рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тірамісу класичний рецепт

  1. Тірамісу класичний рецепт:

Нарешті збулася моя солодка мрія, і я приготувала десерт Тірамісу в домашніх умовах.

Тірамісу, мабуть, один з найпопулярніших італійських десертів. Можна сказати, що разом з піцою і пастою, він є візитною карткою італійської кухні.

Класичний рецепт Тірамісу - це неодмінно печиво Савоярді, сир маскарпоне і чудовий кавово - шоколадний аромат. Цей ніжний повітряний десерт прийшов до нас з Італії і так і прижився тут, завдяки його численним шанувальникам.

Печаль тільки, що великий ризик «нарватися» на підробку. Мені пощастило, - тірамісу я вперше спробувала в одній популярній одеської піцерії, в ті щасливі часи, коли в ній «панував» італійський шеф-кухар.

Шалено смачний вишуканий італійський десерт готується без випічки, що надає йому особливу красу. Оригінальна такого назва в дослівному перекладі звучить так - «підбадьорити мене». Підбадьорити може як незабутній кавово - вершковий смак, так і ціна готового багатошарового десерту. Виходить він дійсно недешевим - печиво Савоярді і сир маскарпоне коштують досить дорого, але дивовижно смачний десерт цього заслуговує.

Якщо у вас є в наявності всі необхідні інгредієнти, то його приготування займе максимум 30 хвилин. Багато господині печуть печиво для десерту самі, а Маскарпоне замінюють різними аналогами. Все - таки, я вважаю за краще готувати справжній Тірамісу з основою з готового печива савоярді і сиру маскарпоне. Якщо у вас є в наявності всі необхідні інгредієнти, то його приготування займе максимум 30 хвилин Але якщо раптом у вас не виявиться потрібного інгредієнта, то поділюся з вами найбільш вдалими рецептами, якими можна замінити печиво і сир.

Справжній оригінальний сир і печиво обійдуться вам в супермаркеті близько 10 -12 доларів. Савоярді або «дамські пальчики» - пористе бісквітне печиво, приготоване особливим способом, яке використовують при приготуванні знаменитого італійського десерту. Справжній оригінальний сир і печиво обійдуться вам в супермаркеті близько 10 -12 доларів Розфасоване печиво в пачки по 400 грам і такий пачки вистачить на приготування двох пристойних порцій. Саме печиво зроблено у вигляді паличок і покрито глазур'ю, яка не дасть йому відразу ж розм'якнути. Для тих, хто хоче замінити печиво домашнім варіантом, наведу найбільш вдалий рецепт заміни.

  • Яйце - 3-4 штуки;
  • Цукор - 125 грам;
  • Борошно - 100 грам;
  • Крохмаль картопляний - 100 грам.

Відокремити білки і жовтки. Охолоджені білки збити в міцну піну з дрібкою солі. Додати 80 г цукру і збивати міксером хвилин 6. Жовтки збити з цукром, що залишився до білого міксером не менш 5 хвилин. Додати в жовтки спочатку третину білків і перемішати силіконової лопаткою, а потім і інші. До вийшла яєчної маси висипати частинами просіяні і змішані борошно з крохмалем. Тісто вийде як на густі оладки. Набрати тісто в кондитерський мішок і відкидають на деко з пергаментним папером. Печиво повинне мати форму «дамських пальчиків» приблизно 2см на 7 см. Присипте їх на деку трохи цукровою пудрою і випікайте при температурі 180 190 градусів хвилин 10, до рум'яного кольору. Готове печиво добре остудити і зберігати в скляній закритій банці.

Що стосується сиру, то не рекомендую заміняти його сиром, сметаною або іншими м'якими сирами. Це вже вийде новий десерт з новою назвою. Правда, маскарпоне з успіхом можна приготувати самостійно. Я, ось, скоро планую поділитися своїм досвідом приготування сиру в домашніх умовах, заодно дам рецепт приготування маскарпоне.

  • Сир маскарпоне - 250 грам;
  • Печиво Савоярді - 100 - 200 грам;
  • Яйце - 2 шт .;
  • Цукрова пудра - 50 грам;
  • Кава (250 мл води +3 ч.л. кави +2 ст.л. цукру); Кава варимо натуральний, якісний, Никанн розчинної !! 🙂
  • 2-3 ст. л лікеру «Амаретто» (можна замінити коньяком), якщо готуємо десерт для дітей, алкоголь виключаємо
  • Какао і шоколад для присипки.

Тірамісу класичний рецепт:

  1. Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтираємо до білого кольору з цукровою пудрою.
  2. Добре охолоджені білки збиваємо в міцну піну з дрібкою солі.
  3. Сир Маскарпоне розминаємо виделкою, змішуємо з жовтками і розтираємо до однорідності.
  4. Підмішуємо туди збиті в міцну піну білки.
  5. Цей багатошаровий десерт зазвичай роблять в плоских прозорих формах з бортиками, щоб печиво помістилося по всій довжині.
  6. Дно плоскої форми обмазати кремом і на нього викласти дуже щільно печиво, яке попередньо потрібно занурити на 2-3 секунди в суміш кави і лікеру. Вільний простір між печивом, якщо таке трапиться, заповніть шматочками придатними за розміром.
  7. Зверху викладіть крем товстим шаром і покладіть знову ряд з печивом.
  8. Верхній шар повинен бути знову з крему. Десерт повинен постояти в холодильнику ніч.
  9. Посипати верх Тірамісу краще перед подачею на стіл. Через дрібне ситечко насипте рівномірно какао. Його можна змішати з невеликою кількістю цукрової пудри (це більше підійде для дитячого варіанту) При бажанні, можна на какао потерти трохи шоколаду.
  10. Через те, що цей десерт практично неможливо розрізати завдяки його ніжною структурі, багато хто готує його порційно - в келихах або порціонної скляному посуді.

Ось такий він, класичний рецепт Тірамісу. Він прикрасить будь-який святковий стіл, а також набагато поліпшить ваш настрій 🙂

Як завжди, хочу побажати - готуйте із задоволенням, підписуйтесь на оновлення блогу і приходьте до нас за новими смачними рецептами.

А підписатися на нові статті можна тут = >> хочу підписатися

Подивитися всі рецепти

На головну

Завантаження ...

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com