рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рожева, фіолетова і бузкова плитка у ванну: робимо гармонійний інтер'єр

  1. Особливості впливу рожевих відтінків на людину
  2. Вибір колірної гами приміщення
  3. Секрети формування красивою і оригінальною колірної гами
  4. Оригінальні колірні комбінації для обробки ванної
  5. Стилістика укладання плитки у ванній

В останнє десятиліття увійшли в моду рожеві тони оформлення ванної, що відноситься як до обробних матеріалів, так і до предметів інтер'єру, сантехніки, аксесуарів. Рожева плитка для ванної набула популярності в середині ХХ століття в США, а згодом кращі відтінки кольору змінювалися, погодившись з черговими віяннями моди. В останнє десятиліття увійшли в моду рожеві тони оформлення ванної, що відноситься як до обробних матеріалів, так і до предметів інтер'єру, сантехніки, аксесуарів

«Рожева» ванна кімната

Особливості впливу рожевих відтінків на людину

Вченими давно доведено, що оточує людину колірна гамма безпосередньо впливає на його самопочуття, настрій і психологічний стан. Загальновідомо, що рожевий колір - це змішання білого і червоного, тому йому приписують такі властивості:

  • Червоний колір надає збудливу і стимулюючу дію. Але, у зв'язку з підвищеною дратівливістю після тривалого перебування в обстановці, оформленій переважно в цьому кольорі, червоний не рекомендується активно застосовувати в приміщеннях будь-якого призначення.
  • Білий - це змішання всіх кольорів, тому він вважається нейтральним для психіки людини.
  • Комбінація білого і червоного створює якийсь ореол романтичності і привносить в інтер'єр ванної благородство і вишуканість. Під її впливом сприйняття людини стає більш оптимістичним і чуттєвим.
  • Плитка в ванну кімнату рожева досить практична - вона візуально збільшує приміщення, але, на відміну від білої, вона не така мазка.

Вибір колірної гами приміщення

Створення ванній в рожевих тонах

Інтер'єр в пастельних тонах

Деякі рекомендації дизайнерів щодо поєднання різних відтінків рожевого палітри плитки в інтер'єрі ванних кімнат:

  • Вибір оптимального відтінку залежить не тільки від смакових уподобань господарів, але і від розмірів приміщення. Для обробки невеликих ванних кімнат рекомендується віддавати перевагу пастельним світлим кольорам плитки. Холодні світлі відтінки візуально збільшують простір, а насичені, наприклад, ліловий і малиновий, його звужують.
  • У разі, коли габарити приміщення дозволяють застосувати яскраві кольори, то в обробку дизайнери рекомендують обов'язково вводити білі акценти, які згладять кілька кричуще враження, що створюється великою кількістю яскравого рожевого. Біла і лілова плитка для ванної можуть бути покладені будь-яким візерунком, причому таке поєднання органічно доповнюється сантехнікою і меблями білого кольору.

Біла і рожева плитка у ванній

Цікаво виглядає приміщення ванної кімнати скромних розмірів, коли при її обробці використаний кахель декількох відтінків рожевого.

Секрети формування красивою і оригінальною колірної гами

Підібрати поєднання різної за кольором керамічної плитки можна самостійно, слідуючи цим рекомендаціям:

  1. Визначають базові кольори. Традиційними можна вважати комбінації:
    • Жовта і фіолетова плитка для ванної;
    • Помаранчева і синя;
    • Червона і зелена.
  1. Вибирають відтінків тріади з контрастних кольорів, що гармонують між собою. Такі комбінації плитки роблять обробку ванної досить яскравою і оригінальною. Класичні поєднання:
    • Жовтий, червоний, синій;
    • Коричневий, фіолетовий, зелений.
  1. Якщо в облицюванні переважають холодні тони: плитка для ванної бузкова, блакитна, бірюзова, зелена, то оформлення приміщення, для додання йому затишку, часто доповнюють деталями теплих відтінків: теракотового, жовтого, оранжевого.
  2. Яскравих кольорів віддається перевага (малиновий, фіолетовий). Оттеночная гамма не повинна обмежуватися виключно нейтральними тонами: білим, сірим, чорним, коричневим. Саме яскраві акценти привносять оригінальність в інтер'єр ванної, змушують його «грати».

Яскравий рожевий в інтер'єрі ванної

  1. Рекомендується дотримуватися в колірних рішеннях пропорції 60-30-10 (цифри відображають процентне співвідношення площ поверхонь різних кольорів). При цьому в розрахунок беруться не тільки кольору підлоги, стелі і стін, але і меблів, сантехніки, декоративних елементів і аксесуарів.

Оригінальні колірні комбінації для обробки ванної

Створити незвичайний дизайн приміщення можна, використовуючи такі комбінації:

  • Відчуття безтурботності і легкості інтер'єру здатне надати поєднання, де скомбіновані плитка у ванну фіолетова, рожева і кольору морської блакиті. Варіюючи інтенсивність кожного відтінку, можна досягти створення образу океанських або морських хвиль. При цьому потрібно «розтяжка» кольору від статі до стелі «від темного до світлого» і переважання хвилястих ліній.

Поєднання рожевого і блакиті у ванній кімнаті

  • Для ванної кімнати будь-яких габаритів підходить комбінація блакитного фону з рожевими відтінками, яка в поєднанні з плавними переходами від темного (знизу) до світлого (під стелею) надає інтер'єру легкість і заспокійливо спокій.
  • Керамічна плитка для ванної рожева разом з білою, при яскравому підлогове покриття і світлих стінах з невеликою кількістю декоративних кольорових акцентів, виглядає дуже незвично.

Можна використовувати рожеві і фіолетові квіти в якості акцентів

При рожево-білому кольорі доречно велика кількість дзеркальних поверхонь, які можуть перебувати не тільки на стінах, але і на стелі і підлозі.

  • Іноді звичайну керамічну плитку поєднують з декоративним каменем, що миються, смальтою, що створює унікальні ефекти.
  • Добре виглядає комбінація рожевої плитки з мозаїкою, зокрема скляної, близьких відтінків. Мозаїка може бути у вигляді панно або вставок.

Рожева мозаїка в інтер'єрі

Стилістика укладання плитки у ванній

Крім вибору колірних поєднань, спосіб укладання плитки також є значущим фактором у формуванні образу інтер'єру:

  1. Для класичного стилю характерна світла облицювання вгорі стіни і більш темного відтінку - внизу. В даному випадку може поєднуватися, наприклад, пурпурний і ніжно-рожева, темно-фіолетова і світло-бузкова плитка для ванної кімнати. Декорується обробка при такому рішенні рельєфними або візерунчастими вставками, плінтусами, бордюрами, фризами.
  2. Геометричне напрямок, досить актуальне сьогодні, характеризується малюнком з кіл, трикутників, квадратів і інших фігур. Цей стиль підходить для яскравих і творчих натур.
  3. Фотопрінти відмінно підходять для ванної в стилі модерн. Як правило, це фотозображення міських або природних пейзажів, які візуально розширюють простір приміщення, тому така стилістика актуальна для маленьких ванних кімнат. У рожевій гаммі відмінно виглядають пейзажі, що зображують час заходу або сходу.
  4. Крупноформатна плитка - досить новий дизайнерський напрям. Розмір плиток прямокутної форми значно перевищує стандартні габарити 15х15 см.

Крім стильного зовнішнього вигляду, великоформатна плитка здатна значно збільшувати простір приміщення візуально. При вертикальному укладанні, вона робить ванну кімнату візуально вище, а при горизонтальній - ширше.

При вертикальному укладанні, вона робить ванну кімнату візуально вище, а при горизонтальній - ширше

Лілові фотопрінти у ванній

Популярність дизайну ванної кімнати в рожевих тонах в деяких випадках пов'язана з ностальгічними мотивами, але найчастіше причина такої популярності - зазвичай висока вартість її обробки, що символізує достаток господарів. На даний момент може бути використана плитка у ванну рожева з дорогих матеріалів в поєднанні з розкішним декором і предметами інтер'єру. Однак на ринку присутні і пропозиції плитки економ-класу, тому можна вибрати найбільш підходящий варіант і створити стильний інтер'єр в модних тонах з практично будь-яким бюджетом.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com