рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

натуральна їжа

Кішка - хижак, вона має потребу в їжі, що містить 30% - 40% білка від загального раціону Кішка - хижак, вона має потребу в їжі, що містить 30% - 40% білка від загального раціону. Загалом, кішкам необхідно більше 40 незамінних поживних речовин. Їжа для кішок повинна містити білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини і вітаміни. У збалансованому харчуванні всі ці речовини повинні міститися в потрібних пропорціях.

Кішкам необхідний таурин, ця амінокислота не синтезується котячим організмом. Недолік таурину може привезти до сліпоти, розвитку сечокам'яної хвороби, ослаблення імунітету і до порушення роботи нервової системи.

Раціон вашої кішки повинен бути різноманітним і включати в себе м'ясо, яйця, сир, каші, овочі і т Раціон вашої кішки повинен бути різноманітним і включати в себе м'ясо, яйця, сир, каші, овочі і т.д. Їжа повинна мати температуру трохи вище кімнатної (25-40 градусів за Цельсієм). Їду з холодильника необхідно розігріти, а гарячу - остудити.

Якщо ви правильно годуєте кішку, то вона виглядає добре складеної, шерсть гладка і блищить, шлунок працює добре. При незбалансованому харчуванні у кішок спостерігається тьмяний погляд, клочковатость вовни, лупа, ожиріння, діарея, тривалий сон, чи не сезонна линька, всі ці ознаки пов'язані з будь-яким захворюванням.

Білки.

м'ясо:

Яловичина, молода баранина, кролятина.

М'ясо можна давати вареним або сирим М'ясо можна давати вареним або сирим. Сире м'ясо багате на вітаміни, до того ж кішкам корисно жувати. Але перед тим як дати сире м'ясо кішці, обдайте його окропом, це запобіжить появі паразитів. Все м'ясо повинно бути очищено від кісток. Щодня можна давати 70 - 100 грамів січеного м'яса.

Курка, індичка.

М'ясо птиці краще відварювати або запікати, очищати від кісток і шкіри М'ясо птиці краще відварювати або запікати, очищати від кісток і шкіри. Курячі кістки дуже небезпечні, вони можуть поранити стравохід або шлунок кішки. Курячі шиї дуже корисні кішкам, вони допомагають уникнути утворення зубного каменю. Гусак і качка повинні бути виключені з раціону, тому що вони дуже жирні.

Печінка, серце, курячі шлунки.

Субпродукти дуже корисні для кішок, особливо печінку Субпродукти дуже корисні для кішок, особливо печінку. Печінка джерело вітаміну А, H, групи B, але в сирому вигляді її краще давати 1 раз в 2 тижні. Сира печінка проносить, а варені навпаки надає закріплює вплив. Серце можна давати в будь-якому вигляді, попередньо відокремивши від жиру. Дуже корисні шлунки і серця птахів, їх необхідно попередньо очистити або купити відразу чищення і відварити. Субпродукти не бажано давати кішкам частіше, ніж 1 раз в тиждень.

риба:

Нежирні сорти риби, креветки, кальмари.

Сира риба містить фермент тіміназу, який руйнує вітамін В1 Сира риба містить фермент тіміназу, який руйнує вітамін В1. Після варіння тіміназа руйнується, риба у вареному вигляді не представляє небезпеки. Рибу необхідно очищати від великих кісток, а для кошенят різати на дрібні шматочки і давати тільки рибне філе. Для годування кішок добре підійде тунець і горбуша. Вкрай не бажано давати скумбрію, кільку, минтай і тріску. Від варених креветок багато кішки просто тащаться, але дорогувато буде годувати їх такою їжею. Годувати кішку рибою слід не більше 1 2 рази на тиждень.

Пам'ятайте, що раціон, що складається тільки з м'яса і риби шкідливий для кішок.

Консерви (не спеціалізовані): Консерви (не спеціалізовані):

Ковбасні продукти і консерви краще не давати взагалі.

яйця:

Сирий жовток корисний для вовни, давати його рекомендується разом з овочами, кашами або м'ясом Сирий жовток корисний для вовни, давати його рекомендується разом з овочами, кашами або м'ясом. Але існує ймовірність зараження кішки бактеріями, що зустрічаються в курячому яйці. Щоб захистити свою кішку від непотрібних бактерій, годуєте її сирими перепелиними жовтками. Білок можна давати тільки варені, тому що він містить речовини руйнують вітаміни E і H (біотин). Варені яйця рекомендується давати не частіше двох разів на тиждень.

Молоко і кисломолочні продукти:

Молоко.

Коров'яче молоко, в більшості випадків, викликає у кішок пронос (діарею), якщо у вас є можливість, то давайте козяче молоко - це буде чудово Коров'яче молоко, в більшості випадків, викликає у кішок пронос (діарею), якщо у вас є можливість, то давайте козяче молоко - це буде чудово. Вершки можна давати вагітним і годуючим кішка, але їх жирність не повинна перевищувати 10%.

Сметана, кисле молоко, сир, кефір, сир.

Для харчування кішок більше підходять кисломолочні продукти Для харчування кішок більше підходять кисломолочні продукти. Кішкам не можна давати солодкі фруктові сирки, солені і гострі сири. Сир можна змішувати з яєчним жовтком і додавати перемелені пророщені зерна пшениці. Прісні і малосольні сири будуть хорошим доповненням до раціону вашої улюблениці. Сир потрібно натерти на тертці або порізати на маленькі кубики.

Рослинні білки:

Сочевиця, горох, квасоля.

У бобових міститься білок рослинного походження У бобових міститься білок рослинного походження. Однак вони погано засвоюються організмом кішки, тому їх можна давати тільки в якості добавок до основної їжі.

Жири.

Рослинні жири:

Рослинна олія - основне джерело вітаміну E і поліненасичених жирних кислот, його необхідно додавати в корм кішкам Рослинна олія - основне джерело вітаміну E і поліненасичених жирних кислот, його необхідно додавати в корм кішкам.

Тваринні жири:

Кішки потребують невеликій кількості жирів Кішки потребують невеликій кількості жирів. В основному вони отримують тваринні жири зі сметани, м'яса, вершкового масла і молока. У тваринних жирах містяться вітаміни A, D, E, фосфати і холін (відноситься до групи B). При їх нестачі спостерігається затримка росту і дерматит. При надлишку - млявість, тьмяна шерсть, надмірна вага.

Вуглеводи.

Погано засвоюються кішками, зате вони сприяють хорошому засвоєнню основної їжі.

крупи:

Геркулес, манка, рис, гречка, перловка.

Каші слід варити на воді Каші слід варити на воді. Для маленьких кошенят крупи з великими зернами краще перемолоти на кавомолці або розім'яти після приготування. Якщо включати в раціон каші, то шерсть кішки буде блискучою і гладкою.

борошняне:

Вермішель, житній хліб, сухарики.

Борошняне прийнятно, але в невеликих кількостях Борошняне прийнятно, але в невеликих кількостях. Хліб краще давати з рибою, але не з м'ясом. Він є джерелом вітаміну B. Вермішель можна давати з сиром і рослинним маслом.

солодощі:

Шоколад, цукор, морозиво.

Шоколад містить теобромін, він небезпечний для кішок, до того ж в шоколаді багато жиру Шоколад містить теобромін, він небезпечний для кішок, до того ж в шоколаді багато жиру. Від морозива кішки можуть застудитися, крім того в ньому міститься багато ароматизаторів, барвників і цукру. Цукор призводить до руйнування зубів. Загалом солодке кішкам протипоказане.

Овочі, фрукти, зелень.

Обов'язково повинні входити в раціон вашої кішки.

Овочі:

Капуста, морква, буряк, огірки, помідори, пророслі зерна пшениці.

Деякі кішки із задоволенням поїдають овочі Деякі кішки із задоволенням поїдають овочі. У мене була кішка, яка любила буряк. Щодня кішка повинна отримувати не менше 2 столових ложок овочевого пюре. Овочі можуть бути будь-якими. Пюре можна змішувати з м'ясом або сиром, а можна давати овочевий суп на м'ясному бульйоні. Дуже корисні пророщені зерна ячменю і пшениці. Вони містять вітаміни групи B і C. Давати можна і молоді пагони кропиви, попередньо обшпаривши їх окропом.

фрукти:

Яблука, полуниця, диня, кавун, виноград Яблука, полуниця, диня, кавун, виноград.

Фрукти потрібні для різноманітності, давати їх не обов'язково, але якщо кішка любить будь-якої фрукт, то можна іноді її балувати. Не слід давати багато бананів і кокосові горіхи.

Травка:

Паростки вівса, пшениці, газонна трава з вулиці, кропива, кріп, петрушка.

Трава повинна бути завжди доступна для кішки Трава повинна бути завжди доступна для кішки. Її головне призначення - виведення скопилася вовни зі шлунка. У зоомагазинах продаються спеціальні "міні-плантації". Я купувала таку, зійшло пару травинок і все. Напевно, термін придатності вийшов.

Листовий салат, кропива (ошпарена), шпинат, петрушка і кріп - корисні добавки до раціону вашої кішки. А петрушка і кріп корисні при захворюваннях нирок.

Вітамінно-мінеральні препарати.

Спеціалізовані мультивітамінні препарати є основним джерелом багатьох вітамінів і мінералів Спеціалізовані мультивітамінні препарати є основним джерелом багатьох вітамінів і мінералів. Зараз є різні комплексні препарати для всіх вікових груп. Не можна безконтрольно згодовувати їх кішкам, це може завдати серйозної шкоди здоров'ю ваших вихованців.

Потреба у вітаміні D, у кішок не велика, тому давати риб'ячий жир не варто, також кішки рідко потребують вітамінів групи C. Зате нестача вітамінів групи A, B1 і H погано позначається на їхньому здоров'ї. На рахунок застосування вітамінів краще проконсультуватися з ветеринаром. Вітаміни обов'язково повинні отримувати кішки, які перенесли операцію або хвороба. Дріжджі теж корисні для кішок, вони є джерелом вітамінів групи B. Їх можна давати по пів чайної ложки щодня, але за умови, що ви не використовуєте вітамінні препарати. У раціон кішки слід включити і поварену сіль у невеликих кількостях. Всі вітамінно-мінеральні препарати повинні бути хорошої якості.

Вода.

Чистий свіжа відфільтрована вода повинна бути завжди у вільному доступі у кішки Чистий свіжа відфільтрована вода повинна бути завжди у вільному доступі у кішки. Кип'ячена вода може викликати погіршення стану зубів. Водопровідна вода обробляється хімікатами і сильно хлорована. Таку воду не бажано давати кішці, якщо тільки дати воді відстоятися. Брак води може викликати різні захворювання. Воду бажано змінювати частіше, щоб уникнути інфекцій і забруднення.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com