рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кілька прикольних сценок-поздоровлень з весіллям

  1. Дамомобіль
  2. Газета «Російські сенсації»
  3. Зоряні поздоровлення

Перше, про що думає більшість запрошених на весілля людей, - це те, що ж подарувати молодятам Перше, про що думає більшість запрошених на весілля людей, - це те, що ж подарувати молодятам. Після того як вибір їх зупиняється на певній речі або деякої грошової суми, виникає інше питання: яким чином вручити подарунок так, щоб це не виглядало банально. Звичайно, можна придбати красиву листівку, придумати ємний і виразний тост . Однак набагато оригинальней і прикольний буде виглядати сценка-привітання. Ось кілька варіантів.
[Geoadvert]

Дамомобіль

Для цієї сценки будуть потрібні дві людини. Для неї також необхідно заздалегідь придбати іграшкову машинку. Бажано, щоб дверцята або багажник її відкривалися, і туди можна було б покласти подарункові гроші.

Розігрувати міні-виставу перед молодятами та гостями будуть дві людини: конструктор-розробник і кореспондент місцевої газети.

На початку до подружній парі виходить кореспондент. Кореспондент: Доброго дня, а що ви тут робите? Я взагалі-то столик тут замовляв. У мене найважливіша зустріч з конструктором-розробником, який був волею доль звільнений з заводу ВАЗ і тепер відкрив своє виробництво. Ах, у вас весілля? Ну й добре, ви нам не заважаєте. Тільки не галасуйте, будь ласка. Входить конструктор в білому халаті і величезних окулярах. Волосся його скуйовджене. Для цих цілей можна придбати в одному з магазинів спеціальний перуку. Кореспондент: Доброго дня, шановний Ілля Сергійович! Я вже дуже давно вас чекаю. Не звертайте на цих людей уваги. Це всього лише ваші шанувальники. І їм вже не терпиться вперше побачити презентацію нового транспортного засобу, який зробить прорив в історії. На початку до подружній парі виходить кореспондент Конструктор: Доброго дня, шановний. Радий, дуже радий. І шанувальникам радий. Так. Довгі чотири ... дня пішли у мене на розробку моєї ластівки. Машина-мрія! Одного разу побачивши її, ви забудете про те, що є інші транспортні засоби. Ви взагалі про все забудете. Я ось після того, як її доробив, забув навіть, де живу. Хоча ні, ні, це не через машини було. Це ми з механіками відзначали добре. Кореспондент: Ну, так, може, ви вже покажете нам свою ластівку? Конструктор: Не поспішайте, шановний. Для початку я повинен описати її основні технічні характеристики. Отже, панове, оскільки ні Е-мобіль, ні Е-мобіль підкорити нікого не змогли, я представляю вам інноваційний винахід - Дамомобіль. Основні переваги машини-мрії:

  • Дзеркало заднього огляду спочатку знаходиться в одному положенні - такому, щоб ви, дорогі жінки, могли спокійно поправляти макіяж.
  • Замість прикурювача - тримач для губної помади і туші.
  • Багажник обладнаний полицями і вішалками для зберігання одягу.
  • У комплекті йде магнітола з внутрішньою пам'яттю, забитої піснями Стаса Михайлова, Діми Білана. При прослуховуванні через кожні три композиції буде грати «О боже, який чоловік».
  • У бачок омивача заправлені духи «Шанель №5».
  • Базова комплектація має колір хамелеон. Він автоматично змінюється під колір сукні, туфель або сумочки.
  • Вбудований навігатор ні чорта не знає дороги, але в разі необхідності він подає звукові сигнали: «Блін, куди їхати-то?», «Ой, та подумаєш, цегла, тут ГИБДД ніколи не буває».
  • Автозавод реагує на звукові команди «Блін, ну що ж ти не заводишся» і «Мила, ну будь ласка, ми на розпродаж не встигнемо».

Кореспондент: Яка чудова модель, а чи є у неї недоліки? Конструктор: На жаль, так. Є один. Але він зовсім невеликий. У даній моделі є абсолютно все, але в ній, як і в сумці справжньої жінки, ні хрена не знайдеш! Почесне право першого випробувати нову модель авто надається нашою чудовою нареченій. Користуйтеся, не перевищуйте швидкість і стежте за дорогою. Кореспондент: Яка чудова модель, а чи є у неї недоліки Конструктор дістає з кишені іграшкову машинку білого кольору і вручає нареченій. Конструктор: Ось, дивіться, вона вже змінила колір під ваше плаття!

Газета «Російські сенсації»

Для проведення цієї прикольною сценки привітання з весіллям будуть потрібні два журналіста. Їм необхідно буде принести з собою або взяти у когось із гостей фотоапарат. Мікрофон можна попросити у ведучого.

Журналіст 1: Добрий вечір! Ми ведемо репортаж з самого грандіозного події цього року. (Звертаючись до ведучого) А що тут відбувається? Це весілля ... весілля (запитує імена молодят) Анни і Миколи. Журналіст 2: А ким у нас працюють молоді? Вони якісь знаменитості? Так, ні, це не піде, нам потрібна справжня сенсація. Журналіст 1: Ех ти, молодо-зелено. Зараз я покажу тобі, як в нашому бізнесі роблять справжні сенсації. Отже, ми ведемо репортаж з найгучнішого весілля цього року. Сьогодні законним шлюбом поєднувалися Микола - найвідоміший продюсер в Росії, що розкрутив групи «Трава-мурава», «Білки», «Чай з сухарем» і «Пупсики», і знаменитий модельєр Анна, відносини з якою він приховував цілих дванадцять років. Зверніть увагу, що на нареченій чудове плаття, зшите по створеної нею моделі. Давайте, колега, підхоплюйте! Журналіст 2: Отже, друзі, тут коїться щось неймовірне. Кілометрові столи ломляться від страв. Журналіст 1: Добрий вечір Шампанське «Кристал» залито в величезний, встановлений посеред кращого ресторану міста басейн. Його вже ніхто не п'є, в ньому просто купаються. Тонни міцних напоїв, вся еліта міста, а також імениті гості з Москви та інших країн перебувають вже в хорошій кондиції. Ми бачимо, як напівголий Джигурда намагається залізти на жердину. Він, напевно, хоче таким чином привітати молодих. Журналіст 1: Газета «Російські сенсації» готова приєднатися до привітань. Ми пропонуємо молодятам взяти участь у безпрограшній вікторині. Отже, перше питання: «З чого має починатися ідеальне ранок чоловіка і дружини?». Відповідайте по черзі, почнемо з сильної статі. Так, наречений, що не тягніться за мікрофоном, всім давно відомо, що сильна стать - це жінки. Анна, прошу вас. І це правильна відповідь, а тепер ви, наречений. І наш щасливий винуватець торжества теж відповідає правильно.

Журналіст 2: Друге питання: «Хто є главою сім'ї? Чоловік? Дружина?". Ні, подумайте як слід! Може бути, є ще варіанти? Ну що ж, я дам вам невелику підказку. Що головне в житті, до кого ви побіжите посеред ночі, хто принесе вам масу радості і приємних вражень? Правильно, це діти! Залишився останній питання. На кону велика сума грошей, будьте гранично уважні. Колега, задавайте питання ви, я так хвилююся. Журналіст 1: Отже, фінальний питання. Зосередьтеся, зберіться. Хто найщасливіший в цей день? Правильно. Звичайно ж, ви! Журналіст 2: Це просто неймовірно. Наші молодята виграють головний приз від газети «Російські сенсації». Це грошова сума і подорож в будь-яку точку світу. Кореспонденти вручають подружжю глобус і конверт з подарунковими грошима.

Зоряні поздоровлення

Для цієї сценки будуть потрібні продюсер і ще кілька людей, яким випаде честь пародіювати відомих виконавців російської естради Для цієї сценки будуть потрібні продюсер і ще кілька людей, яким випаде честь пародіювати відомих виконавців російської естради. Домовитися з усіма учасниками постановки слід заздалегідь. Продюсер: Доброго дня, дорогі гості, милі молодята. Я, відомий продюсер Ігор Крученекуда, вітаю вас! Сьогодні особливий день. Весілля - це важлива подія в житті кожної людини. Привітати наших дорогих нареченого і наречену приїхали найвідоміші зірки нашої естради. Зустрічаємо людини, який схожий на персонажа зі старої доброї казки. Він привітає вас першим, тому що потім може бути не в кондиції. Григорій Лепс!

На сцену або в центр залу виходить чоловік, переодягнений в Григорія Лепса. Він повинен бути одягнений в сорочку без краватки і розкритий піджак. Не варто також забувати про специфічні окуляри і манеру поведінки артиста.

Звучить фонограма пісні «Чарка горілки на столі». Після того як композиція закінчиться, артист підходить до молодят і вручає їм свій подарунок. Продюсер: Дякую, Гришенька, йди, сідай, поїв, випий, завтра в чес по провінції отруюють. Наступний виконавець або виконавиця. Я, взагалі-то, навіть і не знаю, як це назвати правильно. Отже, зустрічайте - Вєрка Сердючка. До молодятам виходить хтось із гостей, переодягнений в Вєрку Сердючку. Це може бути чоловік або жінка. Для створення такого образу знадобляться дві повітряні кулі для грудей, блискуче плаття, шолом із зіркою і довга шуба. Артистка повинна вийти в зал з картатою господарською сумкою і поставити її поруч з собою. Вона виконує пісню «Весілля» і підходить до молодят. Звучить фонограма пісні «Чарка горілки на столі» Сердючка: Ну що, мої хороші, милі мої. Я вітаю вас, давайте-давайте, налийте, поки продюсер не бачить, (випиває), ех, Пішли як в суху землю! Я ж не з порожніми руками до вас. Я подарунки привезла. (Біжить за сумкою і повертається назад) Ось тут сало, яблука, грибочки. Ой, мало найголовніше не забула (дістає з області грудей конверт). Ось, тримайте, живіть добре і мирно, щастя вам і діточок побільше! Продюсер: Дякую, все, йди до Лепсу, та гляди, щоб знову під стіл не впав. А зараз до привітань приєднається сам .... сам ... жінки, тримайтеся, Стас Михайлов! До молодятам виходить виконавець. На його роль потрібно вибрати статного чоловіка. Він повинен бути в костюмі і білій сорочці.

Поки імпровізований Михайлов буде ходити по залу і виконувати під фонограму пісню «Все для тебе», до нього вибіжить одна із затятих прихильниць. На цю роль краще вибрати жінку за тридцять.

Можна також переодягнути хлопця в квітчасту сукню та полинялих вовняну кофту. Прихильниця обов'язково повинна бути з квітами. Вона зізнається виконавцю в любові і вручає букет. Жінку веде продюсер. Михайлов закінчує співати, вітає молодят, вручає їм конверт і букет, який йому щойно подарували. На закінчення ви можете подивитися відео з одного прикольною весільної сценкою. Тільки після закінчення обов'язково з неї треба зробити висновки у вигляді привітання для нареченого і нареченої і побажань не повторити долі головних «акторів»: http://www.youtube.com/watch?v=fSW5lRygNSk

Ах, у вас весілля?
Вбудований навігатор ні чорта не знає дороги, але в разі необхідності він подає звукові сигнали: «Блін, куди їхати-то?
Вони якісь знаменитості?
Отже, перше питання: «З чого має починатися ідеальне ранок чоловіка і дружини?
Чоловік?
Дружина?
Може бути, є ще варіанти?
Що головне в житті, до кого ви побіжите посеред ночі, хто принесе вам масу радості і приємних вражень?
Хто найщасливіший в цей день?
Com/watch?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com