рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Штучні квіти своїми руками

  1. тобі знадобиться

Один з найкращих видів творчості - це створення предметів мистецтва з непридатних матеріалів. Креативне використання вторсировини допомагає захистити природу і дати друге життя, здавалося б, абсолютно марним речей. У цій статті ми розповімо тобі, як створюються дуже красиві квіти і декоративні композиції для інтер'єру з доступного матеріалу - паперових літаків з-під яєць.

У цій статті ми розповімо тобі, як створюються дуже красиві квіти і декоративні композиції для інтер'єру з доступного матеріалу - паперових літаків з-під яєць

Картонні коробки для яєць зручні в роботі і безпечні для здоров'я, тому обов'язково підключай до творчого процесу діточок. Пропонуємо тобі навчитися робити елементарні заготовки з картонних лотків у вигляді чарівних трояндочок, які ти зможеш надалі використовувати для прикраси ваз, абажурів, фоторамок і іншого. Простий і зрозумілий майстер-клас не вимагає багато матеріалів, часу і особливих навичок.

тобі знадобиться

  • картонний лоток з-під яєць
  • ножиці
  • пензлик
  • акварельні або акрилові фарби
  • клей

Хід роботи

  1. Розріж лоток на окремі секції. Високі ділянки осередків знадобляться для формування пелюсток.

    Високі ділянки осередків знадобляться для формування пелюсток

  2. Надріж кожну клітинку ножицями з чотирьох сторін у вигляді пелюстків і надай їм округлу форму, зрізуючи гострі кути. Нанеси клей в центр і на два протилежних пелюстки, скрути їх трохи і склей разом. Далі по черзі приклей до отриманої основі всі інші пелюстки, щоб вийшов закритий бутон.

    Кожна пелюстка розташовуй внахлест, відгинаючи верхівки, щоб квітка виглядав натуральніше.

  3. Прикріпи до бутона всі інші заготовки. Стеж, щоб його кути були направлені в центр кожного наступного пелюстки. На цьому етапі можеш пофарбувати трояндочку у відповідний колір. Перевір квітка на наявність дрібних недоробок, наприклад непрокрашенних залишків клею, і залиш висихати.

    Перевір квітка на наявність дрібних недоробок, наприклад непрокрашенних залишків клею, і залиш висихати

Зробивши безліч таких заготовок, ти можеш оформити своїми руками рамку для дзеркала або фотографій.

Деякі майстрині примудряються пристосувати квіти з яєчних коробів в якості ліхтариків для гірлянд.

Деякі майстрині примудряються пристосувати квіти з яєчних коробів в якості ліхтариків для гірлянд

Хочеш більше пелюсток? Достатньо лише підібрати широку основу і закріпити все за допомогою клейового пістолета.

Достатньо лише підібрати широку основу і закріпити все за допомогою клейового пістолета

Ти можеш декорувати квіти з картону на свій смак і створювати справжні шедеври. Наприклад, букети, Топіарії, висячі сади, вазони.

Наприклад, букети, Топіарії, висячі сади, вазони

До речі, ці квіти виходять ще й дуже міцними. А значить, з успіхом можуть застосовуватися у виробах, які служать не просто для краси, а й в тих, які досить часто доводиться брати в руки і користуватися: шкатулки, вази та інші.

А значить, з успіхом можуть застосовуватися у виробах, які служать не просто для краси, а й в тих, які досить часто доводиться брати в руки і користуватися: шкатулки, вази та інші

Створюючи разом з дітьми об'ємні квіти своїми руками з картонних відходів, ти навчиш майбутнє покоління дбайливого поводження з навколишнім середовищем. Злободенна тема погану екологію безпосередньо стосується і такої делікатної сфери, як вшанування пам'яті покійних. Люди й гадки не мають, які страшні наслідки для нашої природи тягнуть за собою традиційні практики поховання!

Люди й гадки не мають, які страшні наслідки для нашої природи тягнуть за собою традиційні практики поховання

Відвідуючи могили покійних близьких, кожен прагне позначити свої почуття похоронним вінком або букетом. Ми настійно рекомендуємо не купувати токсичні штучні ритуальні атрибути з пластика , А виготовити квіти з паперу своїми руками для прикраси кладовища.

Яєчні картонні коробки складаються з переробленої деревини - безпечного биоразлагаемого речовини, яке швидко руйнується під дією мікробіологічних і хімічних процесів. За словами екологів, вироби з картону - це найкраща альтернатива пластиковим букетів і вінків .

Сподіваємося, після таких аргументів навряд чи тобі захочеться викинути яєчні лотки у відро для сміття. Пам'ятай, що навіть непримітні предмети приховують в собі величезний творчий потенціал. А як би тобі хотілося застосувати картонні упаковки для яєць? Вислови свою думку в коментарях і обов'язково поділися статтею на своїй сторінці!

Автор статті

Редакція «Так Просто!»

Це справжня творча лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких фахівець в своїй справі, об'єднаних спільною метою: допомагати людям. Ми створюємо матеріали, якими дійсно варто ділитися, а джерелом невичерпного натхнення служать для нас улюблені читачі!

Хочеш більше пелюсток?
А як би тобі хотілося застосувати картонні упаковки для яєць?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com