рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Купити Кофеварка для кави по-східному КВ-5, ціна, відгуки, фото, відео огляд, характеристики. Фуд-Сервіс

  1. Опис. Кавоварка для кави по-східному КВ-5 Корпус кавоварки КВ-4 забарвлений, стійкої до подряпин...
  2. ОСОБЛИВОСТІ КАВОВАРКИ НА ПІСКУ КВ-5. Кавоварка для кави по-східному КВ-5
  3. Способи приготування кави по турецьки. Кавоварка для кави по-східному КВ-5

Опис. Кавоварка для кави по-східному КВ-5

Корпус кавоварки КВ-4 забарвлений, стійкої до подряпин порошковою фарбою. Колір і фактура підібрані таким чином, що б створити теплу атмосферу гостинності в точці продажу кави, а металеві вставки східного орнаменту з мідними заклепками тільки підсилюють це відчуття.
Апарат комплектується спеціально підібраним кварцовим піском дрібної фракції і чотирма турочке.
Нагрівальний елемент знаходиться всередині ємності для піску, що дозволяє значно швидше підготувати апарат до роботи і знизити енергоспоживання.
Термостат дозволяє регулювати температуру піску в межах від 50 до 300 С.
Мережевий шнур маслостійкий з армованої виделкою.
Кавоварка також проводиться в повністю нержавіючому корпусі.

У кафе, барах, ресторанах щодня виникає потреба в приготуванні ароматної кави. Дуже поширеним являється використання звичайних кавових апаратів "Експрес", але якщо Ви хочете виділитися приготуванням в Вашому закладі самого ароматного і смачного кава - у нас є саме те, що дозволить Вам домогтися цього. Це апарат для приготування кави по «по-східному».

З усіх варіантів приготування кави, не канули в Лету, цей - найдавніший. Він увібрав в себе традиції більш ніж двох десятків країн, розташованих на стику трьох континентів.
Справжнім любителям кави по-східному краще готувати його на піску. Заварюється кава в металевій «джезві» ( «турці»), конусоподібної форми з довгою ручкою.
За допомогою апарату, розробленого нашою компанією, Ви зможете приготувати напій незвичайно ароматний і смачний, а в декількох «турках» його вистачить на дуже велику компанію.
Кавоварка виготовлена ​​з нержавіючої сталі.

Як готується кава на піску? Беремо кави, заливаємо водою, підігріваємо, ось і все. Просто? А ось і ні. Існує безліч тонкощів, які треба обов'язково враховувати.
По-перше - помел. Він повинен бути дрібним, практично «в пил». Дрібний помел буде гарантувати хороше піноутворення, та й гуща не буде так скрипіти на зубах;)
Для приготування використовується спеціальний посуд - турка, вона ж джезва.
Пісок краще використовувати кварцовий (більше частка кварцу і слюди) - він чистіше, швидше і рівномірніше нагрівається.
Кава не можна кип'ятити, зіпсується смак. І нагрів повинен бути рівномірним. Тому придумали спеціальні апарати. Вони трохи відрізняються конструкцією, дизайном і габаритами, але принцип один і той же, звичайно. Пісок - в комплекті, турка теж.
Ну і настав час докладніше описати весь процес. У турку заливаємо вже гарячу воду. Можна і холодну, це порушення не надто суттєво. Зариваємо турку в пісок. На дні пісок гарячий, а зверху - тільки теплий. Через пару хвилин з'являється кавова піна. Турку виймаємо з піску, даємо піні осісти. Знову зариваємо турку в пісок, знову даємо піднятися кавовій піні, і так кілька разів. Метод трудомісткий і вимагає часу.
Кава розливаємо в маленькі кавові чашечки з гущею, що не проціджуючи. Окремо подаємо холодну воду. При бажанні можна додати в чашку кілька крапель води, щоб гуща швидше осіла. Кава по-східному прийнято пити невеликими ковтками і запивати холодною кип'яченою водою. Приємного кавування.

У комплекті. Кавоварка для кави по-східному КВ-5

апарат, шт - 1;
джезви, шт - 4;
кварцовий пісок, кг - 2;
упаковка, шт - 1;
паспорт-інструкція;
інструкція з приготування кави;
дозвіл для СЕС (санепідемстанції);
гарантія - 12 місяців.

ОСОБЛИВОСТІ КАВОВАРКИ НА ПІСКУ КВ-5. Кавоварка для кави по-східному КВ-5

Апарат комплектується спеціально підібраним кварцовим піском дрібної фракції і чотирма турочке.

Апарат комплектується спеціально підібраним кварцовим піском дрібної фракції і чотирма турочке

Корпус кавоварки забарвлений, стійкої до подряпин порошковою фарбою. Колір і фактура підібрані таким чином, що б створити теплу атмосферу гостинності в точці продажу кави, а металеві вставки східного орнаменту з мідними заклепками тільки підсилюють це відчуття.

Колір і фактура підібрані таким чином, що б створити теплу атмосферу гостинності в точці продажу кави, а металеві вставки східного орнаменту з мідними заклепками тільки підсилюють це відчуття

Нагрівальний елемент знаходиться всередині ємності для піску, що дозволяє значно швидше підготувати апарат до роботи і знизити енергоспоживання.

Нагрівальний елемент знаходиться всередині ємності для піску, що дозволяє значно швидше підготувати апарат до роботи і знизити енергоспоживання

Термостат дозволяє регулювати температуру піску в межах від 50 до 300 С.

Термостат дозволяє регулювати температуру піску в межах від 50 до 300 С

Мережевий шнур маслостійкий з армованої виделкою.

Мережевий шнур маслостійкий з армованої виделкою

Кавоварку можна безкоштовно протестувати в нашому виставковому залі в м.Києві. Приходьте спробуйте!


Способи приготування кави по турецьки. Кавоварка для кави по-східному КВ-5


Кава по-східному (рецепт 1)

10 г кави, 100 мл води, цукровий пісок за смаком. Дрібно змелений кави змішати в джезві з цукровим піском, злегка обсмажити, залити холодною водою. Вода рекомендується м'яка, без сольових домішок, а якщо такої немає, можна взяти охолоджену кип'ячену воду. Джезву помістити на маленький вогонь і се вміст довести до закипання (кип'ятити не можна). На поверхні при цьому повинна утворитися світла пінка. Якщо вона чомусь не з'являється, можна дати кави піднятися ще раз. Якщо джезва має пристойний вигляд, каву разом з гущею слід подати без переливання в чашечки, які ставляться на піднос окремо. До кави подати в келиху холодну воду з льодом або злегка підкислену. Кожен ковток кави запивати холодною водою - така східна традиція.
Кава по-східному (рецепт 2)
Один з найпоширеніших на сьогоднішній день способів заварки кави. Є близько п'яти варіантів приготування цього напою. Цей вид кави, залежно від кількості цукру, употpебляются пpи його пpіготовленіі, буває Гоpького, солодким, дуже солодким, більш рідким або більш густим.
Тонкощі приготування:
Тільки що підсмажені зерна кави дрібно перемелюють, береться ібрік / джезві (невелика шірокодонная посуд з вузькою шийкою для заварювання кави) необхідної величини - на 2, 3, 4 або більше чашок (чашечка 60-70 мл), засипають в нього одну ложечку цукру ( на одну чашку) і заливають водою (3/4 частини). Коли вода закипає, засипають мелену каву (1-1,5 ложечки на чашечку), помішують ложечкою і підігрівають, поки не підніметься піна, після цього заливається решта води і знову підігрівається до появи піни, але ні в якому разі не доводиться до кипіння .Необхідно, щоб вогонь був дуже слабким: чим повільніше буде підігріватися кава, тим краще. Головне своєрідність звареного по-східному кави полягає в його вживанні. Напій подають до столу прямо в джезві, що не розливаючи по чашках і не проціджуючи. Особливу роль відіграє піна, що покриває каву зверху: впершу чергу в чашки накладають саме її, і лише потім розливають все інше. Особливості приготування кави по-східному визначили і набір додаткових аксесуарів (а точніше, їх відсутність). До такого напою зазвичай не додаються ні цукор (оскільки він уже був доданий при варінні), ні ложки (так як необхідності в них немає). П'ють таку каву з особливих маленьких маленьких чашок ємністю 60-70 мл, які отримали назву "дмитас".
Особливий варіант подачі кави по-східному - так званий кава-комплект, до якого входять турка, чашка, блюдце і ложка. Все це подається на невеликому окремому підносі, при цьому зліва від чашки ставиться цукорниця, а праворуч - склянка води.
Кава по-східному можна вживати і подавати трохи інакше (хоча суть від цього не змінюється). Спочатку знімають ложкою піну, потім розливають по чашках кави і кладуть піну зверху. Етикет наказує подавати гостю таку каву в чашечці, а ліворуч ставити склянку з холодною водою.
Незважаючи на наше прагнення подавати найбільш чітку інформацію, зображення, відео та характеристики товару можуть в деяких товарах відрізнятися від показаних на сайті. Для більш точної інформації про товар Кавоварка для кави по-східному КВ-5 звертайтеся до відділу продажів. Купити Кофеварка для кави по-східному КВ-5 за ціною 4542 грн

Шановні відвідувачі і постійні покупці! У нашому інтернет-магазині харчового обладнання ви можете замовити Кавоварка для кави по-східному КВ-5 і отримати товар з доставкою додому або в офіс. Для більшості товарів ви можете почитати відгуки, подивитися фото і відео товару, а також придбати аксесуари. За допомогою нашого каталогу або пошуку ви можете легко і швидко знайти і купити Кавоварка для кави по-східному КВ-5, ознайомитися з самої докладною інформацією про товар, порівняти його властивості з аналогами, дізнатися технічні характеристики і ціну. Наша цінова політика одна з найдемократичніших на ринку, ми прагнемо, щоб у всіх наших товарів була доступна ціна. Кавоварка для кави по-східному КВ-5 в нашому інтернет-магазині продається за ціною 4542 грн.

Кавоварка для кави по-східному КВ-5 доставляється швидко, акуратно і вчасно, з дотриманням правил транспортування і зберігання. Зв'язавшись з нашими менеджерами, ви можете замовити доставку товару за вказаною вами адресою у зручний для вас час. При бажанні ви можете отримати замовлення самостійно у нас в офісі. Кавоварка для кави по-східному КВ-5 може доставлятися по всій території України за допомогою оператора експрес-доставки «Нова пошта». Дана компанія надала спеціальний тариф нашим клієнтам для вантажів менш 100 кг всього в 1,65грн / кг (знижка складає майже 50% від звичайного тарифу для 5-6 зони). Доставку в межах Києва ми можемо здійснити власним транспортом при замовленні від 500грн. При замовленні на суму понад 10 000 грн доставка негабаритного вантажу до 2м.куб. безкоштовна!

Оплату Кавоварка для кави по-східному КВ-5 можна здійснити як готівкою (при доставці кур'єром по Києву, при покупці у нас в офісі, післяплатою) так і безготівковим способом (для фізичних осіб через банк, банківський переказ на карту або банківський рахунок, оплата картами Visa, MasterCard). На все обладнання, включаючи Кавоварка для кави по-східному КВ-5 гарантійний термін становить 12 місяців з дати продажу. У деяких випадках гарантійний термін може мати інше значення (від 3-х до 60-ти місяців).

Багаторічний досвід роботи і професіоналізм створили нам відмінну репутацію на ринку харчового обладнання України. Наша ціна 4542 грн і якість товару Кавоварка для кави по-східному КВ-5 Вас порадують! Вдалих покупок.

Як готується кава на піску?
Просто?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com