рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як облаштувати маленьку ванну: рекомендації по дизайну інтер'єру і планування

Оформлення малогабаритних ванних кімнат залишається однією з найактуальніших проблем при проведенні ремонтних та оздоблювальних робіт. Основне завдання, яке ставиться перед дизайнерами при опрацюванні інтер'єру приміщення - оптимізація наявного простору з раціональним використанням кожного квадратного метра.

Як облаштувати маленьку ванну? Всі рекомендації умовно можна поділити на два блоки:

  • візуальне збільшення простору;
  • грамотне планування.

Облаштування маленької ванної кімнати ніколи не буде повним, якщо не приділити увагу опоряджувальних робіт на стадії ремонту. Особливо суворі вимоги пред'являються до:

  • кольором стін;
  • висвітлення;
  • якості і виду матеріалів.

Візуально збільшити простір можна, використовуючи оптичну ілюзію, яку забезпечують світлі тони. Крім білого відмінно виглядають в інтер'єрі відтінки бежевого, персикового, блакитного, рожевого, бірюзового та інші ніжні кольори.

Для інформації! Невелика ванна виглядає найбільш ефектно при використанні в обробці декількох відтінків базового колора.

Оформлення малогабаритних ванних кімнат залишається однією з найактуальніших проблем при проведенні ремонтних та оздоблювальних робіт

Маленька ванна може стати комфортною і затишною при правильному оформленні інтер'єру

Освітлення при облаштуванні маленької ванни не менш значуще, ніж кольорове оформлення інтер'єру. На невеликих площах рекомендується використовувати точкові світильники і локальну підсвітку дзеркал. Різні джерела світла надають приміщенню більш глибокий обсяг, візуально збільшуючи висоту стель і розширюючи простір.

«Віддалити» стіни також допоможуть правильно підібрані оздоблювальні матеріали. Варто віддати переваги:

  • мозаїці, яку досить використовувати у вигляді окремих вставок або панно;
  • настінного плитці невеликого формату з глянсовою або дзеркальною поверхнею;
  • пластиковим панелям з вертикальним розташуванням елементів.

Мозаїка, дрібний геометричний візерунок і точкове освітлення ефектно збільшили невелике на вигляд приміщення

Визначившись з аспектами ремонту, можна починати продумувати безпосередньо облаштування ванної кімнати невеликих розмірів.

Тут необхідно вирішити досить складну задачу - як розмістити в приміщенні всю необхідну сантехніку, побутову техніку, аксесуари, побутову хімію та іншу важливу «дрібниця» і зберегти при цьому максимум вільного місця.

Тут необхідно вирішити досить складну задачу - як розмістити в приміщенні всю необхідну сантехніку, побутову техніку, аксесуари, побутову хімію та іншу важливу «дрібниця» і зберегти при цьому максимум вільного місця

Відмінним стильовим рішенням може стати лаконічний хай-тек

Дизайнери пропонують до розгляду наступні варіанти:

  1. Відмова від громіздкої класичної ванни, яка часто займають більше половини приміщення. Альтернативних рішень може бути кілька: душовий куточок або душова кабіна, ванна нестандартної форми (каплевидная, кутова, асиметрична). Великий вибір на сантехнічному ринку дозволить знайти ідеальну заміну і виграти трохи простору, що і потрібно при облаштуванні маленьких ванних кімнат.

    Кутова ванна і асиметрична раковина збільшать простір навіть в найменшому приміщенні

  2. Ергономічне розташування пральної машини. Найчастіше пошук оптимального шляху призводить до нестандартних варіантів. Побутову техніку встановлюють в нішах, під раковинами, замість них і навіть на полиці над унітазом. Найоптимальнішим вважається якраз останнє рішення, тому що не тільки економиться багато місця, а й стає більш зручним користування пральною машиною, звичайно, якщо в ній передбачена фронтальна завантаження.

    Вдалий варіант розміщення пральної машини

  3. Кутове розташування сантехніки. Вельми вдале рішення для облаштування багатьох ванних кімнат. Інтер'єр в такому приміщенні виглядає сучасно, і немає настільки обридлого нагромадження сантехніки по стінах.

Раціонально використовувати обмежені квадратні метри допоможе кутова сантехніка

Відмова від традиційних сантехнічних рішень може стати самим справжнім порятунком при розробці дизайну маленького приміщення. Адже крім душових кабін і кутових раковин магазини пропонують широкий асортимент підвісних варіантів унітазів, сантехніку нестандартних розмірів, раковини з нижніми шафками і т.д.

Насправді, шафи і полиці грають мало не найбільш значущу роль при облаштуванні невеликої ванної кімнати. Для того щоб розмістити всю необхідну побутову хімію, косметичні засоби та інші дрібниці, варто подумати про таких случаях:

  • полотенцесушитель з верхньою полицею;
  • кутові полиці або невеликі шафки;
  • вузький високий пенал;
  • полки під стелею по периметру всього приміщення;
  • ніша, шафа або полиця над вхідними дверима, якщо дозволяє планування приміщення.

Велике дзеркало, невагомі скляні полички, витончена сантехніка і правильне світло візуально зроблять кімнату просторіше

Також в облаштуванні маленької ванної кімнати допомагають фото приклади вдалих інтер'єрів, яких досить багато в спеціалізованих журналах або на сайтах Інтернету. Подивившись ідеї дизайнерів, можна підібрати щось підходяще і для власної квартири. Особливо цікаві фото-рекомендації по розташуванню меблів і сантехніки, а також колірні і інтер'єрні рішення для маленьких ванних кімнат.

Придалася стаття? Розкажіть друзям:

Як облаштувати маленьку ванну?
Придалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com