рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Льняна весілля: традиції, ідеї та поради. + Фото

  1. Варіації в назві 4-річного ювілею
  2. Традиції лляної весілля
  3. Як відзначити лляну весілля?
  4. Що дарують на лляну весілля?
  5. Привітання з лляним весіллям

Льняна весілля - це назва дати, яку святкують по події 4-х років подружнього життя

Льняна весілля - це назва дати, яку святкують по події 4-х років подружнього життя. За російськими стандартами (точніше, назв весіль), в цей рік саме льон стає символом річниці. Як писав Тютчев, «умом Россию не понять». Але давайте подивимося, чому саме льон став символом на 4-ту річницю.


Ось кілька логічно обґрунтованих пояснень:

  1. Символ в ідеї льону вибрали не просто так: вироби, створені з нього, вже досить міцні, а чудовий візерунок переплетення ниток символізує утворилася вже красу відносин подружжя.
  2. У народі говорили (та й в сонник Міллера ви знайдете таке ж пояснення), що льон - це перш за все, достаток. Матеріальне процвітання залежало не тільки від кількості страв на обід, а й одягу: не кожна сім'я могла дозволити собі льняне, тільки заможні. Назва ж весілля як би говорить про те, що в цій сім'ї все повинно бути добре і безбідно.

Варіації в назві 4-річного ювілею

  • З північного заходу до нас прийшла традиція називати лляну весілля воскової.

Адже віск, який розігріли - матеріал дуже добре піддається зовнішнім факторам, він дуже пластичний Адже віск, який розігріли - матеріал дуже добре піддається зовнішнім факторам, він дуже пластичний. Саме віск є символом впливу подружжя один на одного.

В процесі "притирок" їх характери будуть плавитися і приймати потрібну форму для подальшого комфортного існування в сім'ї.

  • У Німеччині ж цю річницю називають бурштинової.
  • Нідерланди чомусь вирішили назвати 4 роки, прожиті разом шовкової весіллям.

Традиції лляної весілля

  • Найпершою, і мабуть, важливою традицією було "накриття чоловіка".

Це робилося таким чином: в день цього весілля молода вставала рано вранці, потихеньку, щоб не розбудити чоловіка стягувала з нього ковдру і вкривала улюбленого «полотном щастя» Це робилося таким чином: в день цього весілля молода вставала рано вранці, потихеньку, щоб не розбудити чоловіка стягувала з нього ковдру і вкривала улюбленого «полотном щастя».

Вельми неординарну назву, чи не так? До слова, дівчина повинна була не просто придбати його, а ткати це полотно з перших днів заміжжя

Але в ті моменти, коли улюблений робив їй приємне або вона була щаслива.

Так, по довжині полотна можна було перевірити, чи щасливі подружжя у шлюбі. Якщо полотна було багато, і їх було вдосталь без натяжки накрити сплячого чоловіка, то все в порядку, якщо немає - це був тривожний дзвіночок.

В такому випадку чоловікові потрібно було задуматися і виправити помилки.

  • Є невелика варіація на тему «полотна щастя». Правда зараз доведеться зробити інтерпретацію, так як в нинішніх умовах відобразити стародавній звичай буде досить-таки складно. Раніше брався ткацький верстат і на натягнутій тканини вишивалися візерунки і квіти.

Зараз можна просто купити лляну простирадло улюбленого кольору і вишивати на ній ті ж візерунки або квіти, що вам до душі Зараз можна просто купити лляну простирадло улюбленого кольору і вишивати на ній ті ж візерунки або квіти, що вам до душі.

Скільки вам було надано знаків уваги і подаровано щасливих моментів - стільки і квітів.

За підсумком, турботливий чоловік отримував шедевральную простирадло, а горе-чоловік - незрозуміло що.

  • Вітаючи молоду з лляним весіллям, хресний дарував їй скриню для всякого добра або прядку, хрещена - лляні вироби для домашнього вжитку (рушники, скатертини) або плед.
  • Як в перший день весілля вас посипали рисом і грошима, так і в день лляної весілля гості повинні обсипати вас лляними насінням і льодяниками.
  • Під час самого свята молодих садили на стільці і заплутували і ноги з руками мотузками. Якщо молоді не могли звільнитися самостійно, то це було доброю прикметою, так як це було символом великої любові і міцності відносин.

Як відзначити лляну весілля?

  • Це не такий вже великий свято, тому якщо в меню будуть входити страви з повсякденної кухні, нічого страшного не буде. Салати, картопелька і трохи міцних напоїв - хіба погано для виключно сімейних посиденьок?
  • На весіллі повинні бути обов'язково батьки молодих і хресні.

Що дарують на лляну весілля?

Привітання з лляним весіллям

Привітати пару з лляним весіллям не так вже й складно. Головне, дотримуватися основних правил і додати в ці привітання гумору.

  1. Спочатку привітає молодих повинні батьки.
  2. Друзі, вітаючи пару, можуть придумати або на крайній випадок знайти в Інтернеті побажання і афоризми по темі в формі рими.
  3. Вітати в невимушеній формі, сміючись і моря жарти буде доречно тоді і тільки тоді, коли всі гості освоїлися і стали вести себе більш розкуто.

І не забудьте про запальні конкурси!

Що дарують на лляну весілля?
Вельми неординарну назву, чи не так?
Як відзначити лляну весілля?
Салати, картопелька і трохи міцних напоїв - хіба погано для виключно сімейних посиденьок?
Що дарують на лляну весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com