рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ванночки для ніг: швидке розслаблення і тонус

Ванночки для ніг рятують від втоми після виснажливого робочого дня, надають сил, тонізують і пом'якшують шкіру стоп. Щоб забезпечити собі розслаблення і підняти тонус як в салонах SPA, зовсім необов'язково відвідувати їх. Все це доступно для проведення в домашніх умовах, які можуть бути як самими елементарними, так і за участю професійного обладнання. Ванночки для ніг можна робити щодня, підібравши для себе оптимальний склад, або звернутися до апаратного SPA, придбавши масажну ванночку.

Молочно-цукрова ванночка - універсальне пом'якшення

Якщо ви хочете зробити ванночку для ніг будинку, щоб пом'якшити і розслабити стопи, в якості основи використовуйте не воду, а молоко. Властивості молока широко відомі, а в SPA-процедурах, які проводяться з метою пом'якшення та зволоження шкіри, вони набагато краще проточної води, яка може підсушувати шкіру стоп, яка потребує зволоження. Молоко м'яко обволікає стопи і утворює на шкірі захисну плівку - ці ж властивості продукту жінками давно застосовуються для миття волосся.

Для приготування молочно-цукрової ванночки вам знадобиться дві чашки молока і сім чашок води. Вилийте їх в невелику каструлю і поставте на невеликий вогонь. У міру того як рідина стане нагріватися, висипте в неї півчашки цукру і дві столові ложки рідкого зволожуючого лосьйону. Не доводьте рідину до гарячого стану - вона повинна бути приємно теплою і цукор не повинен розчинитися повністю.

Теплу молочно-цукрову рідина зніміть з вогню і вилийте в тазик. Опустіть стопи на 10-15 хвилин, потріть цукрової сумішшю шкіру, позбавляючи від ороговілих частинок. По завершенні процедури насухо витріть стопи рушником, не змиваючи водою. Нанесіть живильний крем для стоп.

Перцева м'ята і морська сіль - тонізуюча ванночка

Після робочого дня, тим більше, в спекотні дні, хочеться розслабити ноги з приємним охолоджуючим ефектом, одночасно отримуючи заряд бадьорості. Для цього підійде дуже проста ванночка з ефірною олією перцевої м'яти і великою морською сіллю. Застосовувати її можна в тому випадку, якщо цілісність шкіри стоп не порушена, щоб не спровокувати роздратування.

Налийте в тазик теплої води, капніть кілька крапель олії перцевої м'яти і киньте жменю крупної морської солі. Для пом'якшувального ефекту можете додати рідке мило. Занурте стопи на 10-15 хвилин, потріть шкіру скрабом з морської солі. Після закінчення витріть стопи рушником, позбавляючи від найдрібніших частинок солі і нанесіть охолоджуючий крем-гель з вмістом олії м'яти або евкаліпта.

Олія перцевої м'яти можна замінити маслом лаванди або хвойного дерева, якщо ви робите ванночку перед сном і хочете швидше розслабити ноги.

Інші інгредієнти для ножних ванночок

Як абразивний кошти в ванночках використовують цукор, морську сіль, соду. Після ванночки розпарену шкіру стоп можна помасажувати меленим кава . Як природних антисептиків, натуральних антибактеріальних засобів з ранозагоювальну і заспокійливу дію підійдуть рослинні відвари з аптечної ромашки, квіток календули, кореня алтея, трава шавлії, звіробою. Відвар кори дуба і верби мають в'язким ефектом і підійдуть не тільки для затягування ран, але і для зниження пітливості.

В якості пом'якшуючих компонентів для ножних ванночок підходять звичайне коров'яче молоко, мигдальне молоко, оливкова олія, масло виноградних кісточок. Для дуже сухої шкіри масляні консистенції краще не тільки додавати в воду, але і наносити їх безпосередньо на шкіру масажними рухами, не змиваючи після ванночки.

Протипоказання до ванночка для ніг

Ванночки для ніг, як гарячі, так і холодні тонізуючі, не варто робити при підвищеній температурі тіла. При вагітності, порушеннях кровообігу, цукровому діабеті з проблемними стопами, варикозному розширенні вен з судинними зірочками до ванночка треба ставитися з великою обережністю.

Ретельно відбирайте відповідні компоненти для ванночки, а ще краще, проконсультуйтеся з лікарем на предмет користі і шкоди SPA-процедур для ніг при вашому фізіологічному стані.


Статті по темі

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com