рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новий фотоогляд автомобільних значків. частина VII

  1. Як з'явився значок Ferrari, або найшвидші автомобілі в світі
  2. Історія марки Brilliance, або дешеві «діаманти» з Піднебесної
  3. Значення емблеми KIA, або плани по завоюванню світу
  4. Що означає логотип Dodge. або два брата, баран і ребрендинг
  5. Поява бренду Jeep, і легенди про могутній джипі
  6. А ще у нас є статті про:

Сьогодні пропонуємо Вашій увазі продовження огляду значків автомобілів з усього світу! В даний час всі розвинені і ряд країн, що розвиваються світу приділяє дуже велику увагу автомобільної промисловості. З'являються нові перспективні виробники автомобілів. Втім, і старі компанії, власники таких легендарних автомобільних марок, як Jeep або Ferrari не здають своїх позицій, випускаючи все більш потужні, красиві і комфортабельні автомобілі. Сьогодні пропонуємо Вашій увазі продовження огляду значків автомобілів з усього світу

З сьогоднішнього огляду Ви дізнаєтеся дивовижну історію появи значка Ferrari. Вам стане відомо, чому китайські автомобілі Brilliance отримали таку назву і що символізує їх логотип. Любителям потужних машин буде цікаво прочитати про версії походження назви Jeep і емблеми Dodge. І, звичайно, поговоримо про дуже поширених і досить популярних в Росії автомобілях KIA. А точніше про те, що ховається за цією автомобільною маркою.

Як з'явився значок Ferrari, або найшвидші автомобілі в світі

Сьогоднішній огляд автомобільних значків почнемо з легендарної автомобільної марки, про яку чули без сумніву все. Йдеться про чудову Ferrari (Феррарі). Спортивні автомобілі Ferrari незмінно змушують битися частіше серце будь-якого чоловіка. Буквально з дня свого заснування, в 1928 році Енцо Феррарі, компанія бере участь в автомобільних гонках по всьому світу (особливо в Формулі-1), домагаючись в них величезного успіху. Сьогоднішній огляд автомобільних значків почнемо з легендарної автомобільної марки, про яку чули без сумніву все Емблема Ferrari одна з найбільш впізнаваних серед автомобільних значків. Будь-, побачивши чорного як смола жеребця, гарцюючого на жовтому полі, скаже, що це логотип Феррарі. Але мало хто знає справжню історію емблеми Ferrari і її значення. А справа тим часом було так.
Відомий всьому світу чорний гарцюючий жеребець під час Першої світової війни красувався на винищувачі неперевершеного аса Франческо Баракка. Випадковим чином Енцо знайомиться з родиною цього героя і мати Франческо одного разу пропонує нанести емблему її сина на гоночний автомобіль Феррарі. Він принесе Вам удачу, каже вона і для підкріплення своїх слів дарує Енцо фотографію аса з присвятою від неї і батька героя. Феррарі подобається ця ідея і відтепер на його автомобілях красується чорний кінь на золотистому тлі - колір його рідного міста Модени.

Феррарі подобається ця ідея і відтепер на його автомобілях красується чорний кінь на золотистому тлі - колір його рідного міста Модени

Логотип компанії Ferrari і гоночних автомобілів Scuderia Ferrari

В даний час логотип Scuderia Ferrari (Скудерія Феррарі) - гоночного підрозділу компанії є трикутний щит (з буквами «S» і «F» - першими літерами назви підрозділу), а емблема самого заводу Ferrari - прямокутний знак. У верхній частині значків Феррарі можна побачити кольорові смужки, це кольори національного прапора Італії.

Історія марки Brilliance, або дешеві «діаманти» з Піднебесної

Китайські автомобілі марки Brilliance (Бріліанс) досить часті гості російських автодоріг. Автомобілі з логотипом Бріліанс можна побачити в багатьох містах нашої країни. Їх популярність легко з'ясовна - ці автомобілі з Китаю виробляються і позиціонуються як «дешеві» автомобілі. І їх ціна дійсно досить демократична і дозволити собі такий автомобіль можуть багато. Китайські автомобілі марки Brilliance (Бріліанс) досить часті гості російських автодоріг Сама автомобільна марка Бріліанс є власністю китайської автокомпанії Brilliance China Auto. Виробляються автомобілі там же, в Китаї, в місті Шеньян (населення майже 8 млн. Чоловік!). Компанія була заснована порівняно недавно, в 1991 році, але вже домоглася певного успіху. Більш того, це єдиний китайський виробник автомобілів, акції якого торгуються на Нью-Йоркській біржі NYSE! А автомобіль марки Brilliance M2 був визнаний в Китаї кращою машиною 2007 року. Загалом, на автомобілях цієї марки і їздити не соромно 🙂

Загалом, на автомобілях цієї марки і їздити не соромно 🙂

Логотип марки Brilliance і ті самі ієрогліфи з яких він утворений

Але що ж означає емблема Brilliance? Напевно, Ви вже здогадалися, що сама назва марки перекладається як «діамант». Мабуть таку назву характеризує ці китайські автомобілі, як машини високої якості і споживчої цінності. Це ж слово зашифровано і в дизайні марки Brilliance, адже вона являє собою ніщо інше, як комбінацію 2-х китайських ієрогліфів, якими пишеться слово «діамант»!

Значення емблеми KIA, або плани по завоюванню світу

Ще одна азіатська автомобільна компанія, про історію бренду якої сьогодні буде розказано, це південнокорейська Kia Motors Corporation. Автомобілі марки KIA можна часто запримітити на російських вулицях, і це не дивно, адже ряд моделей збирався в Росії. З 2005 року по 2011 на заводі «ІжАвто» збирали автомобілі KIA. Спочатку Kia Spectra, пізніше Kia Rio, а потім Kia Sorento. В даний час випуск машин під маркою KIA на «ІжАвто» припинено.
Сама компанія KIA була заснована ще в 1944 році. Її головний офіс компанії знаходиться в столиці Південної Кореї, місті Сеул. Це дуже успішний виробник автомобілів: номер два в Південній Кореї і номер сім у світі! Ще одна азіатська автомобільна компанія, про історію бренду якої сьогодні буде розказано, це південнокорейська Kia Motors Corporation Логотип KIA виконаний в мінімалістському стилі: стилізовані літери «KIA» в овалі. А ось ідея, закладена в цьому бренді далеко не так скромна, як емблема KIA! Справа в тому, що історія бренду KIA говорить нам про те, що саме це слово є скороченням від девізу і вищої мети компанії - «Вийти з Азії в світ». Тобто стати виробником автомобілів номер один у всьому світі!

Що означає логотип Dodge. або два брата, баран і ребрендинг

Історія автомобільного логотипу Dodge (Додж) бере свій початок на американському континенті. Справа в тому, що ця автомобільна марка випускається дочірньою фірмою відомої американської компанії Chrysler, про яку ми Вам вже розповідали в одному з минулих оглядів автомобільних значків світу .
Сама компанія Dodge була заснована братами Додж (саме в їх честь вона і названа) аж в 1900 році! Спочатку компанія займалася випуском автомобільних запчастин, Але потім перейшла на повноцінне виробництво автомобілів. Історія автомобільного логотипу Dodge (Додж) бере свій початок на американському континенті В даний час значок марки Dodge володіє дуже простим дизайном. Логотип являє собою слово «DODGE» з парою червоних похилих смуг. Його можна побачити на всіх більш-менш сучасних автомобілях, наприклад, Dodge Charger SRT8.
Більш рання версія емблеми Додж була куди цікавіше. До сих пір на багатьох машинах можна бачити червону голову барана в рамочці, стилізованої під щит. Якщо конкретніше, то це голова толсторог - потужного тваринного з роду баранів, що мешкає в горах американського континенту і славиться своїми масивними, що завиваються спіраллю, рогами. За однією з версій емблема Dodge повторює фамільний герб Додж. За іншою - значок Dodge означає стилізоване зображення химерних вихлопних труб перших автомобілів братів, схожих на роги. І на додаток символізують напористість і міць, властиву толсторог.

І на додаток символізують напористість і міць, властиву толсторог

Старий логотип Dodge

Тепер цей старий логотип Додж використовується тільки для автомобілів марки Ram.

Поява бренду Jeep, і легенди про могутній джипі

Наостанок розповімо про ще одну автомобільної марки, яку ну ніяк не можна було залишити без уваги, це легендарний Jeep (Джип). Автомобілі під цим брендом випускаються тієї ж американською корпорацією Chrysler, що і машини Dodge.
Потужні і зручні Джипи давно стали улюбленцями багатьох чоловіків по всьому світу. Ці автомобілі дійсно відрізняються високою прохідністю і потужністю, але при цьому дуже комфортабельні і функціональні. Крім того, позашляховики Jeep - вже давно ікона чоловічого стилю, своєрідний символ «крутизни». Наостанок розповімо про ще одну автомобільної марки, яку ну ніяк не можна було залишити без уваги, це легендарний Jeep (Джип) Значок Jeep дуже простий, це істинно «чоловіча» емблема - лаконічна і сувора. По суті, логотип Джип, це просто напис ... Jeep! А ось з походженням самої назви все набагато складніше. Уже ніхто не знає точно, звідки взялося це слово і що воно означає. Але є кілька цікавих версій.
Згідно з однією з таких версій, «джип» це скорочення від абревіатури GPW. Під час Другої світової війни випускалися особливі легкі військові машини «Ford GPW». Можливо, що перші дві букви (G і P - «джип») згодом і стали назвою для нового покоління схожих цивільних автомобілів.
За іншою легендою, своєю назвою автомобілі Jeep зобов'язані ... персонажу коміксів! У 1930-х роках випускалися комікси, що розповідають про пригоди звірка Юджина Джипа. Це забавний і спритний персонаж був такий популярний, що в його честь називали навіть техніку.
Третя версія дотримується думки, що Джип - скорочення від «General Purpose». Так в армії США називається категорія автомобілів загального призначення, куди і ставилися ці автомобілі.
Правду ми вже навряд чи дізнаємося. Та це й неважливо, важливо, що є такі приголомшливі машини, як Jeep!

На цьому все. Продовження розповіді про автомобільні значках світу обов'язково буде!


© При копіюванні статті або її частини обов'язкове пряме посилання на джерело: Я - Денді! , Сайт для стильних чоловіків.

А ще у нас є статті про:
Це може стати в нагоді:
Мітки, автор та відгуки:
Мітки: Brilliance , Dodge , Ferrari , Jeep , KIA , авто , автомобільні значки

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com