рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

25 років з дня весілля - як називається 25я річниця спільного життя в шлюбі? Срібне весілля

  1. Урочиста церемонія в РАГСі і вінчання
  2. Де відзначати срібне весілля
  3. Запрошення на святкування 25 років подружнього життя
  4. Подарунки на срібне весілля
  5. Що приготувати на святкове застілля
  6. Які квіти дарувати

Через скільки років шлюбу зазначається срібне весілля? Срібна річниця шлюбу - це двадцять п'ять років сімейного життя, в якій подружжя були разом в горі і в радості, у хворобі і в здоров'ї.

Чому 25-ту річницю весілля називають срібною? Срібло і золото вважаються благородними металами, але золото цінується вище, тому 50-річна річниця весілля називається золотий, а 25-річна - срібною.

Срібло - метал хоч благородний, але не дуже міцний, з часом срібло тьмяніє, якщо за ним не доглядати і не чистити його до блиску. Такого ж відносини вимагає і шлюб: подружжя не повинні допускати, щоб він тьмянів, їм необхідно докладати всіх зусиль, щоб весь час оновлювати свої відносини

Отже, ми з'ясували, яке весілля називається срібною, тепер поговоримо про те, який статус про срібного весілля. Але спочатку - про народні звичаї на 25-ту річницю весілля. Це, звичайно, далеко не всі традиції і звичаї срібного весілля, але їх варто дотримуватися:

  • Спільне умивання. З вечора потрібно набрати води (бажано джерельної) в срібну посудину, а якщо такого в будинку немає, то в будь-який інший, але покласти в нього щось срібне (ложку, ланцюжок і т. П.). Вранці подружжя триразово обмивають один одному обличчя цією водою і витирають новими рушниками, які вони подарували один одному, а воду вихлюпують на вулицю, щоб вона, змив усі турботи і тривоги, забрала їх із собою і випарувалася.
  • Срібні обручки на срібне весілля. Обмін такими кільцями проводиться точно в полудень, а обручки з золота на весь наступний рік прибирають в шкатулку.
  • Дістають три пляшки вина - їх молоді за звичаєм повинні були вкрасти на своєму весіллі і зберігати протягом 25 років. Перша пляшка на срібного весілля для чоловіка, друга - для гостей, а третю подружжя повинні випити разом під час святкового застілля.
  • Спільне чаювання, якщо ювілей відзначають будинку. Після того як піде останній гість, але зі столу ще не прибрано, дружина заварює дві чашки чаю, і вони випивають їх удвох, що символізує близькість подружжя, їх щиру любов і прихильність.
Через скільки років шлюбу зазначається срібне весілля

Традиція чаювання на срібну річницю весілля

А дотримуватися або не дотримуватися весільні прикмети - справа ваша, тим більше що ніяких особливих прикмет стосовно срібного весілля виявити не вдалося.

Урочиста церемонія в РАГСі і вінчання

Сьогодні в багатьох РАЦСах можна провести урочисту церемонію на честь срібного весілля. Срібні молодята можуть навіть отримати свідоцтво про шлюб.

Срібне весілля в РАГСі може повторювати церемонію 25-річної давності або відрізнятися від неї

Було б ідеально, якби «наречена» змогла надіти свою весільну сукню, але якщо воно не збереглося або її габарити вже не дозволяють цього, можна просто надіти щось біле, а ще краще - світле в сріблястих тонах. Навіть манікюр на срібне весілля теж краще зробити срібним.

Навіть манікюр на срібне весілля теж краще зробити срібним

Манікюр на срібне весілля

Не забудьте приготувати і дрібниці для срібного весілля: подушечку для срібних кілець, якими молоді обміняються в РАГСі; пелюстки троянд, рис і пшеницю, якими їх за традицією обсипають при виході, і ін. Можливо, ви захочете знову організувати справжній весільний кортеж, і тоді вам знадобляться ще прикраси для машин (кільця, стрічки, штучні квіти), природно, все в сріблястій гамі, щоб відразу було видно: весілля не звичайна, а срібна!

22 Лип 2018 о 8:44 PDT

Особливо символічно і зворушливо виглядає вінчання на срібне весілля, якщо в перший раз молоді його не влаштовували. Вінчання - це сакральна церемонія, і одна і та ж пара може вінчатися лише одного разу. Якщо у подружжя декольтоване або дуже відкрита сукня, обов'язково візьміть із собою легкий шарф - наречена в церкві повинна виглядати скромно.

Фотосесію на 25 років весілля найкраще проводити в тих же місцях, що і в перший раз.

Ці фотографії не просто поповнять ваш сімейний фотоархів, а й стануть безцінними, потім буде дуже цікаво разом з дітьми і внуками порівнювати ці знімки з першої фотосесією і згадувати, як все було тоді.

Де відзначати срібне весілля

Багато пар влаштовують весільний банкет з тамадою в ресторані, і при бажанні його можна повторити через 25 років, але і в домашній обстановці срібне весілля можна відзначити просто чудово, причому гості будуть почувати себе більш вільно і розкуто, та й з прикрасою приміщення проблем не буде . Зазвичай цим займаються діти срібних ювілярів. Ще б пак, у батьків срібне весілля - 25 років спільного життя! Відмінна ідея - виготовити плакат на срібне весілля своїми руками в подарунок батькам .

Можна запропонувати і оригінальні ідеї 25-го ювілею весілля на природі, якщо дата випала на теплу пору року; докладніше про те, як відзначити день, дізнаєтеся тут . Зазвичай в програму святкування включають конкурси та ігри, які були і на першому весіллі.

Публікація від Amateur_photographer_Latsko ???? (@Amateur_photographer_latsko) 1. Авг 2018 о 5:10 PDT

Тільки не варто забувати, що гості, які на ній були присутні, стали на чверть століття старше, і занадто активні ігри та конкурси, які потребують великих фізичних витрат, будуть їм вже не під силу. Зате за цей час народилось нове покоління, яке з ентузіазмом прийме естафету від старших.

Якщо на першому весіллі був феєрверк, то його варто повторити - це стане блискучим в усіх сенсах завершенням святкування срібного весілля. Можливість влаштувати феєрверк - одна з переваг весілля на природі.

Запрошення на святкування 25 років подружнього життя

Важливо визначитися не лише з тим, де відзначати срібне весілля, а й кого на неї запрошувати. За чверть століття багато що змінилося, але постарайтеся зібрати тих же рідних і друзів, що і в перший раз, і так само, як тоді, пошліть їм запрошення заздалегідь. Краще робити це не по електронній пошті або смс, а послати в конверті.

Шаблон запрошення можна скачати в інтернеті, там же можна знайти оригінальний текст для запрошень на срібне весілля, але обов'язково постарайтеся внести щось особисте, що пов'язує вас з цими людьми і нагадає їм про вашу першому весіллі.

Подарунки на срібне весілля

Запрошення краще розіслати за кілька тижнів, щоб у гостей була можливість приготувати подарунки, а що можна дарувати на срібне весілля, ви дізнаєтеся тут . Раз весілля срібна, то і дарують найчастіше срібло на весілля: келихи і фужери, кубки, прикраси, статуетки та інші предмети декору, але цим список подарунків далеко не вичерпується.

Раз весілля срібна, то і дарують найчастіше срібло на весілля: келихи і фужери, кубки, прикраси, статуетки та інші предмети декору, але цим список подарунків далеко не вичерпується

Запрошення на срібну річницю весілля

Подружжю теж варто подбати про подарунки одне одному, адже за традицією і чоловік дружині , і дружина чоловікові теж повинні піднести в цей знаменний день подарунок, який залишиться на довгу пам'ять про 25-річної річниці їхнього шлюбу.

Що приготувати на святкове застілля

Кожне весілля супроводжується рясним застіллям. Срібне весілля не є винятком. Якщо ви відзначаєте її в ресторані, то вам залишається тільки узгодити меню. Якщо ж торжество проходить вдома або на природі, то у господині свята є можливість блиснути кулінарними талантами.

Але щоб у неї залишилися сили на саме торжество, для підготовки святкового столу доведеться підключити дітей, рідних і друзів. Є й інша можливість - хоча б частину страв замовити в ресторані або кафе, а вже з сервіровкою сім'я впорається своїми силами.

Весільний торт вінчає банкет і на першій, і на срібного весілля, тому краще замовити його у досвідченого кондитера

Професіонали виготовляють неймовірно красиві торти в один або кілька ярусів, декоровані сріблястими стрічками, квітами, парами лебедів або голубів - символами вірності і іншими кондитерськими шедеврами.

Торт на срібну річницю весілля

Такий торт стане справжнім апофеозом святкового застілля.

Які квіти дарувати

Весільний букет молодої нареченої зазвичай витриманий в світлих тонах, але на срібного весілля винуватицею торжества є зріла жінка, і їй треба дарувати червоні або бордові троянди. Двадцять п'ять таких троянд їй підносить чоловік.

Гості можуть обмежитися меншою кількістю квіток і піднести букет з найбільш стійких кольорів: орхідей, лілій, гвоздик, які теж будуть символізувати фортеця шлюбу.

Квіти на срібну річницю весілля - іриси

Такі букети флористи зазвичай ефектно прикрашають дрібними квіточками, декоративною зеленню, листям, гілочками, а обернути його потрібно, природно, в срібну папір.

Хорошим подарунком буде ірис - це теж символ срібного весілля; причому піднести його можна не зрізаним, а зростаючим, прямо в горщику.

Чому 25-ту річницю весілля називають срібною?
Публікація від Amateur_photographer_Latsko ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com