рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дизайн ванної кімнати в хрущовці: розширюємо простір, використовуючи освітлення, колір, правильно підібрану меблі й устаткування.

  1. З чого почати?
  2. розсовуємо простір
  3. вибираємо обладнання
  4. Без аксесуарів не обійтися

Особливий дизайн ванної кімнати в хрущовці - не розкіш, а необхідність. З чого почати працювати над проектом, як грамотно використовувати освітлення, колір і інші дизайнерські прийоми, щоб маленька кімната виглядала просторішою. Які меблі, обладнання та аксесуари підібрати для невеликій ванній.

Які меблі, обладнання та аксесуари підібрати для невеликій ванній

Хрущовки, спадщина недавнього минулого, гордо красуються в кожному куточку нашої безкрайньої країни. При всій користь, що вони принесли росіянам, забезпечивши їх житлом, складно не помітити головну негативну рису проекту: малогабаритні квартири. Особливо засмучують власників крихітні розміри так званого «санвузла». Втім, грамотний дизайн ванної кімнати в хрущовці допоможе якщо не розширити цей куточок, то вже напевно перетворити його в дуже затишний і функціональний.

З чого почати?

Найправильніше - почати з дизайн-проекту. Нехай він буде найпростішим. Потрібно схематично, але пропорційно зобразити свою ванну і, вимірявши меблі і сантехніку, спробувати найбільш економічно її «розставити». Такий підхід дозволить точно визначити місце для кожного предмета, присутнього в кімнаті або тільки розглядається як можлива покупки.

Вибравши вподобану планування, можна задуматися про оздоблювальні матеріали. Пропонуємо Вам ознайомитись з нашу добірку фото ремонтів ванної кімнати . Можливо, деякі ідеї Вам виявляться корисними.
Спеціалізовані магазини радують широким асортиментом. З усього розмаїття варто вибрати найбільш практичний варіант, який не зіпсується від тривалого впливу вологи і підвищеної температури. Найчастіше дизайн ванної кімнати в стандартній хрущовці передбачає обробку плиткою. Можна підібрати матеріал з кераміки, а можна укласти облицювання з порцеляни, каменю, скла або мозаїки. Будь-який варіант буде практичний, зносостійкий і довговічний.

Будь-який варіант буде практичний, зносостійкий і довговічний

Грамотний дизайн перетворить навіть невелике приміщення в функціональне і дуже красиве.

розсовуємо простір

Малогабаритну ванну кімнату, на жаль, фізично розширити не вийде, але ось зробити це візуально цілком можливо. Для початку варто визначитися з кольором. Темні, насичені тони тільки погіршать ситуацію. Для додання простору простору і «легкості» варто вибирати нейтральні світлі кольори. Для «пожвавлення» інтер'єру цілком доречні нечисленні продумані яскраві акценти. Теплі відтінки дарують відчуття затишку і, одночасно, простору. Але вибирати їх потрібно з обережністю і обов'язково комбінувати. Одноманітність дизайну зведе до нуля всі зусилля.

Існує безліч прийомів, візуально розширюють кімнату:

  • горизонтальний спосіб укладання плитки;
  • різні вставки з склоблоків;
  • розташування обладнання по діагоналі;
  • обробка у вигляді смуг по периметру низу і верху кімнати, виконана з контрастною плитки або фриза;
  • різні дзеркала, але тільки не на протилежних стінах;
  • плитка для підлоги, укладена по діагоналі.

Використавши один з них або відразу кілька можна домогтися візуального розширення невеликого приміщення. Однак дизайн ванної кімнати в хрущовці найчастіше передбачає необхідність зорового «витягування» простору вгору. Стануть в нагоді такі способи:

  • розташування контрастної за кольором плитки в кутах по всьому периметру кімнати;
  • глянсовий натяжна стеля;
  • вертикальний спосіб укладання облицювання;
  • декор розташовується на рівні очей і вище;
  • вертикально укладені фризи або вставки з плитки контрастного кольору;

Підбираючи дизайн ванної кімнати в маленькій хрущовці, не варто забувати про висвітлення. Для того щоб домогтися відчуття простору, в кімнаті повинно бути багато світла. Найкраще використовувати багаторівневе освітлення. Підсвічування у дзеркала, лампи на стінах і світильники, вбудовані в стелю, дозволять візуально «розсунути» невелике приміщення. При цьому професіонали радять не використовувати лампи з штучним холодним світлом, який спотворює кольори.

вибираємо обладнання

Невеликі розміри ванної в хрущовці припускають установку найбільш компактних моделей сантехніки і меблів. Власникам невеликої кімнати варто звернути увагу на:

  • Кутову душову кабіну з індивідуально що встановлюється центром обертання дверей. Це може бути п'ятигранний або круглий варіант, найкраще з прозорими дверцятами.
  • Настінну навісну раковину, під якою помістяться полички для дрібниць або навіть пральна машина.
  • Оригінальну прозору раковину з загартованого термостійкого скла. Вона виглядає дуже витончено і ідеально вписується в інтер'єр невеликої ванній в хрущовці.

Вона виглядає дуже витончено і ідеально вписується в інтер'єр невеликої ванній в хрущовці

Витончена прозора раковина відмінно підійде для невеликого приміщення.

  • Настінну меблі або, в крайньому випадку, підлогову на високих ніжках. Такий варіант не буде захаращувати простір і в той же час буде досить функціональним.
  • Тумбу під раковину замість шаф і пеналів. Найкраще підібрати відкриті модулі, які виглядають менш об'ємно.
  • Меблі з дзеркальними фасадами, візуально розширюють простір.

Без аксесуарів не обійтися

Неможливо грамотно підібрати дизайн ванної кімнати в малогабаритній хрущовці без використання аксесуарів. Вони прикрашають інтер'єр і додають йому функціональності, а крім того можуть замінити собою громіздкі шафи. Займаючись декоруванням ванній, варто розглянути такі варіанти:

    1. Міні-конструкції для зберігання. На різноманітні полички і в шухлядки можна помістити безліч необхідних дрібниць. Інтер'єр при цьому не «утяжеляется», а до нижньої частини аксесуарів при необхідності кріпляться штанги і гачки для рушників.
    2. Рейлінги. Традиційно вважаються пристосуванням для кухні. Однак на рейлінга, розташованих в ряд з успіхом можна розмістити міні-контейнери з дрібницями, рушники та багато інших корисних предметів.
    3. Ніші. Невеликі ніші з гіпсокартону, доповнені полками - відмінне рішення, що додає практичності в дизайн ванної кімнати. Внутрішню поверхню вийшла ніші можна ефектно прикрасить підсвічуванням або контрастною облицюванням.

Внутрішню поверхню вийшла ніші можна ефектно прикрасить підсвічуванням або контрастною облицюванням

Ніша - недорогий практичний варіант для ванною.

Професійний дизайн ванної кімнати в хрущовці - завдання досить складна. Але не варто засмучуватися, якщо підключити свою фантазію, грамотно користуватися спеціальними прийомами для розширення простору, правильно підібрати потрібне обладнання, аксесуари і меблі, можна отримати практичний, гарний і функціональний інтер'єр.

З чого почати?
З чого почати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com