рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тістечко «Картопля» - 5 рецептів

  1. Тістечко «Картопля» - Рецепт №1
  2. Тістечко «Картопля» - Рецепт №2
  3. Тістечко «Картопля» - Рецепт №3
  4. Тістечко «Картопля» - Рецепт №4
  5. Тістечко «Картопля» - Рецепт №5
  6. Смачного!

Всіма улюблене тістечко «Картопля» - 5 варіантів приготування. Вибирайте будь-який, все гарні!

Вибирайте будь-який, все гарні

Тістечко «Картопля» - Рецепт №1

Інгредієнти (на 20 штук):

  • Сухарі ванільні - 500 г
  • Молоко згущене - 400 мл
  • Какао-порошок - 50 г
  • Вершкове масло - 200 г
  • Шоколад темний 70-80% какао - 100 г
  • Коньяк - 30 мл
  • Цитрусові цукати (за смаком) - 20 г

Спосіб приготування:

  1. Спочатку потрібно перемолоти сухарі в дрібну крихту. Це можна зробити за допомогою м'ясорубки або млини, головне щоб не залишилося неперемолотих шматочків.
  2. В окремій мисці перемішуємо банку згущеного молока з какао-порошком. Какао потрібно взяти 2 столові ложки з гіркою. Перетираємо до зникнення грудочок, додаємо вершкове масло, порізане на шматочки і ставимо на маленький вогонь (поки масло не розтане).
  3. Далі в мисці розтоплюємо на водяній бані плитку гіркого шоколаду. Для цього в каструлю наливаємо гарячу воду, в воду поміщаємо посудину з поламаним шоколадом і ставимо на вогонь, щоб вода постійно кипіла.
  4. З шоколадної маси додаємо до шоколадно-масляного крему половину, тобто 50 грам, а решта піде на прикрасу.
  5. В кінці підмішуємо в шоколадний крем дві столові ложки коньяку (для аромату).
  6. Тепер змішуємо сухарну крихту і шоколадний крем.
  7. В результаті вийде шоколадна крихта. Якщо «тісто» вийде сухим, додайте в нього трохи молока.
  8. Для формування картоплин краще спочатку формувати з тіста ковбаски, розрізати з на однакові шматочки і катати з них кульки або брусочки.
  9. Можна покласти всередину якусь начинку, найкраще щось з яскравим смаком. Як варіант, цитрусові цукати (на смак).
  10. Для прикраси нарізаємо всі ті ж цитрусові цукати дуже тоненькими смужками.
  11. Що залишився від приготування тіста шоколад ще раз підігріваємо до рідкого стану. Кожне тістечко обмазуємо зверху шоколадом і кладемо по два шматочки нарізаних цукатів.
  12. Тепер чекаємо коли шоколад застигне. Найсмачніше тістечка на наступний день, коли вони гарненько просочаться.

Тістечко «Картопля» - Рецепт №2

Складові:

  • 100 г вершкового масла;
  • 100 г згущеного молока;
  • 2 ст. л. коньяку або рому;
  • 2 ст. л. порошку какао;
  • 1 стакан молока;
  • 400 г пісочного або бісквітного печива.

Спосіб приготування:

Печиво перемолоти в блендері або м'ясорубці в крихту. Вершкове масло розтерти зі згущеним молоком, додати ром. Змішати размолотое печиво з отриманою масою і 1 ст.л. порошку какао.

Зліпити тістечка у вигляді картоплі і відправити в холодильник на годину. Готові тістечка посипати какао-порошком.

Тістечко «Картопля» - Рецепт №3

Складові:

  • заварний крем
  • 200 мл молока
  • 100 г масла
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 чайні ложки борошна
  • 1 яйце
  • ванілін
  • 300 г крихти від печива
  • 2 столові ложки какао
  • 50 г горіхів (за бажанням!)

Спосіб приготування:

Горіхи подрібнити або перемолоти на м'ясорубці, перемішати з крихтою. Додати какао.

Готуємо заварний крем:

Цукор борошно і ванілін залити невеликою кількістю молока (перемішати віночком, щоб не було грудочок!). Вбити яйце, перемішати. Решту молока влити в каструльку і нагріти.

Тоненькою цівкою вливаємо яєчно-молочну суміш в гаряче молоко, при постійному помішуванні, на мінімальному вогні! Молочна суміш швидко гусне! Додати масло і заважати до повного його розчинення. Зняти з вогню.

Поступово в гарячий крем всипаємо крихту. Формуємо тістечко. Готове тістечко обваляти в какао або в напої Несквик. Прикрасити за бажанням.

Тістечко «Картопля» - Рецепт №4

Складові:

  • 500 г крихт печива
  • 200 г вершкового масла
  • 200 г цукру
  • 2-4 ст. л. какао
  • 150-200 мл молока
  • Ванілін, кориця - до смаку

Спосіб приготування:

Печиво подрібнити в кухонному комбайні. До печива висипати какао, цукор, ванілін і корицю, перемішати. Розтопити вершкове масло, вилити до печива.

Молоко трохи підігріти і тонкої влити до печива. З тіста сформувати тістечко картопля з печива і прибрати в холодильник на кілька годин.

Тістечко «Картопля» - Рецепт №5

Інгредієнти (на 10 порцій):

Для бісквіта:

  • 3 яйця
  • 90 г цукру
  • 75 г борошна
  • 15 г крохмалю

Для крему:

  • 125 г вершкового масла
  • 65 г цукрової пудри (!)
  • 50 г згущеного молока
  • 1 ложка лікеру «Бейліс» (можна коньяку, рому)
  • Какао-порошок

Спосіб приготування:

Печемо бісквіт:

  1. Білки відділяємо від жовтків.
  2. Жовтки збиваємо з 2/3 цукру до білого крему.
  3. Білки збиваємо в піну, додаємо цукор, що залишився і збиваємо в міцну піну.
  4. Білки збиваємо з жовтками. Додаємо борошно, крохмаль і все акуратно перемішуємо.
  5. Тісто виливаємо на деко і випікаємо при температурі 200 градусів 12-15 хвилин.
  6. Готовий бісквіт потрібно добре остудити, а потім в блендері подрібнити в крихту.

Готуємо крем:

  1. Вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою в крем. Увага! Цукрову пудру не варто замінювати цукром, так як цукор не розчиниться.
  2. Потроху додаємо згущене молоко і продовжуємо збивати.
  3. Чуть-чуть крему залишаємо для прикраси.

Робимо тістечко «Картопля»:

  1. У миску викладаємо бісквітну крихту, зверху - крем, бейліс і все як слід перемішуємо.
  2. Формуємо тістечка, обвалюють в какао-порошку і зверху прикрашаємо кремом.
  3. Поставимо тістечко в холодильник і через годину-дві вже можна насолоджуватися чудовим смаком домашньої «картопельку».

Смачного!

джерело

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com