетці, номера серії і терміну придатності; кожну коробку з зазначенням найменування організації-виробника, її товарного знака та адреси, назви і призначення препарату, назви і змісту вітамінів в 1 мл препарату, способу застосування, обсяг препарату (у флаконі, пипетке-крапельниці), номера серії і терміну придатності, умов зберігання, кількість піпеток-крапельниць (для коробок з піпетками-крапельницями), написи «для тварин», позначення СТО та постачають інструкцією із застосування. Зберігають препарат з обережністю (список Б) в заводській упаковці, в захищеному від світла місці, окремо від харчових продуктів і кормів, при температурі від 0 до 25 ° С. Термін придатності препарату при дотриманні умов зберігання 1 рік з дня виготовлення. Препарат після закінчення терміну придатності не повинен застосовуватися.

Розгорнути докладний опис

Фармакологічні властивості
5. Радостін Антистрес є комбінованим вітамінним препаратом, в якому вітаміни А, В1, В2, В12, С, D3, Е, Н, К і метіонін знаходяться в фізіологічно обгрунтованих співвідношеннях. Компоненти, що входять до складу препарату, чинять синергічну дію на організм птиці, що виражається в нормалізації обміну речовин, підвищення резистентності організму, стимуляції росту і розвитку. Що входить до складу препарату метіонін активує дію деяких гормонів, вітамінів і ферментів. 6. За ступенем впливу на організм препарат відноситься до малонебезпечних речовин (4 клас небезпеки по ГОСТ 12.1.007-76).
ПОРЯДОК ЗАСТОСУВАННЯ
7. Радостін Антистрес застосовують для профілактики гіповітамінозів і порушень білкового обміну у голубів, декоративних і співочих птахів в період линьки, вакцинації, при стресах, оваріітах, сальпінгітах; для підвищення поїдання корму, збільшення несучості та збереження пташенят, відновлення пір'яного покриву. 8. Препарат в дозі 3-8 крапель на птицю вносять щодня в корм протягом 3-5 днів. Великим птахам і папугам задають по 25 крапель препарату з кормом. У флаконі з механічною розпилювальної головкою 1 натискання відповідають дозі 1 крапля. Через 10 днів курс повторюють. 9. Побічних явищ і ускладнень при застосуванні препарату відповідно до цієї інструкції не спостерігається. 10. Препарат сумісний з лікарськими засобами, кормами і кормовими добавками. 11. Не слід призначати одночасно з іншими вітамінними лікарськими засобами.

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ   1

Велес Когтеточка з полицею і іграшкою для кішок 932 р.

Велес Когтеточка з полицею і іграшкою для кішок 932 р

Велес Когтеточка «Серце» для кішок 2 322 р.

Велес Когтеточка «Серце» для кішок 2 322 р

Дарелл стовпчик-когтеточка «Пальма» для кішок. Сизаль 1 302 р.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com