рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подарунок на річницю весілля

  1. статті Опубліковано: 01.09.2018 Подарунок на першу річницю весілля.Стеців або марлева річниця весілля....
  2. Варіанти оригінальних подарунків на річницю весілля
  3. Ідеї ​​для виробів з тканини
  4. Варіанти виробів з ниток гачком і спицями
  5. Подарунки своїми руками з глини, солоного тіста
  6. Варіанти із сувенірами та подарунками з дерева
  7. Подарунки з паперу та картону на річницю шлюбу
  8. Подарунки своїми руками в формі серця
  9. Букети з солодощів і цукерок для ювілярів
  10. Новини

статті

Опубліковано: 01.09.2018

Подарунок на першу річницю весілляПодарунок на першу річницю весілля.Стеців або марлева річниця весілля.

Річниця весілля - дивовижне за важливістю і урочистості подія, яке обов'язково потрібно відзначати з родиною або друзями. На будь-який ювілей шлюбу прийнято запрошувати гостей, накривати стіл, готувати святкову програму. Родичі та гості обов'язково повинні вручити чоловікам подарунок на річницю, вимовити привітання та приємні слова. Особливо приємно ювілярам буде, якщо сюрприз виготовлений своїми руками з усім старанням і майстерністю спеціально до їх свята.



Вимоги до подарунків на річницю шлюбу

Подарунки на річницю весілля потрібно робити дуже ретельно, адже кожен презент повинен нагадувати чоловікам про значне ювілеї спільного життя, кількості прожитих разом років. Можна зробити оригінальний сюрприз своїми руками самостійно, попросити допомоги у знайомих досвідчених майстринь. Вибір матеріалів для творчості величезний: дерево, тканину, метал, папір, картон, гілки, квіти та інше.


DIY ПОДАРУНКИ БЛИЗЬКИМ l СВОЇМИ РУКАМИ

Ось кілька рекомендацій по виготовленню сувенір подружжю:

щоб оригінальні саморобні подарунки на річницю радували подружжя своєю красою, до справи потрібно підходити відповідально, намагаючись опрацьовувати кожну дрібну деталь; на ювілей шлюбу можна дарувати будь-які сувеніри, зроблені своїми руками і відповідною тематикою назвою торжества; ідеї для творчості можна пошукати в журналах, інтернеті, у знайомих майстринь; велику увагу слід приділяти оформленню, упаковці, бантами, прикрасам; бажано знати переваги подружжя, їх захоплення та інтереси, щоб виготовити цікавий сюрприз.

щоб оригінальні саморобні подарунки на річницю радували подружжя своєю красою, до справи потрібно підходити відповідально, намагаючись опрацьовувати кожну дрібну деталь;  на ювілей шлюбу можна дарувати будь-які сувеніри, зроблені своїми руками і відповідною тематикою назвою торжества;  ідеї для творчості можна пошукати в журналах, інтернеті, у знайомих майстринь;  велику увагу слід приділяти оформленню, упаковці, бантами, прикрасам;  бажано знати переваги подружжя, їх захоплення та інтереси, щоб виготовити цікавий сюрприз


Квест для дружини на річницю весілля 6 років

Варіанти оригінальних подарунків на річницю весілля

Тим, хто давно займається творчістю, вміє шити, в'язати або майструвати сувеніри, не важко виготовити оригінальні подарунки подружжю на річницю їхнього весілля. У будь-якому господарському, сувенірному магазині зараз без праці можна придбати різноманітні тканини, деталі, дерев'яні рейки, набори для самодіяльної творчості. Із задоволенням подружжя візьмуть подарунки з бісеру, глини, цукерок, фетру, самоклеящейся паперу.

Ось приклади того, що можна зробити своїми руками і подарувати ювілярам на весільне торжество:

м'які диванні подушки, валики; пледи або ковдри, зшиті в техніці клаптикового шиття; прихватки, рушники, фіранки на кухню; рамки для фото, фотоальбоми; картини з монет, кавових зерен, ниток, тканини; м'які іграшки, коти тильди; власноруч намальована картина, портрет; фігурки з солоного тіста, глини, пластику; в'язані светри, шарфи, рукавиці; килимки для підлоги; підвісні кашпо, пов'язані в техніці макраме; топиарий з зерен, паперу, штучних квітів.

м'які диванні подушки, валики;  пледи або ковдри, зшиті в техніці клаптикового шиття;  прихватки, рушники, фіранки на кухню;  рамки для фото, фотоальбоми;  картини з монет, кавових зерен, ниток, тканини;  м'які іграшки, коти тильди;  власноруч намальована картина, портрет;  фігурки з солоного тіста, глини, пластику;  в'язані светри, шарфи, рукавиці;  килимки для підлоги;  підвісні кашпо, пов'язані в техніці макраме;  топиарий з зерен, паперу, штучних квітів

Ідеї ​​для виробів з тканини

Різноманітність тканин, текстур і забарвлень дозволяє виготовити оригінальний подарунок на річницю весілля своїми руками за невеликий період часу. На ювілей шлюбу можна змайструвати подружжю дивовижні іграшки, подушки, кухонне приладдя, зробивши приємний або корисний сюрприз.

Залежно від ступеня майстерності, наявних навичок і умінь можна змайструвати своїми руками такі подарунки на річницю шлюбу:

подушки з малюнками або вишивкою, прикрашені тасьмою, мереживом, квітами або шнурками по кутах; клаптеві ковдри, пледи, накидки на крісла; накидки із щільної тканини на табуретки, стільці; кухонні прихватки, рушники, грілки на чайник; веселі ситцеві фіранки для кухні, балкона, веранди; м'які набивні іграшки, тильди, сувенірчики; фартухи, прикрашені воланами або тасьмою; скатертини; одяг малюкам; яскраві сувенірні вироби з використанням інших матеріалів.

подушки з малюнками або вишивкою, прикрашені тасьмою, мереживом, квітами або шнурками по кутах;  клаптеві ковдри, пледи, накидки на крісла;  накидки із щільної тканини на табуретки, стільці;  кухонні прихватки, рушники, грілки на чайник;  веселі ситцеві фіранки для кухні, балкона, веранди;  м'які набивні іграшки, тильди, сувенірчики;  фартухи, прикрашені воланами або тасьмою;  скатертини;  одяг малюкам;  яскраві сувенірні вироби з використанням інших матеріалів

Ідеї ​​можна продовжувати до нескінченності, адже у кожної майстрині є свої задумки і улюблені речі, які виходять найкраще. Сюрприз на ювілей весілля можна доповнити листівкою, солодощами, красивою упаковкою і поздоровленням.

Сюрприз на ювілей весілля можна доповнити листівкою, солодощами, красивою упаковкою і поздоровленням

Варіанти виробів з ниток гачком і спицями

Тим, хто вміє в'язати спицями або гачком, не потрібно довго придумувати, що подарувати на річницю весілля. Ідеї ​​сувенірів таким майстриням приходять в голову самі, особливо якщо фантазія багата, а вміння хороші. Потрібно лише купити нитки потрібних кольорів, підібрати схеми або придумати візерунок самостійно.

Своїми руками з ниток можна зв'язати наступні сувеніри та речі:

светри, шкарпетки, шарфи, рукавиці; ажурні серветки, скатертини, покривала; панами, берети, комірці; м'які іграшки; в'язані квіти з дротяними стеблами; дитячий одяг, жилети, кардигани; домашні капці; в'язані різнокольорові сувеніри; брелоки, чохли для телефонів, обідки для волосся, шпильки.

светри, шкарпетки, шарфи, рукавиці;  ажурні серветки, скатертини, покривала;  панами, берети, комірці;  м'які іграшки;  в'язані квіти з дротяними стеблами;  дитячий одяг, жилети, кардигани;  домашні капці;  в'язані різнокольорові сувеніри;  брелоки, чохли для телефонів, обідки для волосся, шпильки

Подарунки своїми руками з глини, солоного тіста

У тих, хто вміє ліпити глиняні іграшки, робити панно і картини з солоного тіста, питань, що подарувати на річницю весілля, як правило, не виникає. Можна піднести подружжю сюрприз у вигляді дзвіночків, фігурок або красивих сувенірів. Готові вироби попередньо висушуються, покриваються ґрунтовкою, розмальовують різними кольорами.

Варіантів таких подарунків своїми руками на ювілей весілля можна придумати багато. Найчастіше подружжю дарують:

різноманітні за формою і розміром дзвіночки, прикрашені бантиком зі стрічок; парні фігурки ведмежат, котів, собачок, лебедів, молодят, самих ювілярів; веселі панно із зображенням картин із сімейного життя; картини з солоного тіста з різними сюжетами; глиняні горщики, тарілки або прикраси для кухні; підвіски, підставки під гаряче.

різноманітні за формою і розміром дзвіночки, прикрашені бантиком зі стрічок;  парні фігурки ведмежат, котів, собачок, лебедів, молодят, самих ювілярів;  веселі панно із зображенням картин із сімейного життя;  картини з солоного тіста з різними сюжетами;  глиняні горщики, тарілки або прикраси для кухні;  підвіски, підставки під гаряче

Для декору сувенірів можна використовувати відрізки тканини, солом'яні тарілки або підноси, дерев'яні рамки, мішковину. Готові фігурки бажано покрити лаком для довговічності і блиску, прикрасити ювілейним написом.

Готові фігурки бажано покрити лаком для довговічності і блиску, прикрасити ювілейним написом

Варіанти із сувенірами та подарунками з дерева

Багато чоловіків із задоволенням майструють різні вироби з дерев'яних дощок, рейок, пеньків і товстих гілок. Жінкам залишається тільки покрити з лаком, намалювати гарний візерунок, доповнити декором або прикрасами. Якщо серед запрошених на ювілей весілля є такі майстри, вони обов'язково зроблять подружжю оригінальний сюрприз своїми руками з цього природного матеріалу.

З дерева можна зробити будь-який оригінальний або потрібний в господарстві подарунок на річницю весілля:

різьблені або розфарбовані вручну обробні дошки; набори для кухні, що складаються з дощок, маточки, лопатки; кухонні табуретки; сільнички, підставки під гаряче, дерев'яні ложки; різьблені шкатулки; садову або балконні меблі; фігурки, що зображують подружжя, молодят або тварин; сувеніри та милі серцю речі; фоторамки, рами для картин; свічники, предмети декору; шафки, столи, полиці, тумбочки.

різьблені або розфарбовані вручну обробні дошки;  набори для кухні, що складаються з дощок, маточки, лопатки;  кухонні табуретки;  сільнички, підставки під гаряче, дерев'яні ложки;  різьблені шкатулки;  садову або балконні меблі;  фігурки, що зображують подружжя, молодят або тварин;  сувеніри та милі серцю речі;  фоторамки, рами для картин;  свічники, предмети декору;  шафки, столи, полиці, тумбочки

Дуже красиво на дерев'яних виробах виглядає вигадлива різьблення, випалені візерунки, малюнки фарбою. Будь-яку річ потрібно обов'язково покрити кольоровим або прозорим лаком, прикрасити пам'ятним написом. Такий умілий сюрприз на ювілей спільного життя не залишить байдужим нікого, збережеться на довгі роки.

Такий умілий сюрприз на ювілей спільного життя не залишить байдужим нікого, збережеться на довгі роки

Подарунки з паперу та картону на річницю шлюбу

Багато хто здивується, але зі звичайного паперу, картону або самоклейки можна зробити чудові сувеніри, барвисті вироби або оригінальні шкатулки. Потрібно лише трохи фантазії, майстерності і терпіння, щоб змайструвати своїми руками чудовий сюрприз на ювілей спільного життя.

Ось найпопулярніші ідеї, що можна виготовити для подружжя на річницю їхнього весілля з простої або пакувального паперу, щільного картону, упаковок:

об'ємні букви, гірлянди, ліхтарики для прикраси квартири, залу на ювілей шлюбу; яскраві квіткові букети; всілякі листівки; колажі з фото; плакати і вітальні газети; паперові торти, фігурки; сюрприз у вигляді конфетті з саморобною хлопавки; лебеді, квіти, вази в техніці орігамі; шкатулки, коробки для дрібниці, органайзери з картонних упаковок, обклеєних тканиною або самоклейкой.

об'ємні букви, гірлянди, ліхтарики для прикраси квартири, залу на ювілей шлюбу;  яскраві квіткові букети;  всілякі листівки;  колажі з фото;  плакати і вітальні газети;  паперові торти, фігурки;  сюрприз у вигляді конфетті з саморобною хлопавки;  лебеді, квіти, вази в техніці орігамі;  шкатулки, коробки для дрібниці, органайзери з картонних упаковок, обклеєних тканиною або самоклейкой

Подарунки своїми руками в формі серця

Символічним і незабутнім буде презент, виготовлений своїми руками у вигляді червоного, рожевого або різнобарвного серця з найрізноманітніших матеріалів. Такий сюрприз буде символізувати безперервну любов, серцеву прихильність пари. Можна випиляти його з дерева, зшити, зв'язати, оформити буквами або солодощами.

На ювілей шлюбу можна зробити подружжю такі сувеніри у вигляді величезного або маленького серця:

пурпурову, червоне або рожеве подушку; кавове дерево, паперовий топиарий; фоторамку або підставку під гаряче; серветку, в'язану іграшку; тканинний сувенір; букетик або сувенірчик з бісеру.

пурпурову, червоне або рожеве подушку;  кавове дерево, паперовий топиарий;  фоторамку або підставку під гаряче;  серветку, в'язану іграшку;  тканинний сувенір;  букетик або сувенірчик з бісеру

Багато майстрині шиють іграшки, прихватки в формі серця, клеять вироби з вовни. Оригінально виглядають в'язані, тканинні сердечка, підвіски або настінні прикраси.

Оригінально виглядають в'язані, тканинні сердечка, підвіски або настінні прикраси

Букети з солодощів і цукерок для ювілярів

Останнім часом популярним захопленням у багатьох майстринь стало виготовлення подарунків, букетів або шикарних солодких композицій з різних цукерок, льодяників, шоколадок. Такий презент можна оформити у вигляді кулі, коробки з сюрпризом, квітів або навіть машини, кораблика, серця.

В залежності від уподобань подружжя можна купити карамель або шоколадні цукерки, оригінально прикрасити їх блискучою, гофрованим папером, декором, стрічками. Чим більше досвіду у виготовленні такого сувеніру, тим красивіше вийде готова композиція.

Будь-сюрприз своїми руками слід дарувати з поздоровленням, підготувавши його заздалегідь. Обов'язково потрібно красиво упакувати або оформити подарунок, зробити при можливості вітальну напис. Навіть найпростіший сувенір буде виглядати красивим, якщо робити його з душею, старанням і майстерністю.

Новини

Ширококутний об'єктив для iphone 5

Хоч як би критикували всі характеристики і особливості смартфона американського виробника, все одно він до сих пір залишається одним з найпопулярніших і затребуваних у користувачів по всьому світу.

цифрове піаніно цифрове піаніно

Для музикування сьогодні використовуються різні інструменти, в тому числі і сучасні, електронні. Але, на жаль, інструменти розбудовуються і іноді ламаються. Вони можуть навіть просто втрачати свій привабливий
Плоско вальгусная стопа масаж Для музикування сьогодні використовуються різні інструменти, в тому числі і сучасні, електронні Плоскостопість у клінічній практиці розглядається, як випрямлення поздовжнього зводу стопи, внаслідок чого спостерігається значне посилення навантаження на її внутрішній край. Дана патологія, що виникла
Кредит онлайн на карту в Україні У житті часто виникають ситуації, коли терміново потрібна певна сума грошей, а до зарплати залишається ще кілька тижнів. Зіткнувшись з такою ситуацією, перше, що спадає на думку - взяти грошей в
Борщ в мультиварці Багато впевнені в тому, що приготувати справжній смачний, наваристий борщ з буряком в мультиварці неможливо. Посилаються на те, що перед тим, як зварити це блюдо, потрібно готувати заправку на сковороді,
Заміські ресторани Києва У Києві вибір відповідних красивих закладів для весільного банкету величезний. У ресторанному святкуванні весілля багато плюсів. Це, по-перше, гарне і приготоване професіоналами місце, гарне обслуговування
Варення з абрикосів Абрикосові дерева були виведені в Південно-Східній Азії і незабаром поширилися у багатьох країнах. Особливо популярно це рослина була в Вірменії, можливо, тому по латині абрикос називається Prúnus
Компот з абрикосів Тепер варимо компот з абрикосів, попередньо підготувавши літрову стерилізовану і суху банку: 1. Плоди промити, вийняти кісточку і добре обсушити; 2. Щоб абрикосовий компот був ніжніше, краще
У кафе-ресторані House mafia Зараз московські японські ресторани - це не елементарне приміщення, де можна провести вечерю або відсвяткувати зустріч, побачення, якесь торжество. Для більшості з нас італійський ресторан доводиться
Купити гірський велосипед Перший час велосипеди виконують потрійну функцію: використання в якості розваги, як спортивний інвентар і повсякденне використання. На початку 19 століття велосипед виступав як вантажне засіб,

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com