рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ігровий автомат замість монет приймає порожні пластикові пляшки. Відео

Креативна ідея на підтримку програми переробки сміття Креативна ідея на підтримку програми переробки сміття.

Іноді все, що потрібно для того, щоб підбити людей на підтримку програми переробки сміття - це трохи креативу. Як вам ідея використовувати замість четвертаків порожні півлітрові пляшки від «Кока-коли» в якості «монеток» для гри в вуличному аркадном автоматі?

Без сумніву, це так само і відмінний спосіб для реклами свого цукровмісної напою, проте це ніяк не зменшує принади креативності ідеї. Місто Дакка (населення 15 мільйонів чоловік) держави Бангладеш страждає однією дуже серйозною проблемою - сміттям. Він всюди. На вулицях, в будинках і навіть в річці Бурх-Гангу, на березі якої і розташований місто. Завданням соціальної кампанії Coca-Cola є надихнути жителів міста Дакка держави Бангладеш на підтримку програм переробки сміття. У шести різних районах міста протягом тижня були встановлені аркадні автомати, які приймають порожні пластикові пляшки замість монеток.

І навіть незважаючи на те, що сам аркадний автомат пропонує зіграти всього лише в злегка модифіковану версію гри Pong, від бажаючий немає відбою. Всього за кілька днів для переробки накопичилося тисячі порожніх пластикових пляшок.

Читайте також: Вигулюючи собаку, каліфорнійська родина знайшла скарб вартістю в 12 млн доларів. Відео

Уявіть який інтерес викликали б подібні аркадні автомати, якби вони пропонували зіграти замість Pong, наприклад, в Mortal Kombat. Всі вулиці міста за місяць стали б повністю чистими.

джерело: Hi-Tech News

Як вам ідея використовувати замість четвертаків порожні півлітрові пляшки від «Кока-коли» в якості «монеток» для гри в вуличному аркадном автоматі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com