рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фіолетова плитка для ванної кімнати (фото)

  1. Вплив на людину
  2. Вибираємо правильний відтінок
  3. вибір стилю
  4. важливі нюанси

Фіолетова плитка на перший погляд здається абсолютно недоречною всередині ванної кімнати. Проте, сьогодні ми доведемо вам зворотне. Фіолетовий кахель для ванної - це цікаве рішення, яке необхідно розглянути при плануванні дизайну.

Вплив на людину

Багатьом відомо, що певні кольори по-особливому впливають на людину Багатьом відомо, що певні кольори по-особливому впливають на людину. Якими ж властивостями і особливостями володіє сьогоднішній наш герой?

  • Він являє собою символ союзу духу і тіла;
  • Поєднує силу, м'якість;
  • Концентрує зір, загострює це почуття;
  • Використовується для лікування проблем з серцем;
  • Нормалізує тиск;
  • Допомагає впоратися з невралгічними проблемами.

Вибираємо правильний відтінок

Фото дизайну ванної кімнати з фіолетовою плиткою

Що ж, слід розуміти, що фіолетова плитка - це лише загальне уявлення про цей колір. У нього є цілий розсип відтінків, таких як баклажановий, сливовий, лавандовий, індиго, бузковий, ліловий і так далі. Який з них найкраще підійде для ванної кімнати?

  1. Вибирайте в першу чергу відтінки квіткових мотивів. З їх допомогою приміщення буде виглядати тепло, затишно і свіжо.
  2. Створити розслабляючий і спокійний інтер'єр допоможе плитка ніжного лавандового відтінку. Він також чудово поєднується з морською тематикою.
  3. Спільно з насиченим бірюзовим або сливовим кольором намагайтеся використовувати ліловий відтінок, оскільки він ідеально доповнює холодні нотки.
  4. Романтика, витонченість ванній - це ідеальний варіант для молодої пари. Так що ваш вибір - це ніжно-бузкові відтінки. Якщо це ще й мозаїка, вона буде добре відбивати світло ламп, тим самим робити приміщення просторіше.

вибір стилю

Мабуть, варто для себе вирішити, в якому саме стилі ви хочете бачити сантехнічний вузол Мабуть, варто для себе вирішити, в якому саме стилі ви хочете бачити сантехнічний вузол. Це дозволить правильно використовувати фіолетовий колір.

  1. Стиль SPA. Бажаючи створити щось на зразок SPA-салону, вам стане в нагоді фіолетова і ніжно-зелена плитка для інтер'єру. Щоб добитися ідеального результату, розбавте кахель цих двох відтінків додатковими аксесуарами:
    • Лавандові свічки;
    • Рушники, мочалки під колір кахлю;
    • Мило з лавандовим ароматом;
    • Суха лаванда;
    • Плетений кошик для засобів SPA тощо.
  2. Східний стиль. Тут грати потрібно ліловими відтінками, які будуть відображати японську сакуру. Відмінними аксесуарами служать віяла східного стилю, картини з пейзажами Японії, а також деревце бонсай.
  3. Класичний стиль. Повірте, навіть класика фіолетових відтінків виглядає чудово. Використовувати потрібно разом з фіолетовим білий, синій, сірий або золотий колір. Використовуйте орнаменти, візерунки, і тоді ви отримаєте відмінний результат.
  4. Стиль кантрі. Тут основний акцент слід робити на дерев'яній обробці, дверях, умивальнику і так далі. Тому стіни краще укласти блідо-бузкової плиткою. Доповнити її можна яскравими смужками насиченого фіолетового кольору або з дрібними квітковими зображеннями.
  5. Хай тек. Полюбився багатьом останнім часом стиль. Спільно з фіолетовими відтінками створюються дивовижні композиції. Основні нюанси стилю ви вже підкреслили з наших попередніх публікацій, тому можемо лише додати, що фіолетові акценти слід розставляти не тільки за рахунок плитки, але і пластикових декоративних елементів, алюмінію і скла.
  6. Арт деко. Фіолетові відтінки і стиль Арт Деко - модний тренд цього року. Тут підійде будь-який варіант виконання фіолетового, а також допускається його безмежне використання. Але є кілька нюансів для створення стилю:
    • Дотримуйтеся чітких форм;
    • Використовуйте подіуми;
    • Декорують ванну керамікою, бронзою, мармуром;
    • Застосуйте хромовані елементи;
    • Використовуйте обробку зі шкіри.

важливі нюанси

Фото незвичайної текстури фіолетовою плитки

Ви напевно знаєте, що підлогу завжди рекомендують робити темніше, ніж стіни. У випадку з фіолетовою плиткою справи йдуть інакше. Плюс існують інші особливості, про які ми зараз розповімо.

  1. Стельова плитка повинна мати найбільш ніжний і світлий відтінок фіолетового.
  2. Для оздоблення стін вибирайте кахель, який на тон темніше, ніж підлогу.
  3. Якщо ви хочете поєднувати фіолетовий інтер'єр з сантехнікою або меблями аналогічного кольору, тоді віддавайте перевагу матовим варіантів виконання.
  4. Замість одного стельового світильника в центрі використовуйте кілька точкових. Вони дозволять розставити акценти, підкреслити вишуканість обраного відтінку.
  5. Не створюйте самі собі проблеми, комбінуючи між собою далекі один від одного відтінки фіолетового. Для покриття великих поверхонь, тобто стін, підлоги і стелі, візьміть два близьких по спектру виду фіолетового. Не забудьте виконати разбавку ніжно-білими відтінками.
  6. Яскраві кольори, відмінні від нашого сьогоднішнього кольору-героя, а також його більш насичені відтінки, можна використовувати лише як невеликі декоративні вставки. Наприклад, гачки, баночки для зубних щіток і так далі.

Як бачите, це дуже цікавий варіант для виконання інтер'єру ванної кімнати, туалету та навіть кухні. Зрозуміло, з фіолетовою плиткою слід бути вкрай обережним, щоб приміщення вийшло красивим, елегантним і не перенасиченим. Але тепер ви знаєте найважливіші правила застосування цього кольору, а значить все зробите правильно.

Якими ж властивостями і особливостями володіє сьогоднішній наш герой?
Який з них найкраще підійде для ванної кімнати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com