рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Топ-5 закусок з кабачками: покрокові рецепти

  1. Кабачкова закуска з сиром і помідором
  2. Рулетики з кабачків з беконом і соусом «Тартар»
  3. Капустяно-кабачковий закусочний пиріг
  4. Фаршировані човники з кабачків

На перший погляд може здатися, що недорогі і продаються буквально всюди кабачки - продукт суто для повсякденного вжитку, з якого можна готувати лише найпростіші, повсякденні страви що ні про які кулінарні шедеври не може бути й мови. Однак вмілі кулінари можуть приготувати з кабачків також святкові страви.

В основному це закуски: канапе, закусочні тортики, сотні варіантів рулетиков. Особливою популярністю холодні і гарячі закуски з кабачків користуються влітку, в самий розпал овочевого сезону. Ще б! Адже влітку зазвичай хочеться чогось легкого і некалорійного.

Пропонуємо вам 5 цікавих ідей для закусок. Ви можете приготувати їх на свій лад, змінивши на свій смак начинку або додавши ще якихось улюблених вами овочів. Готуйте з нами і насолоджуйтеся смаком!

Кабачкова закуска з сиром і помідором

Кабачкова закуска з сиром і помідором

Читай також: Мариновані кабачки з часником і базиліком

інгредієнти:

  • кабачок - 2 шт.
  • помідор - 1-2 шт.
  • плавлений сирок - 1 шт.
  • часник - 2 зубчики
  • сметана - 1 ст. л.
  • кріп
  • панірувальні сухарі
  • масло рослинне

Спосіб приготування: овочі вимийте, кабачки наріжте кружальцями завтовшки близько 5 мм, помідори наріжте невеликими шматочками.
Сирок натріть на тертці, вичавити часник, додайте дрібно порізаний кріп і сметану, перемішайте.
На гурток кабачка покладіть 0,5-1 ч. Л. сирної маси, потім шматочок помідора, ще трохи сирної маси і накрийте кружечком кабачка, трохи притисніть. У тарілку висипте панірувальні сухарі, кабачки обваляйте в сухарях з усіх боків.
На сковороді розігрійте олію і обсмажте кабачки з двох сторін. Готову закуску викладіть на серветку, щоб промокнути зайвий жир.

Рулетики з кабачків з беконом і соусом «Тартар»

Рулетики з кабачків з беконом і соусом «Тартар»

Читай також: Блюдо дня: Скьяччата з кабачків

інгредієнти:

  • кабачок - 1 шт.
  • бекон - 400 г
  • болгарський перець 1 шт.
  • сіль
  • Перець чорний
  • соус тартар

Спосіб приготування: кабачок помийте, обсушіть рушником, тонко наріжте скибочками уздовж. Кожен шматочок посоліть і поперчіть. Болгарський перець промийте, очистіть від зерен і наріжте брусочками. На кожну скибочку кабачка покладіть скибочку бекону, на більш широку сторону - брусочек перцю і щільно скрутіть рулетик, закріпивши шпажкою або зубочисткою. Викладіть на деко і поставте в розігріту до 220 ° С духовку на 25-30 хвилин. Якщо хочете щоб рулетики вийшли більш рум'яні, змастіть їх збитим яйцем. Подавайте з соусом тартар.

Капустяно-кабачковий закусочний пиріг

Капустяно-кабачковий закусочний пиріг

Читай також: Овочевий пиріг "Мексиканське сонце"

інгредієнти:

  • кабачок - 400 г
  • капуста - 400 г
  • яйце - 5 шт.
  • борошно - 5 ст. л.
  • сметана - 500 мл
  • сіль за смаком
  • часник за смаком
  • сир - 30- 50 г
  • масло рослинне

Спосіб приготування: кабачки натріть на великій тертці. Капусту наріжте. Змішайте кабачок і капусту, посоліть, додайте яйця. Перемішайте. Додайте борошно. Якщо раптом суміш здається сухуватою, почекайте пару хвилин - кабачки і капуста дадуть сік і суміш стане більш підходящою.
Смажте млинці на сковорідці з невеликою кількістю рослинного масла. Млинці повинні бути не товстими
Сметану змішайте з сіллю і часником. Промажьте млинці. Зверху посипте тертим сиром.

Фаршировані човники з кабачків

Фаршировані човники з кабачків

Читай також: Запечені кабачки "Човники" з сиром і зеленню

інгредієнти:

  • кабачок (великий) - 2 шт.
  • куряче філе - 600 г
  • помідор- 4 шт.
  • сир - 250 г
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • часник - 2 зубчики
  • кріп - 50 г

Спосіб приготування: кабачки очистіть від шкірки, розріжте навпіл і за допомогою ложки вийміть серцевину. Отримані «човники» викладіть на деко і відправте в розігріту духовку (180 ° С) на 20-25 хвилин.
Куряче філе наріжте на невеликі шматочки. Обсмажте філе на середньому вогні до готовності. Дрібно наріжте цибулю і помідори. Гасіть, помішуючи, помідори з цибулею, поки суміш не загусне (тобто впоратися значна кількість рідини). Наріжте зелень і видавіть через Часничниці зубчики часнику. Сир натріть на крупній тертці. Змішайте заправку для човників з кабачків (м'ясо, помідори з цибулею, зелень і часник і половиною тертого сиру). Суміш для фарширування викладіть в човники. Зверху посипте кабачки залишилася частиною тертого сиру. Надішліть розігріту духовку і млоїте до запікання сиру (5-10 хвилин).

кабачкові сендвічі

кабачкові сендвічі

Читай також: Кабачок, запечений з сиром і помідорами

інгредієнти:

  • кабачок - 1 шт.
  • швейцарський сир - 100 г
  • сирокопчена грудинка - 150 г
  • помідор - 2 шт.
  • рослинна олія

Спосіб приготування: грудинку наріжте тонкими шматочками, обсмажте на сухій сковороді мінімум 2 хвилини, перекладіть на тарілку. Помідори вимийте і наріжте кружальцями. Сир натріть на тертці.
Розігрійте духовку до 200 ° С. Деко накрийте листом пергаменту. Кабачок вимийте і, не знімаючи шкірки, наріжте уздовж пластинками завтовшки 1 см, потім кожну пластинку розріжте поперек, великий кабачок можна нарізати кружечками. Покладіть половину одержані шматочків на деко і присипте половиною тертого сиру. Зверху на кожен шматочок кабачка покладіть по шматочку грудинки і кухоль помідора. Накрийте залишилися шматочками кабачка. Посипте сиром і запікайте в духовці 7 хвилин.

Читай також: Консервуємо кабачки: 7 найцікавіших рецептів за версією Smak.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com