рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Інтер'єр маленької ванної кімнати, планування і фото маленьких ванних: Домашні секрети

  1. Основні принципи для інтер'єру маленької ванної кімнати
  2. Тонкощі оформлення інтер'єрів маленьких ванних кімнат
  3. Освітлення ванної кімнати
  4. Як вибрати плитку для маленької ванної
  5. Скло і хром в інтер'єрі маленької ванної кімнати
  6. Душовий куточок і умивальник
  7. Акценти в інтер'єрі кімнати
  8. Фото маленьких ванних кімнат

Звичайно ж, хотілося б мати просторе приміщення для ванної кімнати, щоб її інтер'єр і функціональність обмежувалися б тільки польотом фантазії Звичайно ж, хотілося б мати просторе приміщення для ванної кімнати, щоб її інтер'єр і функціональність обмежувалися б тільки польотом фантазії.

Однак і невелику ванну кімнату можна організувати таким чином, що вона з успіхом перетвориться в комфортне, затишне приміщення, що володіє достатньою функціональністю.

Звичайно, набагато складніше вмістити в інтер'єр маленької ванної кімнати всі необхідні елементи меблів і сантехніки. Однак, при вдумливому підході маленька ванна може виглядати навіть виграшніше, ніж ванні кімнати великих розмірів.

Відразу ж слід зазначити, що серйозні проблеми, пов'язані з розподілом простору, зазвичай виникають, якщо площа ванної кімнати складає 3-4 кв.м. і менше. При будь-більшої площі, застосовуючи розумний підхід, завдання організації простору вдається вирішити цілком задовільно.

Основні принципи для інтер'єру маленької ванної кімнати

Ось кілька стали класичними прийомів розподілу площі мініатюрної ванної:

  • Якщо традиційна прямокутна ванна вам не підходить, є альтернатива у вигляді асиметричної або сидячої ванни. Довжина сидячої ванни багато компактніше. Вам вдасться «зекономити» на ній не менше 20 см уздовж стіни ванної кімнати.

  • Ще більш оптимальний варіант з позицій економії простору - душова кабіна. На неї доведеться витратити квадрат площі близько 90х90 см. А якщо приміщення дозволяє поставити душовий куточок, то ви отримаєте ще більш раціонально організований простір при тій же функціональності. Для досягнення ж максимальної компактності є душі без піддону (але в цьому випадку передбачте ухил поверхні підлоги до стоку з розрахунку 1 см на кожен метр відстані від дверей до нього).

  • У маленькій ванній кімнаті умивальник, ймовірно, доведеться встановити вбудованим в тумбу. Без тумби вам все одно не обійтися - надто вже в багатьох потрібних дрібницях «потребує» ванна, - а вбудований умивальник вивільняє як мінімум півметра уздовж стіни. Сама ж тумба теж може бути досить «скромною» за розмірами, так як існують умивальники (кутовий варіант) з шириною 40 см.

  • Ще один спосіб економії простору приміщення маленької ванної - кутовий або ж консольний унітаз.

  • Невід'ємний інтер'єрний елемент ванній - дзеркало. І його можна змусити "працювати"! Роль дзеркала ефективно зіграє дзеркальні дверцята вбудованого неглибокого шафки, який зайвим у ванній кімнаті ніколи не буває.

Тонкощі оформлення інтер'єрів маленьких ванних кімнат

Зрозуміло, яким би маленьким по площі не було приміщення вашій ванній, в неї потрібно встановити хоча б необхідний мінімум сантехніки і меблів. І просторій маленька ванна кімната бути не може.

Але можна «змусити» її здаватися незахаращених і затишною. Для цього потрібно використовувати всі доступні вам засоби візуального розширення простору.

Освітлення ванної кімнати

Перш за все, подбайте про рівномірному освітленні кімнати. Особливої ​​уваги вимагають приміщення неправильної форми, оскільки ймовірність появи темних кутів в них є завжди.

Один з освітлювальних приладів помістіть у дзеркала. Це безвідмовний спосіб зробити приміщення візуально більшим, і до того ж велика зручність, так як особа дивиться в дзеркало в цьому випадку незмінно добре освітлено.

Як вибрати плитку для маленької ванної

Ефект правильно організованого освітлення ванної доповнюється вірно підібраною гамою оздоблювальних матеріалів для стін, стелі, підлоги. Вона повинна бути теплих світлих відтінків. Контрастний малюнок на оздоблювальних матеріалах небажаний. А ось непомітний, вертикально розташований орнамент буде доречний.

Кахель розумніше вибирати з матовою поверхнею, причому підлогову плитку покладіть діагонально. Це відчутно розширить площа підлоги у ванній. Тут доречно дати ще одну пораду: підберіть килимок для підлоги в тон кафельній покриттю. Ефект захопить вас.

Вдалим прийомом об'єднання простору є «обшивка» передньої стінки ванни тієї ж кахельною плиткою, якою ви виклали і стіни.

Скло і хром в інтер'єрі маленької ванної кімнати

Намагайтеся максимально використовувати «легкі» матеріали. Найбільш популярний серед них - скло. У маленькій ванній дверцята шаф або полки з масивної дошки (або під масивну деревину) будуть виглядати важкувата і зведуть нанівець зусилля по ретельному підбору тони кахлю і скрупульозно продуманим висвітлення. Скляні ж полки, дверцята тумб, двері в душову кабіну з тонованого або матового скла додадуть кімнаті легкість і легкість.

Приблизно той же ефект досягається використанням хромованих поверхонь.

Якщо дзеркало у ванній ви вирішили просто повісити на стіну (а не влаштувати, наприклад, за ним шафка, про що йшлося вище), то зміцнюйте його таким чином, щоб у вас в перспективі була можливість змінювати кут його нахилу. Так ви зможете на власний розсуд «розсовувати» простір в тому чи іншому напрямку.

Душовий куточок і умивальник

Ще пару слів на користь душового куточка.

По-перше, його дуже просто монтувати - досить лише підвести до нього дві труби (для подачі води і відведення каналізації).

А, по-друге, в багатьох моделях душових кабін передбачені і гідромасаж, і радіо, і підсвічування, і міні-парилка. Так що навіть якщо у вас достатньо місця для ванною, можливо, ви все ж віддасте перевагу саме цій альтернативі.

Що стосується умивальника - якщо серед стандартних тумб ви не можете підібрати нічого для себе, можливий наступний вихід. Підбирається раковина бажаного розміру і вбудовується в стільницю. Саму стільницю можна зробити індивідуальної форми і розмірів.

Бічні стінки до стільниці «обшиваються» тими ж оздоблювальними матеріалами, що і стіна, до якої вона прилягає. Так ви отримуєте рішення проблеми мийки у ванній плюс спеціальну шафу, в який можна помістити, наприклад, кошик для білизни, плюс ефект єдності простору.

Акценти в інтер'єрі кімнати

У невеликому приміщенні розстановка акцентів - питання принципове, ключовим чином впливає на загальне враження. Асиметрично кинуті контрастні «плями» (тумба під раковиною, рама дзеркала, колір настінних світильників) зададуть загальний оптимістичний тон і відвернуть від скромної площі ванної кімнати. Однак кількість таких акцентів не повинно домінувати над основним тоном ванній.

Чи не виставляйте на загальний огляд занадто багато дрібниць, нехай відкриті полиці НЕ будуть битком набиті ванними приналежностями. Їх достаток створить небажану строкатість. Постарайтеся розмістити все необхідне в закритих шафах, залиште на увазі лише пару рушників і пару-трійку флаконів.

У маленькій ванній і аксесуари повинні бути пропорційно невеликими. Тоді вони не «віднімуть» у кімнати простору ні фізично, ні візуально.

Фото маленьких ванних кімнат

Пропонуємо вам подивитися, як вийшли з положення інші власники маленьких ванних кімнат - можливо, ці фото надихнуть вас і подарують якісь нові ідеї.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com