рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на рубінове весілля батькам. Ідеї ​​крім рубінів

  1. Все для комфортного уїк енду
  2. Пам'ятні подарунки на рубінове весілля
  3. Подарунки для здоров'я

Прийнято відзначати в день, коли пара прожила разом рівно 40 років з дня одруження

Прийнято відзначати в день, коли пара прожила разом рівно 40 років з дня одруження. Всі ці 40 років в горі, і в радості, крізь вогонь, воду і мідні труби. Відносини, які збережені до рубінового весілля, дуже цінні. Що ж можна подарувати на рубінове весілля батькам?

Вік винуватців торжества вже солідний, тому не кожен подарунок підійде. І, тим не менш, подарунки все ж можна вибрати, щоб не один, а щось на свій розсуд з цілого ряду речей.

Але дуже важливим буде не забувати про смаки та вподобання батьків Але дуже важливим буде не забувати про смаки та вподобання батьків. Врахуйте також і вікову категорію батьків, адже зазвичай рубінове весілля буває у людей віку 60-70 років, що означає, що 90% того, що їм потрібно, це затишок і спокій.

Хоча є й такі ювіляри, які навіть в цьому віці енергійні і рухливі, і не люблять, щоб їх намагалися «одомашнювати» затишними подарунками.

Вибір подарунків на рубінове весілля для любителів комфорту набагато спрощує ваш пошук, так як таких подарунків досить багато. Але і в другому випадку можна вибрати досить багато подарунків на рубінову весіль у більш енергійним батькам.

Зазвичай в святково прикрашеному приміщенні для проведення торжества на честь рубінового весілля використовують червоні відтінки, щоб підкреслити тематику торжества.

Відмінним, а головне - недорогим прикрасою стануть червоні повітряні кулі.

Вельми доречні будуть і інші подарунки на рубінове весілля, такі як:

  • Намиста із натуральних рубінів, різні намиста і кільця, а також сережки, кулони, браслети з цим каменем. Якщо фінанси не дозволяють розщедритися, можна подарувати прикраси з використанням штучного каменю, так би мовити, більш бюджетний варіант;
  • Шкатулка для різних дрібниць, прикрашена штучними рубінами або зроблена з дерева червоного кольору;
  • У червоно-рубінових відтінках кавовий / чайний / столовий сервіз;
  • Теплі ковдри з вовни верблюда або овечки, пара подушок з несинтетичних наповнювачем, комплект постільної білизни в рубінових відтінках;
  • Штори відтінку вишні стануть ідеальним подарунком на рубінове весілля;
  • Набір «скатертину + серветки» в червоних відтінках;
  • Пара банних рушників «для нього» і «для неї»;
  • Домашні тапки з натуральної овчинки бордового кольору;
  • Келихи і свічники з рубінового скла;
  • Набір столових приборів з ручками червоного кольору;
  • Кавоварка, мультиварка, витяжка, пароварка, електром'ясорубка, електрочайник або комплект посуду стануть шикарним подарунком на рубінове весілля батькам.

Все для комфортного уїк енду

Якщо ж трохи відволіктися від основної символіки свята, особливо якщо ви не знаєте, які ще подарунки дарують на рубінове весілля , Від можна вибрати величезна кількість подарунків для активного відпочинку.

Людям, які віддають перевагу практичним речам, можна подарувати масу корисних пристосувань, тим самим порадувавши їх.

  • Набір для пікніка. Для щасливих володарів власних дач справжнім і приємним сюрпризом такий подарунок на рубінове весілля, як набір всілякої посуду для пікніка, новенький мангал або прилад для приготування барбекю, складаний парасолю або намет з гойдалок, гамак, крісло-качалка;
  • Пам'ятні подарунки. Відмінним подарунком для вручення на рубіновим весіллі стане фото / відеокамера, невеликий плоский телевізор на кухню, електронна книга;
  • Вельми корисними виявляться ті прилади, що значно полегшать життя ювілярам. Це можуть бути отпариватель, іонізатор для повітря, праска, робот-пилосос;
  • Подарунки для інтер'єру. Для квартири підійдуть такі подарунки на рубінове весілля: пуф, комод, журнальний столик, торшер, настінний світильник або сушка для білизни;
  • Якщо винуватці торжества просто обожнюють займатися розведенням квітів, то хорошим подарунком стане квітка з червоними бутонами, припустимо гібіскус, бегонія, азалія, бальзамін.

Пам'ятні подарунки на рубінове весілля

Якщо ви все ще не визначилися, що можна подарувати на рубінове весілля, то подаруйте щось неординарне Якщо ви все ще не визначилися, що можна подарувати на рубінове весілля, то подаруйте щось неординарне.

Наприклад, до такої категорії подарунків можна віднести годинник з вітальними словами, нанесеними гравіюванням.

Для тих, хто не проти за святом трохи випити, можна подарувати красиву підставку для напоїв і доповнити подарунок марочним вином.

А подвійний парасольку червоного кольору стане мега крутим подарунком, який буде нагадувати парі про їхню любов і прожитих разом роках.

Подарунки для здоров'я

Подарунки, зроблені своїми руками

Люди, які прожили разом 40 років, знають ціну подарункам, зроблені своїми руками.

Тим більше, якщо ви не знаєте що подарувати на рубінове весілля крім рубінів, ви зможете урізноманітнити всю гущу подарунків своїм, ексклюзивним подарунком, зробленим своїми рукам Тим більше, якщо ви не знаєте що подарувати на рубінове весілля крім рубінів, ви зможете урізноманітнити всю гущу подарунків своїм, ексклюзивним подарунком, зробленим своїми рукам.

Подарунок можна виконати власноруч, а можна замовити і досвідченому майстрові.

Найчастіше батьки отримують в подарунок на рубінове весілля звання «Кращої бабусі» і «Самого клейового дідуся». А можна виконати наступне: зв'язати на спицях ляльок - жениха і наречену - «молодих» 40 років тому.

Такий подарунок приведе їх в повний захват, хоча не менш приємним подарунком стане вишита картина, на якій буде фото винуватців торжества. До слова, для прискорення процесу, вишити можна і на машинці.

Важливо: до кожного подарунку на рубінове весілля потрібно обов'язково зробити доповнення у вигляді красивого букета червоних троянд, тюльпанів або орхідей. Символічними подарунками стануть і ті, що будуть упаковані в червоний папір або коробочок.

В якості додаткових подарунків можуть виступати і страви з переважанням червоного кольору:

Поява прекрасного торта має бути головною кульмінацією вечора.

40 в шлюбі - це дуже багато. За плечима ювілярів безліч доленосних рішень і накопичений роками досвід.

Все це заслуговує максимально правильний вибір подарунка на рубінове весілля.

Вирішити таку задачу допоможе ваше знання смаків і уподобань ваших батьків і творчий підхід при виборі подарунка.

Переглянули 1 841

ТОП 5 перевірених подарункових магазинів в Росії-Вибирай!

Що ж можна подарувати на рубінове весілля батькам?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com